اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
فقط خدا کنه 2 تا چیزو بفهمند :
خیابون های تهران نخل نداره
حروف فارسی را جدا جدا ننویسند ...
کارشون درسته ...خیلی هم درسته![]()
همشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
تریلر از کردستان عراق هست ...
نمیخوام بحث به بیراهه بره , اما یعنی تو میگی اونا نمیدونن مثلا ایران یا شهر تهران چه طور شهریه ؟؟ یا لباس پوشیدن و حرف زدن و حتی درخت های اینور نخل نیست ؟؟ اینا کارشون تحقیر ما ایرانی جماعت هست , فقط تو تحریم اقتصادی نیستیم ... اینم یه جور تحریم (تحقیر)فرهنگی هست به نظرم که از فیلم 300 شروع شد ...مشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....
+
ممنون Vegas جان .
خداکنه یه روز اینا به سرشون بزنه تو بازیشون تهرانو بسازن![]()
خیلی فاز میده ...
مثلا فرض کنید میدون آزادی رو بسازن که ما بریم نابودش کنیم![]()
شوخی میکنمو ... ولی خب جالب میشه.
این عکس هم فکر نمیکنم تهران باشه .
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
اینطور که من شنیدم مپهای بازی در تهران نیویورک و پاریس هست !؟البته یه تاپیک جالب تو فروم EA دیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم ... واقعا این دو تا عکس اصلا شبیه هم نیستناین دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
منم تریلر میخوام![]()
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
شاید از اونور باشهاونور خیابونه یا 4 راه ؟!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)