تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 143

نام تاپيک: پروژه ساخت یک جفت باند استریو به همراه آمپلی فایر (راهنمایی کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم عکس ووفرها+توییتر.... در مورد ووفر که تا به حال در تاپیک خود شما هم تا اونجا که یادم هست زیاد بحث شده ولی درباره میدرنج ها هم در صورتی که نیاز هست می تونم عس بگیرم و بذارم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا پست صفحه قبل رو هم مطالعه کن...

Last edited by sound.vision; 03-12-2012 at 21:19.

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

داداش شما اول بگو چندتا ووفر پیرلس داری تا من یه فکری براش بکنم. ضمنا به نظرم فعلا ام دی افی که گرفتی رو برش نزن.

4. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان (اسمتو هم نمی دونم) دوست عزیز

در حال حاضر یک جفت ووفر پیرلس دارم + یه جفت توییتر + یک جفت میدرنج

عکس ووفر و توییتر که بالا هستش... اینم از عکس میدرنجی که دارم :

Last edited by sound.vision; 04-12-2012 at 12:30.

6. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فروش دو عدد ميدرنج اينكل و يك جفت كراس اوور فوكال826

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان (اسمتو هم نمی دونم) دوست عزیز

در حال حاضر یک جفت ووفر پیرلس دارم + یه جفت توییتر + یک جفت میدرنج

عکس ووفر و توییتر که بالا هستش... اینم از عکس میدرنجی که دارم :

خب اول باید T/S یونیت هارو بدونیم تا بتونیم کراس اور مناسب رو طراحی کنیم براش. متاسفانه میدرنج و تویتری که داری هیچ اطلاعاتی ازشون در دسترس نیست. حتی اطلاع ووفر هم در دسترس نیست ولی اونو حدودی میتونم از روی تجربه بگم کجا کراس کنی. نقاط کراسینگ باید 2500/ 6000 هرتز باشه به نظرم. شما به نظرم یه بوکشلف بسازی بهتره. از نظر من ووفر پیرلس رو یا باید در حالت دوبل استفاده کنید در حالت پورت شده که به فرکانس پایین تر برسید که متاسفانه در این حالت تیون کردنش خیلی سخته قبلا یدونه ساختم به سختی تونستم نقطه اپتیمم رو بدست بیارم. به نظرم اگه یه وفر میخوای استفاده کنی از باکس سیلد استفاده کن، درسته که فرکانس پایین کمتری میده ولی بیس های کنترل شده تری میده. این پیرلس در واقع ساب ووفره. خیلی سریع دیستورت میشه و مید رو خراب میکنه

9. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب اول باید T/S یونیت هارو بدونیم تا بتونیم کراس اور مناسب رو طراحی کنیم براش. متاسفانه میدرنج و تویتری که داری هیچ اطلاعاتی ازشون در دسترس نیست. حتی اطلاع ووفر هم در دسترس نیست ولی اونو حدودی میتونم از روی تجربه بگم کجا کراس کنی. نقاط کراسینگ باید 2500/ 6000 هرتز باشه به نظرم. شما به نظرم یه بوکشلف بسازی بهتره. از نظر من ووفر پیرلس رو یا باید در حالت دوبل استفاده کنید در حالت پورت شده که به فرکانس پایین تر برسید که متاسفانه در این حالت تیون کردنش خیلی سخته قبلا یدونه ساختم به سختی تونستم نقطه اپتیمم رو بدست بیارم. به نظرم اگه یه وفر میخوای استفاده کنی از باکس سیلد استفاده کن، درسته که فرکانس پایین کمتری میده ولی بیس های کنترل شده تری میده. این پیرلس در واقع ساب ووفره. خیلی سریع دیستورت میشه و مید رو خراب میکنه
    ممنونم... اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین... منظور از باکس سیلد اینه که دیگه باس رفلکس در نظر نگیریم؟ (یه باکس کاملا بسته؟) در مورد طراحی چطور؟ چه المان هایی باید در نظر گرفته بشه؟

2- با توجه به اینکه اطلاعات بلندگوهای مورد نظر وجود نداره چطور می شه کراس طراحی کرد؟ به نظرت با چیزی مثل سیگنال ژنراتور و به صورت تجربی می شه کاری کرد؟

3- سوال آخر گفتین که : این پیرلس در واقع ساب ووفره. خیلی سریع دیستورت میشه و مید رو خراب میکنه.... منظورتون رو از ارتباط ساب و مید متوجه نشدم

با تشکر

11. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم... اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین... منظور از باکس سیلد اینه که دیگه باس رفلکس در نظر نگیریم؟ (یه باکس کاملا بسته؟) در مورد طراحی چطور؟ چه المان هایی باید در نظر گرفته بشه؟

2- با توجه به اینکه اطلاعات بلندگوهای مورد نظر وجود نداره چطور می شه کراس طراحی کرد؟ به نظرت با چیزی مثل سیگنال ژنراتور و به صورت تجربی می شه کاری کرد؟

