یکم باگ نداره. از یکم خیلی زیاد تره. خودتون هم میگین بتا!... حدودا یک ماه صبر کردن سخته؟![]()
یکم باگ نداره. از یکم خیلی زیاد تره. خودتون هم میگین بتا!... حدودا یک ماه صبر کردن سخته؟![]()
من که خیلی پشیمون شدم گرفتم....یه بار میرم تو بازی تو منو 6 فریم در ثانیه میده
عکس:
کلا 6 بار بازی رو باز و بسته کردم تا 1 بارش درست شد تو منو 60 فریم و تو بازی 35 فریم داد...
گرافیکش خیلی زیبا بالا و باور نکردنیه...
ولی آخره باگه....باگ رو ترکونده....از همین نوشته هایی که روی صفحه داره فریم رو نشون میده تا گیرهای دیگه...
من حقیقتش اون یه بار هم که درست شد و 35 فریم گرفتم....یه لحظه آلت و تب رو زدم دوباره بازی گیر کرد....
هنوز نیم ساعته نتونستم بازی کنم...
الان باز هر چی میرم تو منوی بازی 6 فریم در ثانیه میگیره و 5 دقیقه طول میکشه تا تیزر های اول بازی تموم شه ....
چرا اینجوری میشه؟
........
سیستمم هم اینه:
Cpu : Intel E5300
Vga: Asus 9600gt ddr3 256bit
Ram: 4gb ddr2
Last edited by Saeed System; 16-02-2011 at 23:37.
راستش من تو ویندوز 7 مشکل تو رو داشتم ولی تو ویندوز xp نصبش کردم درست شد و هیچ مشکلی نداشت، اگه تو ویندوز 7 نصبش کردی یک بار هم اگه میتونی تو ویندوز xp تستش کن ببین درست میشه یا نه
برای این که نسخه بتای این بازی رو بازی میکنید..الان باز هر چی میرم تو منوی بازی 6 فریم در ثانیه میگیره و 5 دقیقه طول میکشه تا تیزر های اول بازی تموم شه ....
چرا اینجوری میشه؟
........
سیستمم هم اینه:
Cpu : Intel E5300
Vga: Asus 9600gt ddr3 256bit
Ram: 4gb ddr2 ________________
من تو ویندوز xp sp3 نصب کردم...الان فهمیدم اگر وصل باشم به اینترنت درست میشه و میره تو بازی با فریم
بالا...
محتوای مخفی: 2 تا باگ شات از بازی
Last edited by Saeed System; 17-02-2011 at 01:19.
رفیق این عکس هایی که گذاشتی که خیلی داغونه !!!! اینجوری بازی می کنی !!!!! این که همش باگه و کرش کردن تصویره !!!!من تو ویندوز xp sp3 نصب کردم...الان فهمیدم اگر وصل باشم به اینترنت درست میشه و میره تو بازی با فریم
بالا...
جالب بود..!باگ شات
خب من نمیدونم چه اجباریه 1 ماه دیگه صبر نکنیم الان با این همه باگ و سوتی بازی کنیم!
راستش من بازیش رو پاک کردم اخه خیلی باگ داشت.یادم نیست رو چه رزولیشنی بود؟
منتظر هستم تا بازی بدون باگ بیاد.![]()
آقا اجازه پچی کرکی چیزی نیومده که بازی بهتر بشه؟
2 تا باگ شات از بازیاین چیه؟؟؟؟ بابا خدایی اصلا اینطوری نیست خیلی گرافیک خوبی داره، چرا اینقدر با باگ اجرا شده؟؟؟؟ اگه وقت شد چندتا عکس واستون میزارم حال کنید!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)