حالا من همه چیزش رو تست میکنم اما در مقابل صحبتی که در ارتباط با اپتیموس بلک و گالاکسی اس 2 کردین، باید عرض کنم اپتیموس بلک همین الان کنارمه و داره شارژ میشه! در مقابل گالاکسی هم اپتیموس بلک هست که بوق باید بزنه! (شاید هم شیپور!!)
حالا من همه چیزش رو تست میکنم اما در مقابل صحبتی که در ارتباط با اپتیموس بلک و گالاکسی اس 2 کردین، باید عرض کنم اپتیموس بلک همین الان کنارمه و داره شارژ میشه! در مقابل گالاکسی هم اپتیموس بلک هست که بوق باید بزنه! (شاید هم شیپور!!)
سخت افزاری نه!
Nova
در مورد نمایشگر هم گوشی سامسونگ بهتره
درواقع نوا دربرابر SUPER AMOLED هم نمیتونه سرتر باشه چه برسه به SUPER AMOLED Plus که در کیفیت جدا یک سر و گردن بالاتر می ایسته. نوا فقط درخشندگی خیلی خوبی داره و اگرچه در برابر سایر نمونه های ال جی یک پیشرفت خوب داشته اما در مقابل عمق سیاهی بیشتر، کیفیت رنگ بهتر و زاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
OLED رو دارین با TFT مقایسه می کنین؟اما در مقابل عمق سیاهی بیشتر، کیفیت رنگ بهتر و زاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
مهم درخشندگی ــه که از کنتراست بی نهایت Super Amoled بهتر عمل کرده !
آخه کی گوشی رو میخره برای زاویه دید ؟! مگه تلویزیون 60 اینچ دارین میخرین که میخواین خوب زاویه دید داشته باشه دسته جمعی فیلم ببینین ؟! : دیزاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
این یه مقیاس بی ارزش برای نمایشگرهای موبایل هست ، مهمترین عامل درخشندگی بالا هست که زیر نور آفتاب مجبور نشین دنبال سایه بگردین ! اینجاست که برایتنس بالا خودشو نشون میده
اگر واقعا فکر میکنید مهمترین عامل درخشندگی هست، پس یک مدل سیاه و سفید بگیرید که از همش بهتر و واضح تر باشه!!
عمق رنگ سیاه SUPER AMOLED صفر است، این یعنی مشکی واقعی که خیلی در کیفیت تاثیر گذاره
سیستمی که SUPER AMOLED Plus در نمایش پیکسلها داره یک چیز منحصر بفرد هست که باعث میشه تصاویر بسیار شارپ تر باشند.
من با هردوتای این مدلها کار کردم و به جرات میگم نوا حتی از Super AMOLED هم برتر نیست چه برسه به نوع Plus اون!
البته من نه طرفدار ال جی هستم و نه سامسونگ، بلکه این تفاوت چیزی هست که خود کارکنان ال جی هم قبولش دارند و نبایستی با تعصب قضاوت کرد
Galaxy S-optimus black-Galaxy S II
رندر هیچ تصویری باهاش قابل مقایسه نیست
برایتنس مهمترین مورد کیفیت صفحه نمایش برای گوشیه
حداقل میدونید که 4اینچه نه 52اینچ
تنها قابلیت مهم همین پانل های OLED همین هست که هر پیکسل رو میشه جداگانه سوییچ کرد و نورش رو تنظیم کرد ، به این معنی که به نور پس زمینه مثل TFT ها احتیاجی نداره ، این قابلیت باعث میشه توی نمایش رنگ مشکی خالص نزدیک به 0 ( نه صفر مطلق ) nit روشنایی داشته باشه .
کنتراست این پانل ها هم به این دلیل میل به بینهایت میکنه ، چون کنتراست از تقسیم بالاترین روشنایی به کمترین به دست میاد که کمترین 0 باشه میشه بی نهایت .
و اما در مورد زاویه دید ، به همین دلیل بالا تو مقایسه ها چون رنگ مشکی همیشه مشکی خالص هست از زاویه های 45 درجه و 0 درجه همیشه مشکی نشون داده میشه و نور پس زمینه از پیکسل ها بازتاب پیدا نمیکنه ، و اگه برای پانل های TFT در نظر بگیریم که فقط رنگ مشکی دچار مشکل میشه زاویه دید تفاوتی با OLED نمیکنه ، این خاکستری شدن رنگ مشکی در TFT ها باعث خطای دید ما میشه و فکر میکنیم زاویه دید بدتر از OLED هست ، ولی در واقع اینطور نیست و نمایش اشتباه رنگ مشکی باعث این برداشت ما میشه .
OLED در نمایش رنگ های طبیعی قطعا یک قدم از TFT ها و نسل جدید IPS عقب تر هست ، این رو دیگه کسی نمیتونه رد کنه ( اگر بطور مستقیم به پانل نگاه کنین )
OLED به نظر من غیر طبیعی و رنگ ها رو داغ نشون میده .
ولی منصفانه باشیم در نمایش رنگ مشکی مثل تلویزیون های پلاسما عالی و بی نظیر هست .
من نمیدونم شما چرا همچنان بر یک مورد اشتباه اصرار دارید! اگر قرار بر عکس هست، تصویر زیر را هم ببینید که نوا وسطی هست و در دو طرف گالاکسی
[U[/URL
البته من واقعا دوست ندارم هیچ بحث جانبدارانه ای را راه بندازم چون برام برتری یک مدل هیچ سود و نفعی نداره. شاید شما واقعا خودتون این دو نمایشگر را در شرایط مختلف مقایسه کرده باشید و چنین نتیجه گیری کرده باشید. اما حداقل منی که بیشتر از یک ماه هست اپتیموس بلک دارم، به جرات میگم که کیفیت Galaxy SII خیلی سرتره و گرمی رنگها و کنتراست بینظیرش، بسیار جذاب و لذت بخشه
Last edited by apoosh; 23-06-2011 at 21:15.
من بحث تئوری اش رو با شما کردم ، بحث عملی و تجربی اش برای هر فرد فرق میکنه ، تجربه شما از امولد شاید با من فرق کنه ! چشم ها یکسان نیست دوست عزیز : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)