تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 130 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ببخشید ولی کسی هم هست به این سریال بخنده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بهنام تشكر ـ روانشناس«ساختمان پزشكان»:
    متاسفانه همه‌ي ما دچار سوء تفاهم هستيم

بهنام تشكر كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «نيما افشار» كارشناس روانشناسي را ايفا مي‌كند، درباره‌ي حساسيت‌هايي كه از سوي برخي روانشناسان در خصوص اين سريال به وجود آمده است، گفت: اگر روانشناس‌ها هم بخواهند اعتراض كنند، از شغل‌هاي ديگر نمي‌توان هيچ انتظار و توقع ديگري داشت و بايد ديگر كار نكنيم.

اين بازيگر تئاتر و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، خاطرنشان كرد: وقتي مي‌گوييم فرهنگ ما خيلي خوب است، همه با هم دوست هستيم و همه چيز عالي است، چرا روحيه‌ي انتقادپذيري نداشته باشيم. اميدوارم روانشناس‌ها با سعه‌ي صدري كه دارند از اين كار ايراد نگيرند و ناراحت نشوند. اسم اين افراد، روانشناس است و از آنها توقع ديگري مي‌رود و نمي‌توان آنها را با شغل‌هاي ديگر مقايسه كرد.

وي افزود: متاسفانه مقوله روانشناسي آن طور كه بايد و شايد در جامعه ما جا نيفتاده است. اما روانشناس‌ها به خاطر روانشناس بودنشان بايد با سعه‌ي صدر بيشتري به اين سريال نگاه كنند. از آن‌ها انتظار مي‌رود كه اين طور نگاه كنند چون روانشناس هستند. بعيد مي‌دانم اين سريال باعث شود كه به اين قشر بربخورد؛ آنها اين قدر آماده و مسلح هستند كه طرح اين مسائل آنها را ناراحت نكند.

بهنام تشكر خاطرنشان كرد: در فيلم‌ها و سريال‌هاي آمريكايي و اروپايي حتي با پليس، شوخي‌هايي بسياري مي‌شود. حتي خودشان مي‌گويند با ما شوخي كنيد. در اين كشورها با سياستمداران هم به صورت مستقيم شوخي مي‌شود. اينها شوخي است، ما كه نمي‌توانيم با هم شوخي نكنيم. بايد ظرفيت‌هايمان را بالا ببريم و طوري نشود كه يك شوخي كه صرفا شوخي است، به ما بر بخورد. متاسفانه همه‌ي ما دچار سوء تفاهم هستيم و روانشناسان حتي بيش از صدا و سيما مي‌توانند اين سوء‌تفاهم‌ها را رفع كنند؛ اما اين مساله، مستلزم اين است كه شغل خود را در بين مردم جا بيندازند.

وي در ادامه با تاييد اين كه اولين كار طنز روتين شبانه‌اش را تجربه مي‌كند، ادامه داد: اين براي من مثل يك ماراتون بازيگري است كه خيلي سخت است؛ وقتي وارد اين مسؤوليت مي‌شوي بايد ادامه دهي و راه ديگري نداري. به نظر من يك كلاس بازيگري جديد است كه فقط مي‌توان در كارهاي نود شبي تجربه كرد، البته نه در هر كار 90 شبي.

بهنام تشكر درباره‌ي «ساختمان پزشكان» خاطرنشان كرد: ما در اين كار نبايد به سمت لودگي مي‌رفتيم. در اين كار به هيچ وجه نمي‌توان ديد كه كار به سمت لودگي رفته باشد. بازي در اين كارها‌ نوعي ماراتون است.

بازيگر نقش «نيما» در «ساختمان پزشكان» در بخش ديگري از اين گفت‌وگو با اشاره به اين كه خيلي از مواقع «طنز» بازي نكرده است، گفت: ممكن است اين حرف تكراري باشد ولي من در خيلي از موقعيت‌هاي طنز، بازي نكردم بلكه به اندازه كافي در خود نوشته طنز وجود داشت و لازم نيست ما چيزي به آن اضافه كنيم و مردم را به زور بخندانيم.

