تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

غلطه غلط غلوطه غلطه!!
    من شاگرد اول نیستم!! یعنی هستم ولی نه شاگرد اولی که واقعا باید باشم!!

راستش من از اونایی هستم که لای کتاب رو باز نمیکنم!!
    تمام ابتدایی،معدلم 20 بود(شاهکاره کردم!!)

کل راهنمایی معدلم 20 بود!!
    دبیرستان اما به 18 رسیدم!!
    الان ترم 2 داشنگاه هستم!!
    یه سال قبل از اینکه برم کلاس اول،تو موسسهی توحید ایلام،کلاس زبان رفتم!! الان سطح زبانم در حد تخصصی هستش و با خوندن متون و اخبار و مقالات در صورتی که خیلی تخصصی نباشن،تقریبا هیچ مشکلی ندارم و 90 درصد فیلم ها رو متوجه میشم!!
    زبانم هیچوقت 20 کمتر نشده،ولی عمرا لاش رو هم باز نکردم!!
    برنامه نویسی رو 4 ساله دارم غیر حرفه ای کار میکنم!!سر کلاس وقتی استاد داره درس میده،تقریبا فقط من میفهمم داره از چی حرف میزنه و بقیه فقط نیگا میکنن!!(جدی میگم حمل بر خود بزرگ بینی نشه!!) به خاطر اینکه وقتی استاد داره میگه کلاس،من دقیقا میدونم داره چی میگه،واسه همین وقتی اون میگه ک،من تا اخرش رو رفتم،و خیلی ها سر کلاس،تو همون ک هستن هنوز و برخی سوال براشون ایجاد میشه که این ک رو استاد داره اشتباه میگه و احتمالا داره از ساختار حرف میزنه!!احتمالا داره انگلیسیشو بد تلفظ میکنه!!
    لای کتاب برنامه نویسی رو هم باز نمیکنم،با اینکه کلی منبع دارم،ولی اینجوری نیست که 24 ساعته سرم رو کتاب باشه!!شاید هفته ای نیم ساعت هم نخونمشون!!

کتاب های مربوط به شبکه و ساختمان و ... که تخصصی هستن هم به همین شکل!! چون اشنایی قبلی دارم،میتونم ایده ای برای حل مسائلی داشته باشم که استاد تازه میخواد درسشون بده...
    ولی حقیقتش،تو درس هایی مثل عربی و اندیشه،با کمک بند پ قبول شدم!! از همون کلاس اول ابتدایی تا الان...مطلقا از این دو درس خوشم نیومده!! یادمه همیشه پول میدادیم به معلما که تو دینی و قران قبولم کنن،بعدش عربی اضافه شد!!(با اینکه راهنمایی و دبیرستان مدرسه ی نمونه بودم،ولی معلم ها با توضیح های خانوادم توجیه میشدن که بیخیال اون یه درس من بشن!!) الان توی امتحان هر کدوم از این درس ها،نیم هم نمیگیرم!!

امتحان های ترم قبل،شاید کلا یه ساعت برا کل درس ها خوندم،ریاضی 1 نیم ساعت -45 دقیقه،و ریاضی 2 هم یه ربع!! هر دو درس رو با نمره ی 15 و 16 قبول شدم!!من حافظه ی خوبی دارم،تو سر کلاس استاد هرچی بگه،تا بمیرم یادم هست!!البته اگه گوش بدم و بدونم داره درباره ی چی حرف میزنه!!

دختر خاله ی من،شاگرد اول واقعیه!! اون هیچوقت کارنامه اش رو با نمره ای زیر 20 ندیده!! الان دیگه داره فوق دیپلمش رو میگیره!!
    ولی،نکته ای که بین من و اون هست اینه که من همه جور تفریحی کردم،ولی اون تمام این عمر لامصبش رو داشته کتاب میخونده!!
    گاهی بعضی از کتاب ها رو دقیقا میدونه فلان سوال،تو کدوم صفحه هستش!! مخصوصا درس هایی مثل عربی و زبان انگلیسی رو!!

