دوست عزيز اول دانلودمنيجرتو خاموش كن بعد روي لينك كليك كن تا صفحه باز بشه بعد روي فيري و بعد در صفحه بعد موقع دانلود قبلش دانلود منيجرتو روشن كن و بعد روي دانلود كليك كن حتما ميشه من الان امتحان كردم همينطوري درست بود.....
دوست عزيز اول دانلودمنيجرتو خاموش كن بعد روي لينك كليك كن تا صفحه باز بشه بعد روي فيري و بعد در صفحه بعد موقع دانلود قبلش دانلود منيجرتو روشن كن و بعد روي دانلود كليك كن حتما ميشه من الان امتحان كردم همينطوري درست بود.....
مچکرم ولی اینکه میره تو سایت من لینکی رو میخوام که وقتی سرش کلیک کردی نرم افزار رو دانلود کنهنوشته شده توسط zendegi
از خوشمامد گویی هم متشکرم
آقا من كار با رپيد رو بلدم.اما من internet dl manager دارم كه خاموش شدني نيست.پس plz رو يه هاست ديگه آپ كنيد ممنون ميشم.
hami soft جان عزيز ببخشيد من قصد جسارت نداشتم و ديگه اينكه من نميتونم با اين سرعت كم برات آپلود كنم ولي اميدوارم كه ديگر دوستان لطف كنند و اينكار رو بكنند...........بازم شرمنده و ببخشيد........ممنون.....
من كه بي خيال اين شدم چون وليد نمي تونم
من فارسي ساز رو گرفتم ولي مثل عكسي كه شما گذاشتين فارسي نشده من از لينك كه شما آپلود كرديد فايل رو گرفتمنوشته شده توسط MaFia
من هم از همین لینک گرفتم دقیقا مثل همون عکس فارسی شدهنوشته شده توسط nfsmw
لطفا شما یه عکس بزار ببینیم واسه شما چطوریه؟
با سلام
ویندوزتون چیه؟
موقع نصب پیغام خطا نداد؟
یه بار دیگه برنامه رو حذف کنید دوباره نصب کنید ببینید همین طوری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)