با کم تر از این هم میشه !!
با کم تر از این هم میشه !!
زیاده یعنی ؟با کم تر از این هم میشه !!
من که از سیستم هام خیلی راضیم .
آهان! به اتحادیه چه صنفی باید مراجعه کنم ؟ چه مدارکی غیز از گواهی اشتغال به تحصیل باید ببرم؟ چقدروقت طول میکشه جواز صادر بشه؟
جدا؟؟! من فکر کردم خود سیستمو میگید فقط ..... .
آهان. ممنون از پاسخ هات برادر ..... .
Last edited by AmiIin; 24-05-2011 at 17:02.
باید به صنف کامپیوتر ( رایانه ) مراجعه کنید .
اجاره نامه + کارت ملی + شناسنامه + کارت پایان خدمت ( اگه داری ) . البته کپی هم میخوان .
بعد بهت شماره حساب میدن تا هزینه های مربط به پروانه رو بپردازی . من چون آشنا داشتم حدود 200 تومن دادم . البته هنوز پروانه نگرفتم چون حس پیگیری رو ندارم ولی پول رو دارم و فقط مونده جواب آزمایش اعتیاد و .. رو بدم .
آهان.
مگه بدون پروانه ی کسبم میشه راه انداخت یه مغازه رو که نگرفتین؟!
معمولا چند وقته صادر میشه؟ کمتر از یک ماه یا بیشتر؟
بله که میشه . فقط اولش میگن چرا این کار رو کردی . ولی خوب چیز بیخودیه
اگه بازم سوال موند یکجا بپرس . آخه ممکنه اسپم تلقی بشه پستامون !
دوستان کسی به من نگفت شرایط اخذ نمایندگی مثلا سام سرویس چیه؟؟
امین جان نکاتی که befermatooo عزیز گفته کامله.
بله سیستم کامل حدودا 400 تا 450 بیشتر از این نیازی ندارید.(منظورتون از سیستم کامل خود سیستمه فقط دیگه؟ مانیتورو اینارو که نمیگید؟!)
سلام
والا من این مراحلی که گفتم رو نرفتم منم مثل شما قصد دارم تابستون برم دنبلش اگه شد
ولی به یه سری سوالات تقریبا میتونم جواب بدم
ببین اگه منظورت از نرم افزار خارجی نرم افزاری مثل مدیا پلیر هست که یک شرکت دیگه تولیدش کرده و تو میخوای رایتش کنی اصلا اینو نمیتونی ثبت کنی و ثبت نمیکنن واست واسه این کار فقط باید مجوز انتشار بگیری
در مورد مراکز تاکثیر راستش منم نمیدونم و دقیقا متوجه نشدم و واسه خودمم سوال بود ولی زیاد جدی نگیر
مثل این که باید به تعداد نسخه هایی که قراره بزنیم بهمون یه هولوگرام میدن که اونا رو میچسبونیم رو پاکت که خیلیا هم همینو نمیزنن البته مثل این که قرار به این قضیه گیر بدن و نرم افزار های بدون هولوگرام رو اماکن از فروشگاه ها جمع کنه حالا دیگه صحن و جدیت قضیه رو نمیدونم
در مرود گیم و انمیشن هم راستش نمیدونم فکر کنم همین سافت رج باید ثبت کنیم دقیقا نمیدونم
یه سایت بنیاد بازی های رایانه ای داره ببین میتونی پیداش کنی شاید اونجا توضیح داده باشه
این آگهیها که تو روزنامه میزنن حسابدار حتی بیتجربه داستانش چیه؟
من زنگ زدم به یکیش گفت صد تومن میگیره واسه کارآموزی و هفت جلسس بعد میفرسته به شرکتا درسته؟
کار با کامپیوتره دیگه ؟
کسی اطلاعاتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)