وي افزود: موقعيت طنز است اما جنس بازي كه من گرفتم خيلي كمدي نيست؛ ارتباط بين آدم‌ها كمدي است منتهي اين دليل نمي‌شود كه همه‌ي آدم‌ها بخواهند كمدي باشند. اين مساله براي خود من هم عجيب بود كه آيا مي‌توانم با چهره جدي‌ام طنز بازي كنم؟ و اين كه آيا جواب مي‌دهد يا نه؛ من در 20 تئاتري كه كار كرده‌ام، 19 نقش كاملا جدي و تنها يك نقش طنز بازي كرده‌ام.

بهنام تشكر كه بازيگري را از تئاتر آغاز كرده در پاسخ به اين پرسش كه آيا حاضر است بازي در سريال‌هاي روتين را بار ديگر تجربه كند؟ گفت: اين مساله بستگي به اين دارد كه آيا تيم توليد، كارگرداني و نويسندگي همين باشد كه الان هست يا نه؛ بخش ديگري از اين مساله نيز به خود من برمي‌گردد كه آيا دوباره بخواهم در يك سريال نود شبي كه طنز در آن غالب است بازي كنم يا مايل باشم كارهاي جدي انجام دهم. با اين وجود من هيچ گاه تئاتر را رها نخواهم كرد.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

«شوخي با يك صنف ملزوماتي دارد»
    «ساختمان پزشكان» از منظر رييس انجمن روانشناسي باليني ايران

رييس انجمن روانشناسي باليني ايران درباره‌ي شوخي با اصناف و مشاغل در برنامه‌هاي تلويزيوني عنوان كرد: در اين برنامه‌ها در كنار نمايش يك شخصيت منفي، يك شخصيت مثبت هم بايد به نمايش گذاشته شود.

حميد يعقوبي با اشاره به سريال طنز «ساختمان پزشكان» كه شخصيت اول آن يك روانشناس است، به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، گفت: ما نمي‌گوييم كه چرا در اين سريال روانشناس را بد نشان داده‌اند؛ بلكه بايد به همان اندازه، يك پزشك خوب هم نشان داده شود تا مردم حق انتخاب داشته باشند.

وي ادامه داد: ممكن است با هر صنفي كه شوخي مي‌كنيم به آن صنف بربخورد، ولي معمولا در فيلم‌ها يك شخصيت خوب و يك شخصيت بد داريم و تقابل اين دوست كه جذابيت ايجاد مي‌كند. اگر فقط يك روانشناس، يا پليس يا پدر بد را نشان دهيم، فقط يك قطب را نشان داده‌ايم و اين فرد نمي‌تواند نماينده‌ي جامعه‌اش باشد؛ در حالي كه ما هم روانشناس خوب و هم روانشناس بد داريم.

اين كارشناس روانشناسي و مدرس دانشگاه يادآور شد: انسان‌ها اعتدال را دوست دارند؛ در صورت به تصوير كشيدن صرف افراد بد از يك صنف، از اعتدال خارج شده‌ايم. قطعا پليس، روانشناس و پدر بد هم در جامعه داريم، اما اگر قرار باشد قشري را به طنز بكشيم، بايد به گونه‌اي باشد كه مثبت و منفي را در كنار هم نشان دهيم.

يعقوبي همچنين گفت: شوخي با يك صنف، ملزوماتي دارد كه يك شرطش اين است كه همان قدر كه شخصيت‌هاي منفي را نشان مي‌دهيم، به ويژگي‌هاي مثبت آن صنف هم بپردازيم؛ به خصوص در مورد روانشناسان؛ چون مراجعه به روانشناس هنوز براي مردم يك بار ارزشي منفي دارد، اما در اين سال‌ها ما خيلي به صداوسيما مديون هستيم كه كمك كرد فرهنگ مراجعه به روانشناس جا بيفتد.

