واقعا از دوستانی که میان و نظرشون رو در مورد بازی میدند تا به دیگران رو در انتخاب صحیح بازی کمک کنند تشکر میکنم![]()
واقعا از دوستانی که میان و نظرشون رو در مورد بازی میدند تا به دیگران رو در انتخاب صحیح بازی کمک کنند تشکر میکنم![]()
این همه بد گفتین از این بازی ولی به نظر من خوب بود بازیش و نمیشه گفت افتضاح بود البته در مقایسه با نسخه قبل که کلا نابود شد!
ولی یه چیزایی جالب داره البته چیزی که ایجاد میکنه تا بازیباز از این بازی خوشش نیاد مراحل اول هست که هم باگ زیاد داره و هم گرافیک بازی که یه مقدار مسخره بود و اینکه حرکات انیمیشن ها به طور کلی خوب نبود و اینکه اصلا روش کار نشده بود...
مراحل تو ماشین هم خوب بود و اینکه کاراکتر شما رانندگی میکنه و اینکه سلاح های بازی هم خوب بود ولی صدا گذاری بازی در مواردی کلا نشون داد حتی از نسخه قبل هم بد تر بود ولی موسیقی بازی برای نسخه قبل بود که باز هم زیبا بود در کل و اینکه صدا یه سری از اسلحه ها خوب بود نمیشه گفت افتضاح و اینکه شخصیت ها رو بیشتر هم میشد روش کار کرد که این کار رو نکردن ولی این عنوان یه شوتر اول شخص خوب هست نه افتضاح و اینکه اگر این افتضاح باشه پس Duke nukem چی هست؟!
این عنوان رو خیلی ها بدون توجه به نکات خوبی که داره از جمله صدا و موسیقی تو بعضی موارد و همینطور طراحی در یه سری مراحل میگن بازی خوبی نیست البته شاید دلایلی دارن که خوب نباشه...
به نظر من اینکه مراحل ماشینی رو زیاد کردن بازی رو خسته کننده میکنه مخصوصا اینکه هرچی به راننده ماشین تیر میزنم انگار نه انگار که باید بمیره
تازه اینکه انفجار ها فقط رو کارکتر خودمون تاثیر میزاره هم یه ضعفه (البته نمیدونم تو حالت مولتی پلیر هم همینطوره یه نه) و یا کاور گیری بازی که واقعا افتضاحه
ولی از نظر داستانی بازی بدی نیست
سهیل جان به نظر من یک عنوان که در ادامه میاد، باید حداقل کمی نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت داشته باشه...
دیگه حداقلش گرافیک هست که اگه پیشرفت نداشته باشه، لااقل پسرفت هم نداشته باشه! اصلا در این جا خبر از گرافیک زیبا و چشم نواز BiB خبری نیست...
بعد از گرافیک...
کاراکتر پردازی BiB کجا، کاراکتر های این کجا... من با BiB زندگی کردم!
و مهم ترین نکته، گیمپلی در BiB کاملا روان و دلنشین بود، تیراندازی، کاورگیری، اسب سواری و ...
ولی این جا نه تیراندازی کیف میده(به نظرم مهمترین رکن گیم پلی FPS ها تیراندازی لذت بخشه در اکثر موارد) نه رانندگی...
بعد باگ ها هم که...!
موفق باشید.
عرفان جان این بازی پیشرفت داشت البته در زمینه خراب کردن بازی
ولی یه سری نکات جالب هم داشت و اینکه سیستم تیر اندازی بازی شاید نسبت به قبل تغییر نکرده بود ولی کنترل بهتری نسبت به قبل داشت و اینکه کاور بازی در شماره قبل تو بعضی جا ها مشکل ایجاد میکرد تو روند گیم پلی بازی ولی نمیگم که بد بود بلکه عالی بود ولی تو این شماره اگر بود به عنوان یک مشکل میشد بهش اشاره کرد تا نکته مثبت برای بهتر شدن این بازی که به نظر من همین که نبود کاور خودش پیشرفت بود!!!
+
گرافیک بازی هم تو اون مراحل اول که کلا جزئیات نداشت اره درسته من هم بهش اشاره کردم ولی تو مناطق دیگه بازی یه جا هایی خوب بود گرافیک ولی نه در حد شماره قبل ولی خوب بود یعنی اقتضاح نبود...
کاراکتر ها رو هم همینطور که گفتم بیشتر هم میشد روش کار کرد...
+
خوب عرفان جان اینجا هم سیستم تیر اندازی خوبی داشت البته یه مقدار از نسخه قبل هم به نظر من بهتر بود چون سیستم کلی رو در نظر بگیری بهتر شده بود...
اون رانندگی و تیر اندازی هم تو مبارزه با دشمنا خوب بود ولی زیاد جالب نبود که بگیم عالی بود چون بسیاری از نکات رو بهش توجه نکرده بودن و حتی صدا گزاری بازی هم تو این قست ها مشکل داشت که جالب نبود...
در کل همونطور که گفتم این عنوان بازی بدی نیست که اینطور هم میگید اگه به عنوان یه بازی جدا از سری قبل بهش نگاه کنید و مراحل اول و اون باگ ها رو در نظر نگیریم بازی خوبیه چون مراحل بعد روند خوبی داره و اینکه تیر اندازی بازی هم جلوتر با استفاده از بیشتر اسلحه ها جالب تر هم میشه...
![]()
این بازی درسته که به اندازه نسخه قبلیش زیبا نیست وهمه چیز به طوری بدی طراحی شده ولی ارزش بازی کردن دارن تا موقعی BF3 , MW3 بیاند.من شخصه چون الان Deus Ex , Dust رو بازی کردم نیاز شدیدی به یک بازی بدون فکر داشتم که این نیازم رو بر طرف کرد
اگه کاور بازی مثل بتل فیلد کلا خراب میشد خوب بود ولی مشکل اینجاست که به غیر از دیوار و ماشین های بزرگ هرجا که کاور میگیره یه قسمت از بدنش بیرون میمونه مخصوصا سرش که من به خاطر همین تو چپتر 15 وقتی میخواستم اون هلی کوپتر رو بزنم دخلم اومدچون از پشت ستون هم تیر میخوردم و مجبور شدم برم تو خونه کاور بگیرم!
راستش مطمئن نیستم ولی فکر کنم میگه باید ستاره رو بزنی تا بری تو حالت singl (یادمه وقتی وسط بازی یه مدت بدون اینکه استاپ رو بزنم بازی نکردم و یه همچین پیغامی داد اما دکمش رو یادم نیست)
Last edited by blackbird25; 21-09-2011 at 00:02.
آخه توی سالی که bf3 ,crysis هست اینا رو چه حسابی اصلا بازی میسازند هان....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)