3- سوال آخر گفتین که : این پیرلس در واقع ساب ووفره. خیلی سریع دیستورت میشه و مید رو خراب میکنه.... منظورتون رو از ارتباط ساب و مید متوجه نشدم

با تشکر

بله باکس سیلد یعنی بسته و بدون پورت. در این حالت معمولا بیس ها نرم تر و کنترل شده تر خواهد بود ولی فرکانس پایین کمتری خواهیم داشت. پورت غالبا (نه همیشه) باعث افزایش لوفرکانسی میشه
    تنها راه بدست آوردن T/S بلندگوها (مشخصات فنی) استفاده از measurement microphone هست. البته میکروفن باید کالیبره باشه تا نتایج و دیاگرام های بدست آمده قابل وثوق باشه. متاسفانه امکانات اینچنینی در ایران موجود نیست چون غالبا افراد یا سازمان های خیلی کمی هستند که به اکوستیک محیطی اهمیت میدن (یکی دیگه از کاربردهای میکروفن کالبیره اندازه گیری برای اکوستیک محیطی هست) و در مورد ساخت بلندگو هم که کسی تو ایران اینکارو تخصصی انجام نمیده. یه سری تولید کنند Public Address میسازن. یه ووفر رو یه هورن رو میزارن تو یه باکس پلاستیکی ساخت چین یه کراس اور 5 دلاری چینی هم میندان روش. میره تو هیئت ها و مساجد و ... یکی از دوستان عزیزمون که ساکن امریکا هستن و هر از گاهی برای چند ماه به ایران میان، یه سفارش من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام آوردن که برای طراحی کراس اور و بلندگو بسیار مناسبه، فقط نیاز به کارت صدای پری میکروفن با پاور فانتوم داره که فعلا تهیه نکردم. به محض تهیه میشه مشخصات دقیقه هر بلندگوی ناشناخته ای رو پیدا کرد. رنج فرکانسی رو اندازه گرفت و کراس اور طراحی کرد و کراس اور طراحی شده رو زیر تست گذاشت و با میکروفن اندازه گیری کرد که چقدر دقیق عمل میکنه و خیلی کارهای دیگه

منظورم از اینکه گفتم مید رو خراب میکنه اینه که این پیرلسی که اینجا هست در واقع ساب ووفره نه ووفر یا میدبیس. یعنی رنج فرکانس های میدرنج رو نمیتونه پخش کنه، پس اگه کراس اور طوری طراحی بشه که میدرنج بر عهده این یونیت قرار بگیره، صدا سریع دیستورت میشه و خراب میشه

13. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون که سریع جواب دادین... ببینید در مورد محدوده فرکانسی استاندارد این ووفر باید بگم که قبلا سیگنال ژنراتور رو PC نصب کردم و به صورت تقریبی و تجربی فرکانس های مختلف رو بهش دادم و اگه درست یادم باشه تا محدوده 4000 هرتز بازده اش خوبه ولی بعدش دیگه ضعیف می شه
    چند روز پیش این ووفر رو تو یه باکس بستم و صداشو امتحان کردم که صدایی به شدت آزار دهنده داشت اگه بخوام با مثال بگم.. میشه اینجور تفسیر کرد که انگار یه باند داخل یه سالن بزرگ گذاشتین که پر از انعکاس صداست و اصوات مزاحمه در حالیکه بدون قاب صدایی به شدت نرم و دوست داشتنی داره
    در مورد شبکه بندی های داخل باکس اطلاعات دارین؟
    با توجه به محدودیت هایی که وجود داره راهنمایی بفرمایید.

15. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون که سریع جواب دادین... ببینید در مورد محدوده فرکانسی استاندارد این ووفر باید بگم که قبلا سیگنال ژنراتور رو PC نصب کردم و به صورت تقریبی و تجربی فرکانس های مختلف رو بهش دادم و اگه درست یادم باشه تا محدوده 4000 هرتز بازده اش خوبه ولی بعدش دیگه ضعیف می شه
    چند روز پیش این ووفر رو تو یه باکس بستم و صداشو امتحان کردم که صدایی به شدت آزار دهنده داشت اگه بخوام با مثال بگم.. میشه اینجور تفسیر کرد که انگار یه باند داخل یه سالن بزرگ گذاشتین که پر از انعکاس صداست و اصوات مزاحمه در حالیکه بدون قاب صدایی به شدت نرم و دوست داشتنی داره
    در مورد شبکه بندی های داخل باکس اطلاعات دارین؟
    با توجه به محدودیت هایی که وجود داره راهنمایی بفرمایید.
    خب اگه شما فکر میکنید تا حدود 4000 هرتز رو میتونه پخش کنه، میتونید همین رو مبنا قرار بدین ولی به نظر من پیک فرکانس این یونیت رو باید 3000 در نظر گرفت و حداکثر روی 2800 هرتز باید کراس بشه بصورت 2nd order 6db/octave
    نگفتی بوکشلف میخوای بسازی یا فلور استندینگ؟
    چرا از یه میدرنج و تویتر بهتر استفاده نمیکنی؟ خیلی میدرنج جالبی نیست حداقل از نظر ظاهری
    کل بودجه پروژه ات چقدر بوده و تا الان چقدرش رو خرج کردی؟

یه سوال خیلی مهم: هدف اصلی ت از ساخت این بلندگو چی بوده؟ دنبال چه صدایی هستی؟ چه سبک موسیقی گوش میدی؟ کلا یکم توضیح بده ببینم چی تو فکرته

پ.ن: اون ووفر پیرلس که توی عکس وارونه گذاشتی رو یه جای مناسب بزار، فومش دفرمه میشه
    Last edited by klipsch; 05-12-2012 at 09:27.

17. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

1

خب اگه شما فکر میکنید تا حدود 4000 هرتز رو میتونه پخش کنه، میتونید همین رو مبنا قرار بدین ولی به نظر من پیک فرکانس این یونیت رو باید 3000 در نظر گرفت و حداکثر روی 2800 هرتز باید کراس بشه بصورت 2nd order 6db/octave
    نگفتی بوکشلف میخوای بسازی یا فلور استندینگ؟
    چرا از یه میدرنج و تویتر بهتر استفاده نمیکنی؟ خیلی میدرنج جالبی نیست حداقل از نظر ظاهری
    کل بودجه پروژه ات چقدر بوده و تا الان چقدرش رو خرج کردی؟

یه سوال خیلی مهم: هدف اصلی ت از ساخت این بلندگو چی بوده؟ دنبال چه صدایی هستی؟ چه سبک موسیقی گوش میدی؟ کلا یکم توضیح بده ببینم چی تو فکرته

پ.ن: اون ووفر پیرلس که توی عکس وارونه گذاشتی رو یه جای مناسب بزار، فومش دفرمه میشه

منم تو فکر بوکشلف هستم... یه طرح هم کشیدم که عکس رو گذاشتم این پایین... البته برای اینکه تو صفحه خیلی جا نگیره وارونش کردم.

در مورد مید و توتیتر هم باید بگم... قبول دارم... میدرنجی که گرفتم ظاهرش اصلا باب میل منم نیست... ولی اون موقع که اینو خریدم با وجود اینکه خیلی وقت گذاشتم و همه جا رو گشتم چیز بهتری پیدا نکردم.... ولی در عوض از نظر کیفیت صدا واقعا برای یه میدرنج فوق العاده است... خیلی خیلی فرکانس های یه مید رو خوب و با بازده عالی پخش می کنه... و یه خوبی هم که داره اینه که پشت میدرنج کاملا پوشیده شده... و دیگه نیاز نیست که داخل باکس یه محفظه بسته و مخصوص برای میدرنج درست کنم که تحت تاثیر نوسانات ووفر قرار نگیره.. در مورد تویتر هم که هر چی بگم کم گفتم.... مارک یا برندی نداره ولی فروشنده اش می گفت که از اون جنس های آلمانی ته انباری بوده... ولی صداش عالیه... فقط حیف بار اول باهاش یه جفت خازن Audio جنس خوب هم داد که گم کردمشون!
    در مورد قیمت الان دقیق یادم نیست چون اینا رو حدود 2 سال پیش خریدم ولی ووفر رو می دونم الان جفتی 160 هزار تومن شده، تویتر جفتی 50 هزار تومن و مید هم 60 تومن هست اگه اشتباه نکنم همین ووفر رو اون موقع من به نصف این قیمت خریدم! و یه مقدار هم MDF از کارگاه های خیابون هنگام خریدم حدود 75 هزار تومن.... اگه صفحات ابتدایی تاپیک رو هم خونده باشی حتمن می دونی که یه آمپ ترانزیستوری هم درست کردم که اونم خرجای خودش رو داشته (می دونم آمپ لامپی دوست داری!!! منم حس نوستالژی لامپ رو دوست دارم و هم صدای نرمی که داره حالا به موقعش بعد از ساخت باندها یه فکری هم برای آمپ می کنیم)
    خرده خرج دیگه و حتی خرج های بی فایده هم کردم مثل خرید یه سری باند که فروشنده می گفت که اینا فلان هست و عالیه ولی بعد از خرید از صداشون خوشم نیومد و انداختم گوشه انباری.... در مورد خرج فعلا همینا رو یادم هست.

هدف از ساخت این باندها قاعدتا شنیدن یه صدای Hi End یا حتی Hi Fi هم نیست چون نه من علمشو دارم و نه امکانات لازم برای ساخت و طراحی یه همچین چیزی.... هدف اینه که یه وسیله ای ساخته بشه که در عین حال که کیفیت و یه سری حداقل استانداردها رو داره... از صفر تا 100 رو خودم درست کنم... و ازش لذت ببرم.
    موسیقی هم کلاسیک گوش می کنم و هم موزیک های الکترونیک دهه 80 ... و خیلی سبک های دیگه... بستگی به مودش داره!
    ( چشم، اون ووفر هم تو یه جای خوب گذاشتم؛ جاش امن امن! )
    Last edited by sound.vision; 06-12-2012 at 12:58.

19. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •