سلام به دوستان عزیز
تعداد محدود iPad 2 : 64GB With WiFi & 3G زیر قیمت بازار موجود است . کسی مایل
به خرید بود پیغام خصوصی بده اطلاعات تماس را ارسال کنم .
سلام به دوستان عزیز
تعداد محدود iPad 2 : 64GB With WiFi & 3G زیر قیمت بازار موجود است . کسی مایل
به خرید بود پیغام خصوصی بده اطلاعات تماس را ارسال کنم .
سلام با چه قیمتی
حالا ایشون یه اشتباه کرد تبلیغ کرد شما دیگه ادامه نده خودش گفت پیغام خصوصی کنید ...![]()
لینک دانلود کنفرانسو نداشتی سید؟!آیپد و همینطور همه دستگاه های iOS که 2009 به بعد اومدن با آپدیت به iOS 4 مولتی تسکینگ بهشون اضافه شد.
مولتی تسکینگ آیپد جکی بیش تر نیست...از هانی کومب یاد بگیرید:
سوال مهمی که در اين ويدئو مطرح ميشه اينه که Can your iPad do this ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اگه استيو جابز اين برنامه رو ببينه خودش بياد رسما اعتراف کنه که iOS بعد از 5 سال هنوز مولتی تسک نداره !
Onskreen فرق يک سيستم عامل با يه لانچر ( iOS ) که فقط آيکن برنامه داره رو کاملا نشون ميده..
چند صفحه قبل گذاشته بودم
اگر پیدا نکردی تو پروفایلم بگو![]()
مثل اینکه زنبور داره یه تکونایی به خودش میده.
همین لانچر! ، برای تبلت بالای شصت و چند هزار اپ داره ؟ لازمه یادآوری بشه ؟ چند میلیارد بار تا حالا از استورش دانلود انجام شده ؟ همین سیستم عامل شما چقدر به امنیت یوزرهاش اهمیت میده ؟
فقط فرق داشتن مالتی تسکینگ اینجوری باید باعث بشه استیو جابز بیاد اعتراف کنه ؟ اگه اینجوریه که مدیر عامل گوگل پس باید چیکار کنه ؟ اعتراف به اجازه دادن به آلوده شدن 260 هزار گوشی آندرویدی یکم سخت تر نیست؟
همین که تا تقی به توقی میخوره سریع میان میچسبوننش به iPad خودش بیانگر ترس یا بهتره بگم عقده شون از اپله. و سوال مهمی که مطرح میشه اینه که How funny is this joke ??
Last edited by *Ali*; 06-04-2011 at 23:54.
این Onskreen کارش ساخت ویدیو هایی از UI های Concept برای محصولات مختلفه ... درسته استیو جابز واقعا باید به Onskreen که این ویدیو رو ساخته آفرین بگه. طرح و ایده اش جالب بوده، به امید روزی که گوگل بتونه این رو در سیستم عاملش اضافه کنه ولی اون روز امروز نیست و این چیزی که در ویدیو می بینید فقط یک ویدیو ساختگیه... نه Honeycomb قابلیت اجرای برنامه های در بخشی از صفحه رو داره (مایل ها فاصله داره!) ، نه مرورگرش می تونه نصف صفحه باشه و حتی Skype هم هنوز برنامه ای برای Honeycomb نداره.
متاسفانه بعضی از دوستان صرفا چشم بسته شروع به تخریب می کنن، بدون اینکه کوچکترین ایده ای از چیزی که دارن براش ضد آیپد تبلیغ می کنن داشته باشن. دوست من شما هم یکم درباره Honeycomb تحقیق کنید بعد اینطوری شروع کنید به تخریب رقیب ها! Honeycomb برتری هایی نسبت به iOS داره، ولی Multitasking به هیچ وجه جزوشون نیست، حداقل اول برید ببینید سیستم عاملی که تبلیغش رو می کنید رو خوب بشناسید و ببینید تو چه جاهایی قویه و بعد نقاط ضعف iOS رو ببینید، اینطوری می تونید توی تخریب موفق تر باشید!
مگه با ویدیوهایی که فن بوی هاش درست می کنن تکون بخورهمثل اینکه زنبور داره یه تکونایی به خودش میده.![]()
گوشی شاپ قیمت زده ۱میلیون و۸۰۰تومن، بنظرتون زیادی گرون نیست؟
لطف کنید واسه قیمت برید اینجا :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)