کپی camera connection kit شد نه؟
Motorola Xoom update comes out, needed for Flash 10.2 update
![]()
زووم آپدیت شد
.
The update will be an OTA (Over-The-Air) and will include the following:
- Support for Adobe Flash Player 10.2
- Improvements in Daylight Savings Time
این هم مقایسهای که سایت انگجت در مورد طول عمر باتری در تبلت های مختلف انجام داده:
![]()
دوستان کسی خبری از زمان ورود زوم به ایران داره؟
بی صبرانه منتظرشم!
من خودم اولین نفری هستم که قیمتشو میدم اینجا
فقط نمیدونم با این قیمت کسی طالبش میشه قیمتش نباید زیر یک میلیون باشه
باشه اصلا تو اول قیمت بده
اصلا تو همیشه اولی
اصلا تو کارت درسته
خوب شد؟
دوستان قصد جسارت ندارم....بنده حقیر کوچیک بچه ها اینجا هستم....دوستان استاد هستن...فقط محض تذکر چند مورد رو اطلاع میدم که خدایی نکرده از هول حلیم توی دیگ نیافتیم.....
کسانی که میخوان این تبلت رو بگیرن از الان بدونن که هانی کومب که سیستم عامل این تبلت هست فارسی رو ساپرت می کنه ولی نه چندان مناسب....حرف ی رو جدا نشون میده....توی آفیس هم که نگو...اصلا فاجعه هست...اگر خواستین عکس از همین زووم براتون یزارم که فارسی رو چجوری نشون میده.....
از کی برد فارسی هم خبری نیست.........حالا ایا میشه این هارو روش اورد یا ریخت....بله میشه ولی با دردسر....که من خوشم نمیاد....
ترس ولرز داره....
ساپرت این تبلت تو انجمن های فارسی زبان اصلا خوب نیست....این تبلت ها بر عکس گوشی ها اصلا فروش زیادی تو ایران ندارن به همین دلیل پشتتیبانی فارسی زبان ها تو انجمن ها هم کم خواهد بود....یعنی هرکی این تبلت رو بلافاصله بیاد ایران بگیره با فارسیش قطعا مشکل خواهد داشت و تنهایی باید به این در واون در بزنه....فکر هم نمیکنم رام فارسی براش بیاد...مگه یکی از ایرانی ها براش درست کنه.....خود دانید....
حالا همه این ها رو مقایسه کنید با آیپد ۱و۲که انجمن فارسی زبان تا دلتون بخواد براش هست....به طور پیش فرض فارسی رو ساپرت میکنه....سندش هم همین پست من هست که با کیبرد فارسی خوشگل ایپد نوشتم....
جامعه فارسی زبان ایپد دار قطعا از این موتورلا زووم بیشتر خواهد بود درنتیجه پشتیبانی خیلی خوبی ازش میشه....
مثلا شما اگه به مشکلی بربخورین اینقدر استاد ایرانی ایفون ایپد تو اینترنت هست که مشکلات شما بی جواب نمونه....
ولی این قطعا برای تبلت های دیگه اینجوری نیست....من خودم تجربه گلکسی تب رو داشتم که همه مشکلاتم رو توی انجمن های عربی با گوگل translate وهزار جور بدبختی حل می کردم.....
پس زیاد عجله نکنین وخوب گزینه هاتون رو بررسی کنین وبعد تصمیم بگیرین....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)