یکی واسه ی ما درخواست کنه Facebook رو از فـیلتر دربیارن خیلی خوب میشه!
به نظرم به تحریم ربطی نداره به کپی رایت مربوط میشه !
یکی واسه ی ما درخواست کنه Facebook رو از فـیلتر دربیارن خیلی خوب میشه!
به نظرم به تحریم ربطی نداره به کپی رایت مربوط میشه !
Last edited by A.N.A.P; 06-05-2011 at 23:43.
من پتيشن امضا كردم ولي از فيس بوك سر در نمي ارم شرمنده![]()
منم Petition رو امضا کردم و امیدوارم پیگیری بشه.
دوستان اين خبر رو حتما بخونيد. گوگل ظرفيت كشور ها رو به 99 تا رسونده ولي هنوز هم ايران...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dead Space; 13-05-2011 at 17:16.
سلام دوستان بچه های فروم اندروید یه پتیشن درست کردن که این درخواست از گوگل بکنن تا اندروید مارکت و SDK را برای کاربرای ایرانی باز کنه گفتم یه اطلاع رسانی بکنم شاید ثمر بخش باشه.....
درضمن به یاد داشته باشید که برای تایید امضا ، حتما باید ایمیل تایید شود . پس لطفا با ایمیل های واقعی و فعال خود این درخواست را امضا کنید .
الان 2-3 ماهی هست که این پیج توی فیس بوک ایجاد شده،700 نفر عضو داره و پتیشن هم امضا شده.بهتره همون رو ادامه بدین تا بخوایم از اول شروع کنیم.
اینم تاپیکش:
Last edited by hamed1297; 14-09-2011 at 14:27.
اخه حامد جون چرا تو فیسبوک پیج زدید گوگل هم با فیسبوک لجهحداقل میرفتید تو گوگل پلاسی چیزی که واسه خوده گوگل
![]()
اون زمان که ما زدیم گوگل داشت برنامه راه اندازی گوگل پلاس رو میرخت.راه ننداخته بود خوباخه حامد جون چرا تو فیسبوک پیج زدید گوگل هم با فیسبوک لجه حداقل میرفتید تو گوگل پلاسی چیزی که واسه خوده گوگل
در آینده ایشاله![]()
حالا اینم پر امضا کنید ضرر نداره....من امضا کردم ممنون
بله منم موافقم!! احتمالا گوگل می فهمه که چندین هزار کاربر ایرانی رو با مشکل مواجه کرده و بعدش ناراحت میشه و مارکت رو باز میکنه!!!!
من پارسال به دوستان گفتم که این حرکات جواب نمیده......باید مشکب رو پیدا کنیم و حلش کنیم!! نه اینکه پتیشن بدیم!!!
این پتیشن ها رو ما میخونیم و امضا میکنیم و ...،اونها که بهش اهمیت نمیدن که!!!تو این دنیا ی چند میلیاردی،روزی هزار تا پتیشن دست اینا میرسه!!(مثلا درخواست کرد ها برای کردی شدن زبان فیس بوک)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)