معمولی بسته بشه و تو کیف باز هم ردش می مونه این اشکال در 5742G هم بود لطفا پاسخ رو به ایمیلم بفرستین اینجا قروقاتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولی بسته بشه و تو کیف باز هم ردش می مونه این اشکال در 5742G هم بود لطفا پاسخ رو به ایمیلم بفرستین اینجا قروقاتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قروقاتی نیست . بدلیل تازه عضو شدنتون . پست هاتون نیاز به تائیید مدیران فروم داره . که با فعالیت بیشتر و پست دادن پیشتر رفع میشه .
اما همونطور که قبلا بحث شده بود راجع بهش این مشکل رو در Dell Inspiron هم دیده بودم . اما باید بگم اگر به دربش فشار نیاد هیــچ مشکلی نداره.![]()
این مشکل تو 5742G وجود داشت یا نه؟
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
لطفا در مورد حرارت وصدای فناش هم بگین که بیشتر از 5742G است یا کمتر؟
سلام دوستان.
الان کانفیگ core i5 این مدل چقدر قیمت داره تو بازار؟
830 هزار تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamednc; 20-08-2011 at 11:40.
ممنون از لطفتون البته میدونم منظورتون 830 بود با گارانتی سازگار ارقام.
830 توی سایتای اینترنتیه اگه تهران باشی تو علاالدین و پایتخت زیر 800 پیدا میشه فقط اگه قصد خرید داری بجنب تا ماه رمضون تموم نشده که بازار لپ تاپ الان تو رکود ه و فروشنده ها توقعشون رو میارن پایین اهله چونه باشی تا 750 هم میتونی بگیری با گارانتی سازگار من 4750 رو 800 قیمت دارم![]()
باسلام خدمت دوستان
تو اين سايت 795 تومن با گارانتي سازگار
آيا مورد اطمينان هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساسا خریدهای اینترنتی توی ایران توصیه نمیشه
نظر خاصی در مورد این سایت ندارم.
به نظر بنده هم به هیچ وجه سایتها قابل اعتماد نیستن. به جز یکی دو تا که تو شهرهای مختلف نماینده دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)