وي در ادامه با اشاره به سريال «ساختمان پزشكان»، افزود: زماني كه نگرش‌هاي منفي درباره‌ي يك شغل وجود دارد، نشان دادن يك شخصيت منفي كه خودش هم مشكلاتي دارد ممكن است درست نباشد. با نشان دادن يك روانشناس به اين صورت در واقع به سلامت جامعه آسيب مي‌زنيم، چون ممكن است به خاطر اين سريال، تعداد مراجعان به روانشناس، كاهش پيدا كند و در نتيجه به سلامت جامعه آسيب وارد شود.

3. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بله دوست عزيز ... خيلي ها ميخندن

ديالوگ هاي قوي اي داره و الكي داد و بيداد و فرياد زدن نيست. تاكيد زيادي داره بر ديالوگ

+

هم بار طنز بالايي داره و هم تيكه هاي جانانه اي ميندازه كه خوبيش رو چند برابر كرده

5. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلایق انسان ها متفاوته عزیز و هر کسی میتونه از این سریال برداشت مخصوص به خودش رو داشته باشه
    شما میتونید به صفحات قبل سر بزنید تا رضایتمندی یوزر ها رو ببینید ...
    اگر کسی احیانا با این سریال حال نمی کنه یا بدش میاد که نمیتونه نظرش رو به بقیه تحمیل کنــه !

7. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اون فارسی 1 و حسن فتحی جالب بود................

9. 2 کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در خوبی و عالی بودن این قسمت
    این بس که من جرات خندیدن نداشتم

واقعا ترکونده، از سروش صحت بعید بود،

----
    اونجا که به اونا یارو هیپنوتیز شده گفت ، دماغتو پاک کن و پایین رو هم تمییز کن ، منظوری داشت یا
    برداشت من این بود؟
    چون به جریان داستان خیلی می خورد
    چه برداشتی داشتی؟ میشه بگی؟

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

دوست عزيز...
    بنظرم غير از طنز در اين سريال ، با دقت بيشتر ،نكته هاي ظريفي رو در هر قسمت ميتونيم ببينيم كه جاي تامل داره...هم آموزنده است و هم معضلات كنوني جامعه رو نشون ميده ...مثلا" اگه در همون قسمت كه رابطه و ضابطه رو ميخواست نشون بده دقت ميكردين حرف حق زياد ميديدين كه تو لفافه ي طنز پيچيده شده بود...باز هم هركسي يه نظري داره كه قابل احترامه...

12. 6 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

در خوبی و عالی بودن این قسمت
    این بس که من جرات خندیدن نداشتم

واقعا ترکونده، از سروش صحت بعید بود،

----
    اونجا که به اونا یارو هیپنوتیز شده گفت ، دماغتو پاک کن و پایین رو هم تمییز کن ، منظوری داشت یا
    برداشت من این بود؟
    چون به جریان داستان خیلی می خورد
    به چه نکته ای دقت کردیا!!!

من فکر کردم منظورش پایین مبله!

حالا به هر حال یه جورایی جسارت به خرج دادن تا مسئله آموزش رو جا بندازن تا برخی مشکلات در این زمینه مرتفع بشه!!

میشه گفت این سریال موضوعات جدیدی رو می خواد وارد بحث کنه که تا حالا جرات مطرح کردنش وجود نداشته

14. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این قسمتش خدایی خیلی با حال بود!!
    شقایق دهقان هم این دیالوگ رو خیلی قشنگ و با حال گفت:
    مملکت قانون داره آقـــا !!

16. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

راستی یه نکته دیگه در مورد این سریال، جریان غیر قابل پیش بینی اون هست که باز اون رو از سریال های دیگه متمایز (منحصر به فرد) می کنه!

مثلا اون موقع که می خواست برنامه تلویزیونی رو شروع کنه و با توجه به اضطرابی که قبلش داشت، من انتظار داشتم یه گافی بده یا تپق بزنه یا از این جور تیکه های تکراری....

ولی جریان داستان غیر منتظره و فوق العاده پیش رفت

به هر حال در مورد این سریال خیلی میشه حرف زد...

خدا کنه که همین جوری پیش بره و روز به روز هم بهتر بشه (البته اگر بعضی از روشنفکرنما ها بذارن و هر حرفی رو توهین به این حزب و اون سندیکا حساب نکنن!)

18. 6 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •