آقا اجازه! ما لازم داریم!
هر چی مدل بدید ما لازم داریم!
آخه تو یه مسابقه شرکت کردیم که بلد نیستیم خودمون مدل بزنیم!![]()
آقا اجازه! ما لازم داریم!
هر چی مدل بدید ما لازم داریم!
آخه تو یه مسابقه شرکت کردیم که بلد نیستیم خودمون مدل بزنیم!![]()
دمتون داغ
در مورد مدل با هم صحبت میکنیم بعداً.
اینجا نه.![]()
من نمی دونم کجای این دو تا لوگو به هم شبیه هستش من که تعجب کردم.
ببخشید ها اگه ناراحت نمیشید من هم قبلا به نظرم اومده که شبیه هستند اما نگفتم چون گفتم شاید بخوره تو زوقتون!
اما شباهت ها.
من با دلیل حرف میزنم معمولا :
بیس کار هر دو 2 تا مربع است که رفتن توی همدیگه
یه جورایی انگار هر دو لگو با استفاده از یه سیم درست شدن که به شکل مربع دور هم پیچیده شدن!(فکر کنم نتونستم منظورم رو بفهمونم.)
یعنی فکر کن بچه های بازی ساز ما اینقدر بیکار شدن که دارن از یه لوگو ایراد میگیرن![]()
ناراحت بشیم!!!! نه بابا اصل این تاپیک برای نظر سنجی گذاشته شده است. دوستان هم میاند اینجا لطف می کنند نظرشون را می دهند.خوب ما هم باید جواب بدیم دیگه.غیر از این باشه درستش نیست.
ببینید دوست عزیز برای این که موضوع شفاف تر بشه یکم شفاف سازی می کنم.
در این که دو لوگو به صورتی طراحی شده اند که در دل هم دیگه قرار بگیرند شکی نیست و نه این که این دو تا لوگو به این شکل باشند شید هزاران لو گوی دیگه پیدا کنید که به این شکل باشند ولی باید اگه صحبت هم می کنید فنی صحبت کنید.
در رابطه با صحبت دومی که شد مانند سیم می مونه که به هم وصل شدند در رابطه با لوگوی شبکه ی دو درست فرمودید ولی لو گوی بازی طمع اصلا به این شکل نیست جدا از هم هستش.برای این که موضوع را مشخص کنم کمی توضیحات را بیشتر می کنم.
شما با مشاهده ی لوگوی شبکه ی دو می تونید دقیقا درک کنید که ایده ی اولیه این لو گو چی بوده تا به این رسیده.طراح در ابتدا می خواسته طرحی ساده را طراحی کنه بعد با ایده ی اولیه دو فلش به سمت راست این ایده را پیاده سازی کرده است.:
می تونید در عکس پایین مشاهده کنید.
که سر انجام کار رسیده به این جا
ولی ایده ی اولیه ای که من در ذهنم برای طراحی لو گوی بازی طمع داشتم این بود که لو گو را به صورت دو مربع در کنار یک دیگر در بیاورم میتونید. در شکل زیر نگاه کنید:
که نتیجه ی کار ریسید به
و در آخر هم برای این که تغیرات مشخص باشه می تونید به عکس زیر نگاه کنید:
در زیر من دو لوگو را روی هم دیگه قرار دادم تا تفاوت مشخص بشه پس اگر نیمچه نگاهی به عکس بیندازید می بیند طرح این دو مشابه هم دیگه نیست.
![]()
حسن جان اتفاقا خوبه دادشه من.اتفاقا من خیلی خوشم اومد.چون بازی سازی فقط و فقط طراحی مرحله و کد نویسی و از این جور چیز ها نیست.یک لوگوی بازی یک پوستر بازی کمک بسیاری در جذب مخاطب می کنه.و در امر معرفی بازی به نظر شخص من پوستر و لوگوی بازی حرف اول را میزنه که مخاطب جذب بشه.
پس اگه انتقادات خوب و سازنده باشه خیلی خیلی خوبه و کمکی هست به دوستان بازی ساز و گروه های بازی سازی.پس بچه ها نظر خودشونا بدند
اگه دنبال سوژه میگردین این که خیلی بهتره
[ درخاست همكاری برای ساخت بازی طمع
اخه از کی تا حالا در خواست رو اینجوری می نویسن؟![]()
کاملا با این حرفتون موافقم!
خوب باید بگم که ممنون اینقدر وقت گذاشتید!جالب بود.
شما اول لوگوی بازیتون رو نسبت به محور عمودی یه بار mirror کن و بعد میبینی که اگه مثل تصویر آخرش بکنی،بیشتر شبیه به هم میشن.
بعدشم ایده اولیه شما محترم و زیباست ولی در نهایت اون چیزی که میمونه و مهمه دیدگاه افراد به لوگو هستش ها!
اینا رو میگم چون خودم هم طراحی لوگو انجام دادم البته نه حرفه ای و خودم هم موقع طراحی و بعد از اون به این موارد فکر میکردم.
شده که چیزی رو طراحی کردم و بعد فهمیدم به نظر جالب نمیاد و یا شبیه یه چیز دیگشت(با اینکه اصلا تو ذهنم این نبوده) و بعد از نو شروع کردم.
آقا ما الان چند وقته هل هل کنان برای ارائه بازی Crysis 3 دنبال مدل زامبی میگردیم چیزی پیدا نمیکنیم. لطفا ما رو از این فیض عظمی بی نصیب نذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)