شاگرد اول ها،شاگرد اول به دنیا میان!! با خر خونی کردن،هیچی نمیشید!!
    من برا کنکور مطلقا درس نخوندم و قبول شدم،دختر خاله ام یه سال خر خونی کرد،قبول شد!! رتبه های جفتمون تقریبا مثل هم بود،(اون عربی و دینی و اینا رو خوب زد!!)
    بعدشم،شاگرد اول بودن،چیزی نیست که کسی بخواد دنبالش باشه!! کلی دردسر داره..مثلا من کتاب زبانم رو دادم یکی از خانوم ها که فکر میکرد من تو کتابم یه جوری نوشتم که میتونم اونجوری سر کلاس بخونم و ترجمه کنم!!بیچاره الان که دیده کتابم مطلقا سفیده و حتی کارخونه هم یکی دو صفحه متن توش گذاشته بود که من اونا رو هم پاک کردم،دیگه کتاب رو بر هم نمی گردونه!!الان همش می ترسم که قبل از امتحان،فرصت نباشه یه دور دیگه متون رو بخونم و چون برا هر امتحانی،برا یاد اوری لازمه که یه دور روزنامه خون کنم که شاید 5 مین هم نباشه!! ولی الزامیه و جزو حساب و کتاب نمیشه!!

صبح اول وقت،درس بخونین تو حافظه خوب جا میگیره!!

دقیقا..سرکلاسشون خودت رو سطح بالا نشون بدی،بهت مثل نقل و نبات نمره میدن!!البته حواست باشه هیچوقت معلم هات به اندازه ی تو نمیدونن!!معلم ها و اساتید این مملکت،اخرین اطلاعی که دارن،بر میگرده به همون دوران دانشجویی خودشون و زیاد اپدیت نیستن!!برا همین،اگه چیزای جدید براشون پیاده کنی و سر کلاس حس کنن که تو بیشتر از اونا حالیته،برخورد قاطع میکنن!!مخصوصا دانشگاه!!کلی استاد سر این مسئله من عوض کردم!!

کنسول که میدونی چیه؟! به دانشجوی فوق لیسانس برنامه نشون دادم(خدایی برنامه در حد منچستر بود!!) گفت با چی نوشتی؟ گفتم با کنسول!(من عادت دارم اکسپلورر ویندوز رو ببندم موقع اجرای برنامه های خودم!) طرف چند بار کلید ویندوز رو زد(قاعدتا هیچ اتفاقی نمی افته چون اکسپلورر بسته هست!!) بعد گفت ااااااااااااااااااه!! واقعا با کنسول نوشتی؟!!!رفیقم خندید و گفت داداش،برا کنسول نوشتن باید واسه پیکسل ها برنامه نویسی بکنه!به نظرت میکنه؟!!(توجه کن که طرف داشنجوی فوق لیسانس نرم افزاره و 2 ساله که تخصصی ایمیج پراسسینگ سی شارپ کار میکنه!! اگه بپرسی ایمیج پراسس چیه،میفهمی طرف سطح علمیش چقد باید باشه!!) 40% دانشجوی همکلاسی من،ویندوز عوض کردن بلد نیستن(کسی یادشون نمیده واقعا....تو داشنگاه چیزی به اسم سیستم عامل معنا نداره!!همه با یه ویندوز نصب شده شروع میکنن...انگار نه انگار این سیستم عامل توش حق انتخاب هست!)
    خیلی جالبه من هم عین توام البته بیشتر از تو درس میخونم چون هنوز نیومدم دانشگاه!
    ای بابا انگار توی دانشگاه هم از اینجور ادم ها هست ! اخه واسه چی اومدن دانشگاه همون دیپلم میموندند سنگین تر بوداااااا!!

توی کلاس ما همش 2 نفر بیشتر نیستن که برنامه نویسی(Visual Basic 6 ) رو میفهمن + خودم میشیم 3تا از یه کلاس 25 نفری
    یکی از دوستام برای امتحان برنامه نویسی تمام پروژه هام رو گرفت (منبع باز) و برد سر جلسه توی فلش . من هم عادت دارم همیشه واسه کارهام دکمه ی About میسازم و توش یه Msgbox اسمم رو نمایش میده . این یارو هم سر همین مسئله ضایع شد!!
    مثلا دبیرمون یه تمرین میداد فقط من میاوردم یا یک نفر دیگه !!
    سطح کلاس ما خیلی پایینه همه به درس برنامه نویسی به عنوان یه درس عجیب و غریب نگاه میکنن و سر جلسه امتحان هم . همش با تقلب میگذرونن . برنامه با فلش بین بچه ها توزیع میشه

2. 3 کاربر از behzad74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nazanin261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من که خودم شاگرد دومم ولی هر کاری میکنم اول بشم نمیشه نمیدونم چرا توی هر کلاس ومدرسه ای میرم همیشه یه نفر از من بهتر هست که نمیتونم جلوش بزنم

4. 2 کاربر از nazanin261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من که خودم شاگرد دومم ولی هر کاری میکنم اول بشم نمیشه نمیدونم چرا توی هر کلاس ومدرسه ای میرم همیشه یه نفر از من بهتر هست که نمیتونم جلوش بزنم
    به خاطر اینکه اون یارو هم از یه جای دیگه اومده که فک میکرده میره فلان جا و دیگه رغیب نداره و از دومی میاد به اولی!! ولی میبینه کلی ادمای دیگه هم مثل خودش فکر کردن.... تو این جور موقاع یا باید با نامردی زیر اب طرف رو بزنین که نمره نگیره!!
    یا اینکه باید خودتون تو خونه به مسایل مربوط به درستون اهمیت بدین و کار کنین بالاتر از اون وایسین......
    مثلا این دوست بالایی و من،میگیم درس نخونده برنامه نویسی رو بلدیم و کلا گاهی توی یه کلاس 30-40 نفره ممکنه 2 نفر درس رو بلد باشن!! بقیه ول معطلن....همون دو نفر رغابت دارن و فقط دو تا مرتبه هست!! یه نفر میشه اول،یکی هم دوم....
    اونی که تو خونه کار میکنه،اونیه که میشه اول....
    مثلا،من و رغیبم، و دلیل اینکه من تو برنامه نویسی ها!! از اون بالاترم،اینه که من به همه ی بچه ها کمک میکنم،ارور ها و درخواست های مختلف رو فهمیدم و چون برا اونا توضیح میدم،خودم درس رو طوری میفهمم که نیازی به خوندن دوباره اش نباشه!!
    ولی طرف،یه افتابی میذاره رو چشش و در جواب سوال و یا درخواست دیگران،میگه بللللللللللللللللللللللهه هههههههه؟!!! یه جوری که طرف از خودش بیخود میشه!!

6. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

با کمال احترام ، با این حرف شما مخالف هستم
    افرادی من و شما اگر تلاش نکنیم و زحمت نکشیم ، در سطح خیلی پایینی قرار داریم ... اما اگه تلاش کنیم میتونیم خیلی خودمون رو بالا بکشیم ...
    من خیلی جاها دیدم که شاگرد اول با تلاش بسیار زیاد ، تمام موانع رو کنار میزنه و میشه بهترین دانش اموز مدرسه ! ... ( هرچند استعداد ذاتی نداشته باشه )

البته ، در بین تمام کودکانی که در هر سال به دنیا می آیند ، افرادی دارای هوش و استعداد ذاتی هستند که اکتسابی نیست ، مثل بیل گیتس که با اینکه در مدرسه ی تیزهوشان تحصیل میکرد ، اما بین اونها هم از همه تیزهوش تر بود ...

دختر خاله ی من،شاگرد اول واقعیه!! اون هیچوقت کارنامه اش رو با نمره ای زیر 20 ندیده!!
    من برا کنکور مطلقا درس نخوندم و قبول شدم،دختر خاله ام یه سال خر خونی کرد،قبول شد!!
    شما چرا انقدر خودت رو با دختر خاله ی عزیز و خوشگلت ( ) مقایسه میکنی دوست عزیز ؟
    شما باید خودت رو با خودت مقایسه کنی و حریم های خودت رو بشکنی ... ( چقدر کلیشه ای گفتم !! )

صبح اول وقت،درس بخونین تو حافظه خوب جا میگیره!!
    به نظر من نمیشه برای تمام افراد یک فاکتور یکسان پیچید ...
    همش بستگی به Body-Time شما داره ! یکی عادت داره در صبح درس بخونه یکی در نصفه شب !
    یکی از دوست های من همیشه 12 شب به بعد شروع میکنه به درس خوندن تا 8 صبح و بعد میاد امتحان میده و میره ! و همیشه هم 20 میگیره ...

خیلی هم سعی کرده Body-Time ـش رو تغییر بده ، ولی نتونسته تا حالا !

البته شکی نیست که شما نابغه هستید !
    معمولا افرادی که در P30World و همچین مکان هایی فعالیت میکنند از قشر تحصیل کرده و ... هستند .

پ ن : همیشه موفقیت در سه اصل هست : 1. پشتکار 2. پشتکار 3. پشتکار
    اگر از رتبه های تک رقمی کنکور هم بپرسید همین جواب رو میدند ... !!

موفق باشید ! ...

8. 3 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

با کمال احترام ، با این حرف شما مخالف هستم
    افرادی من و شما اگر تلاش نکنیم و زحمت نکشیم ، در سطح خیلی پایینی قرار داریم ... اما اگه تلاش کنیم میتونیم خیلی خودمون رو بالا بکشیم ...
    من خیلی جاها دیدم که شاگرد اول با تلاش بسیار زیاد ، تمام موانع رو کنار میزنه و میشه بهترین دانش اموز مدرسه ! ... ( هرچند استعداد ذاتی نداشته باشه )

البته ، در بین تمام کودکانی که در هر سال به دنیا می آیند ، افرادی دارای هوش و استعداد ذاتی هستند که اکتسابی نیست ، مثل بیل گیتس که با اینکه در مدرسه ی تیزهوشان تحصیل میکرد ، اما بین اونها هم از همه تیزهوش تر بود ...

شما چرا انقدر خودت رو با دختر خاله ی عزیز و خوشگلت ( ) مقایسه میکنی دوست عزیز ؟
    شما باید خودت رو با خودت مقایسه کنی و حریم های خودت رو بشکنی ... ( چقدر کلیشه ای گفتم !! )

به نظر من نمیشه برای تمام افراد یک فاکتور یکسان پیچید ...
    همش بستگی به Body-Time شما داره ! یکی عادت داره در صبح درس بخونه یکی در نصفه شب !
    یکی از دوست های من همیشه 12 شب به بعد شروع میکنه به درس خوندن تا 8 صبح و بعد میاد امتحان میده و میره ! و همیشه هم 20 میگیره ...

خیلی هم سعی کرده Body-Time ـش رو تغییر بده ، ولی نتونسته تا حالا !

البته شکی نیست که شما نابغه هستید !
    معمولا افرادی که در P30World و همچین مکان هایی فعالیت میکنند از قشر تحصیل کرده و ... هستند .

پ ن : همیشه موفقیت در سه اصل هست : 1. پشتکار 2. پشتکار 3. پشتکار
    اگر از رتبه های تک رقمی کنکور هم بپرسید همین جواب رو میدند ... !!

موفق باشید ! ...
    موافقم
    موفق باشیم.

10. 3 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:
    پشتکار:

پشتکار: اگه اصولی بخونی جواب میده من هیچ وقت نفهمیدم چطور معارف وادبیات بخونم
    همیشه تجدید میشدم ولی ریاضی همیشه بیست .

12. 3 کاربر از rangeeeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

موافق....
    مشخصه باید تلاش کرد!!
    هیچ کس علم رو به ارث نمیبره!!
    رازش اینه که یا باید صب تا شب بخونی،یا اینکه تمرین و اشنایی داشته باشی....خیلی از داشنجو ها،واسه اینکه درس های کاملا مرتبط با رشتشون رو بفهمن،میرن یه مدت کار اموزی میکنن که درس ها رو بهتر حالیشون بشه...متاسافنه چیزی که تو مدرسه و دانشگاه درس داده میشه،کتابیه...!!
    مثل فارسی کتابی که تو مدرسه درس داده میشه و به درد نمیخوره!!

14. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

مثل فارسی کتابی که تو مدرسه درس داده میشه و به درد نمیخوره!!
    درسته که فارسی به درد نمیخوره ، اما جزو درس هایی که هست که ما مجبوریم بخونیم ! ( بنا به سیاست های دولتمون )

افرادی که در مکزیک و آرزانتین زندگی میکنند ، مجبورند که زبان اسپانیایی هم بخونند !
    کسانی که در برزیل زندگی میکنند ، مجبورند که زبان پرتقالی بخونند !
    یا یک شاگرد اول سوئیسی ، مجبور هست که به سه زبان آلمانی و فرانسوی و ایتالیایی مسلط باشه !
    و ...

تمام این ها اجتناب ناپذیر هستند ! این افراد مجبورند که این زبان هارو هم بخونند ... ما هم مجبوریم که زبان فارسی ، ادبیات فارسی ، عربی و زبان انگلیسی بخونیم ... !! معمولا در تمام کشور ها اینگونه هست که زبان کشور های همسایه رو باید بلد باشن ، مگر اینکه جزو کشور های جهان اول باشند و با کمی لهجه و گویش متفاوت انگیسی صحبت کنند ...
    که این هم باز برمیگرده به سیاست دولت ها ! ...

شما هیچ دانش آموزی پیدا نمیکنید که عربی خوشش بیاد ، مگر اینکه اون دانش آموز واقعا درسخون باشه !
    فقط کافیه روزی 1 ساعت ( فقط 60 دقیقه !! ) بشینی و عربی بخونی ، بعد از یک ماه میتونی از خود معلمت بیشتر بفهمی ... غیر از اینه ؟

ما در ایران تغییر متغیر نداریم ، وقتی روشن فکرانی چون آقای قرائتی و ... در سخنرانی های علمیشون میگن که :
    باید درس های بی فایده حذف شوند ، باید درسی مثل جغرافیا حذف شود ! مگر آنکه استفاده داشته باشد ، چرا یک دانش آموز ایرانی باید اسم چندین و چند کوه و جلگه و دریا و رودخانه رو یاد بگیرد در صورتی که با این اتلاف وقت فقط زیان میبیند ؟ به جای این کتاب ها باید کتاب هایی در زمینه ی زندگی زناشویی و نحوه ی برخورد و ارتباط در درس هایشان باشد تا استفاده کنند ... آمار طلاق و جدایی در ایران به همین دلیل بالا است ... زندگی ها پاشیده میشود در صورتی که میتوان به راحتی جلوی آنها را گرفت .

اما کسی گوش نمیکنه !

رازش اینه که یا باید صب تا شب بخونی،یا اینکه تمرین و اشنایی داشته باشی....خیلی از داشنجو ها،واسه اینکه درس های کاملا مرتبط با رشتشون رو بفهمن،میرن یه مدت کار اموزی میکنن که درس ها رو بهتر حالیشون بشه...متاسافنه چیزی که تو مدرسه و دانشگاه درس داده میشه،کتابیه...!!
    این مشکلی که شما میگید ، فقط برای ایران نیست ،

در تمام دنیا علم دارد با سرعت غیر قابلی باوری زیاد میشود ، در حال حاظر ما یک رشته فقط مخصوص سلول شناسی داریم ! در صورتی که قرن ها پیش ، دانشمندان اون زمان سلول رو پشمشون هم حساب نمیکردن !!
    به خاطر همین تمام دنیا دچار این بحرانی که میگید شدند ، تمام سیستم های آموزشی دنیا دچار مشکل هایی نظیر چیزی که شما گفتید شدند ، اونها به دانش اموزان هاشون همه چیز رو تئوری یاد میدند ( مثل ما ) ولی 5 سال بعد دانش آموزی که توی تمام درسها 20 گرفته ، همه رو فراموش میکنه ...

فعلا ، این بحرانی جهانی هست ( از خودم نمیگم ! با نقل به تلخیص از گفته های دکتر معتمدی میگم که تقریبا 8 هفته پیش با دعوت نامه ای ازش رفتیم آموزش و پرورش و کلی از گفته هاش استفاده کردیم !!... )

فعلا ، موفق باشید ...

16. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

باید درس های بی فایده حذف شوند ، باید درسی مثل جغرافیا حذف شود ! مگر آنکه استفاده داشته باشد ، چرا یک دانش آموز ایرانی باید اسم چندین و چند کوه و جلگه و دریا و رودخانه رو یاد بگیرد در صورتی که با این اتلاف وقت فقط زیان میبیند ؟ به جای این کتاب ها باید کتاب هایی در زمینه ی زندگی زناشویی و نحوه ی برخورد و ارتباط در درس هایشان باشد تا استفاده کنند ... آمار طلاق و جدایی در ایران به همین دلیل بالا است ... زندگی ها پاشیده میشود در صورتی که میتوان به راحتی جلوی آنها را گرفت .

اما کسی گوش نمیکنه !
    اکثر مدارس زنگ هایی بنام مهارت های زندگی، مشاوره و از اینجور چیزا دارن اما معلما سهل انگاری میکنن.......

18. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

باید درس های بی فایده حذف شوند ، باید درسی مثل جغرافیا حذف شود ! مگر آنکه استفاده داشته باشد ، چرا یک دانش آموز ایرانی باید اسم چندین و چند کوه و جلگه و دریا و رودخانه رو یاد بگیرد در صورتی که با این اتلاف وقت فقط زیان میبیند ؟
    !!!!!!!!
    اینارو آقای قرائتی گفته
    خوب منم نظرمو میگم .اگه این درسا به شکل حجیم و تخصصی به دانش آموزا ارائه میشد خوب بد بود و میشه گفت که اتلاف وقته.ولی تا اون حد که تو دوره راهنمایی آموزش میدن لازمه و باید باشه
    تمام این ها اجتناب ناپذیر هستند ! این افراد مجبورند که این زبان هارو هم بخونند ... ما هم مجبوریم که زبان فارسی ، ادبیات فارسی ، عربی و زبان انگلیسی بخونیم ... !!
    واقعا برای آموزش و پرورش متاسفم .طوری شده که ما باید بگیم که مجبوریم یاد بگیریم درحالی که نباید اینطور باشه.
    من وقتی که دیپلم گرفتم فهمیدم بعد از 6 سال زبان خوندن و حتی با نمره بالا قبول شدن چیزی از زبان جزءتعدادی لغت که فکر کنم همه بلدن نمیدونم.خوب این غلطه
    باید فضا و نحوه آموزش طوری باشه که اولا تدریس چه برای معلم و چه دانش آموز لذت بخش باشه و اینکه دانش اموزان خودشون پیگیر آموزش و یادگرفتن باشن.اینطور نباشه که فقط نمره ملاک باشه

پشتکار: اگه اصولی بخونی جواب میده من هیچ وقت نفهمیدم چطور معارف وادبیات بخونم
    همیشه تجدید میشدم ولی ریاضی همیشه بیست .
    فقط پشتکار لازم نیست.یاد گرفتن هم مهمه.من خیلی هارو میشناسم که به شدت درس میخونن ولی چیزی نمیفهمن
    این حرفت مثل این میمونه که بگی انسانهای موفق .موفق به دنیا میان
    بیشتر فکر کن!!!!!!
    شما باید خودت رو با خودت مقایسه کنی و حریم های خودت رو بشکنی ...
    مقایسه کردن خودت با دیگران مخصوصا اگه ضعیفتر باشی جزءاینکه به اعتماد به نفست ضربه میزنه کاره دیگه ای نمیتونت برات انجام بده
    وقتی که خودتو با گذشتت مقایسه کنی و پیشرفتت رو ببینی انگیزت بیشتر میشه و اعتماد به نفست میره بالا

20. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •