تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 144

نام تاپيک: درخواست همكاری برای ساخت بازی طمع

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی پیام مدله درخت و کاراکتر نمیخوای ؟ البته اسکلت بندی نشده است !
    اگه خواستی من خودم چند تا زدم دارم

مدله سفارشی هم پذیرفته میشه

آقا اجازه! ما لازم داریم!
    هر چی مدل بدید ما لازم داریم!
    آخه تو یه مسابقه شرکت کردیم که بلد نیستیم خودمون مدل بزنیم!

2. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمتون داغ

در مورد مدل با هم صحبت میکنیم بعداً.
    اینجا نه.

4. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لوگو ی بازیت شبیه لوگوی شبکه 2

من نمی دونم کجای این دو تا لوگو به هم شبیه هستش من که تعجب کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم کجای این دو تا لوگو به هم شبیه هستش من که تعجب کردم.

ببخشید ها اگه ناراحت نمیشید من هم قبلا به نظرم اومده که شبیه هستند اما نگفتم چون گفتم شاید بخوره تو زوقتون!

اما شباهت ها.
    من با دلیل حرف میزنم معمولا :

بیس کار هر دو 2 تا مربع است که رفتن توی همدیگه
    یه جورایی انگار هر دو لگو با استفاده از یه سیم درست شدن که به شکل مربع دور هم پیچیده شدن!(فکر کنم نتونستم منظورم رو بفهمونم.)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یعنی فکر کن بچه های بازی ساز ما اینقدر بیکار شدن که دارن از یه لوگو ایراد میگیرن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ناراحت بشیم!!!! نه بابا اصل این تاپیک برای نظر سنجی گذاشته شده است. دوستان هم میاند اینجا لطف می کنند نظرشون را می دهند.خوب ما هم باید جواب بدیم دیگه.غیر از این باشه درستش نیست.
    ببینید دوست عزیز برای این که موضوع شفاف تر بشه یکم شفاف سازی می کنم.
    در این که دو لوگو به صورتی طراحی شده اند که در دل هم دیگه قرار بگیرند شکی نیست و نه این که این دو تا لوگو به این شکل باشند شید هزاران لو گوی دیگه پیدا کنید که به این شکل باشند ولی باید اگه صحبت هم می کنید فنی صحبت کنید.

در رابطه با صحبت دومی که شد مانند سیم می مونه که به هم وصل شدند در رابطه با لوگوی شبکه ی دو درست فرمودید ولی لو گوی بازی طمع اصلا به این شکل نیست جدا از هم هستش.برای این که موضوع را مشخص کنم کمی توضیحات را بیشتر می کنم.

شما با مشاهده ی لوگوی شبکه ی دو می تونید دقیقا درک کنید که ایده ی اولیه این لو گو چی بوده تا به این رسیده.طراح در ابتدا می خواسته طرحی ساده را طراحی کنه بعد با ایده ی اولیه دو فلش به سمت راست این ایده را پیاده سازی کرده است.:
    می تونید در عکس پایین مشاهده کنید.

که سر انجام کار رسیده به این جا

ولی ایده ی اولیه ای که من در ذهنم برای طراحی لو گوی بازی طمع داشتم این بود که لو گو را به صورت دو مربع در کنار یک دیگر در بیاورم میتونید. در شکل زیر نگاه کنید:

که نتیجه ی کار ریسید به

و در آخر هم برای این که تغیرات مشخص باشه می تونید به عکس زیر نگاه کنید:

در زیر من دو لوگو را روی هم دیگه قرار دادم تا تفاوت مشخص بشه پس اگر نیمچه نگاهی به عکس بیندازید می بیند طرح این دو مشابه هم دیگه نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی فکر کن بچه های بازی ساز ما اینقدر بیکار شدن که دارن از یه لوگو ایراد میگیرن
    حسن جان اتفاقا خوبه دادشه من.اتفاقا من خیلی خوشم اومد.چون بازی سازی فقط و فقط طراحی مرحله و کد نویسی و از این جور چیز ها نیست.یک لوگوی بازی یک پوستر بازی کمک بسیاری در جذب مخاطب می کنه.و در امر معرفی بازی به نظر شخص من پوستر و لوگوی بازی حرف اول را میزنه که مخاطب جذب بشه.
    پس اگه انتقادات خوب و سازنده باشه خیلی خیلی خوبه و کمکی هست به دوستان بازی ساز و گروه های بازی سازی.پس بچه ها نظر خودشونا بدند

10. این کاربر از VGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اگه دنبال سوژه میگردین این که خیلی بهتره

[ درخاست همكاری برای ساخت بازی طمع
    اخه از کی تا حالا در خواست رو اینجوری می نویسن؟

12. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن جان اتفاقا خوبه دادشه من.اتفاقا من خیلی خوشم اومد.چون بازی سازی فقط و فقط طراحی مرحله و کد نویسی و از این جور چیز ها نیست.یک لوگوی بازی یک پوستر بازی کمک بسیاری در جذب مخاطب می کنه.و در امر معرفی بازی به نظر شخص من پوستر و لوگوی بازی حرف اول را میزنه که مخاطب جذب بشه.
    پس اگه انتقادات خوب و سازنده باشه خیلی خیلی خوبه و کمکی هست به دوستان بازی ساز و گروه های بازی سازی.پس بچه ها نظر خودشونا بدند
    کاملا با این حرفتون موافقم!

ناراحت بشیم!!!! نه بابا اصل این تاپیک برای نظر سنجی گذاشته شده است. دوستان هم میاند اینجا لطف می کنند نظرشون را می دهند.خوب ما هم باید جواب بدیم دیگه.غیر از این باشه درستش نیست.
    ببینید دوست عزیز برای این که موضوع شفاف تر بشه یکم شفاف سازی می کنم.
    در این که دو لوگو به صورتی طراحی شده اند که در دل هم دیگه قرار بگیرند شکی نیست و نه این که این دو تا لوگو به این شکل باشند شید هزاران لو گوی دیگه پیدا کنید که به این شکل باشند ولی باید اگه صحبت هم می کنید فنی صحبت کنید.

در رابطه با صحبت دومی که شد مانند سیم می مونه که به هم وصل شدند در رابطه با لوگوی شبکه ی دو درست فرمودید ولی لو گوی بازی طمع اصلا به این شکل نیست جدا از هم هستش.برای این که موضوع را مشخص کنم کمی توضیحات را بیشتر می کنم.

شما با مشاهده ی لوگوی شبکه ی دو می تونید دقیقا درک کنید که ایده ی اولیه این لو گو چی بوده تا به این رسیده.طراح در ابتدا می خواسته طرحی ساده را طراحی کنه بعد با ایده ی اولیه دو فلش به سمت راست این ایده را پیاده سازی کرده است.:
    می تونید در عکس پایین مشاهده کنید.

که سر انجام کار رسیده به این جا

ولی ایده ی اولیه ای که من در ذهنم برای طراحی لو گوی بازی طمع داشتم این بود که لو گو را به صورت دو مربع در کنار یک دیگر در بیاورم میتونید. در شکل زیر نگاه کنید:

که نتیجه ی کار ریسید به

و در آخر هم برای این که تغیرات مشخص باشه می تونید به عکس زیر نگاه کنید:

در زیر من دو لوگو را روی هم دیگه قرار دادم تا تفاوت مشخص بشه پس اگر نیمچه نگاهی به عکس بیندازید می بیند طرح این دو مشابه هم دیگه نیست.

خوب باید بگم که ممنون اینقدر وقت گذاشتید!جالب بود.
    شما اول لوگوی بازیتون رو نسبت به محور عمودی یه بار mirror کن و بعد میبینی که اگه مثل تصویر آخرش بکنی،بیشتر شبیه به هم میشن.

بعدشم ایده اولیه شما محترم و زیباست ولی در نهایت اون چیزی که میمونه و مهمه دیدگاه افراد به لوگو هستش ها!

اینا رو میگم چون خودم هم طراحی لوگو انجام دادم البته نه حرفه ای و خودم هم موقع طراحی و بعد از اون به این موارد فکر میکردم.
    شده که چیزی رو طراحی کردم و بعد فهمیدم به نظر جالب نمیاد و یا شبیه یه چیز دیگشت(با اینکه اصلا تو ذهنم این نبوده) و بعد از نو شروع کردم.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی پیام مدله درخت و کاراکتر نمیخوای ؟ البته اسکلت بندی نشده است !
    اگه خواستی من خودم چند تا زدم دارم

مدله سفارشی هم پذیرفته میشه
    آقا ما الان چند وقته هل هل کنان برای ارائه بازی Crysis 3 دنبال مدل زامبی میگردیم چیزی پیدا نمیکنیم. لطفا ما رو از این فیض عظمی بی نصیب نذارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •