envy 15 که همه میدونن داغ میکنه ولی قبول جدیدا شنیدم با کارت گرافیک ضعیفتر میبندن که کم تر بشه دماش.
اون xps l501 هم هنوز اون مشکل رو داره . asus اینهمه لپ تاپ بدنه فلزی میزنه چرا یه کدوم اینطور نمیشه ؟![]()
envy 15 که همه میدونن داغ میکنه ولی قبول جدیدا شنیدم با کارت گرافیک ضعیفتر میبندن که کم تر بشه دماش.
اون xps l501 هم هنوز اون مشکل رو داره . asus اینهمه لپ تاپ بدنه فلزی میزنه چرا یه کدوم اینطور نمیشه ؟![]()
اگه کسی قصد خرید این مدل رو داشت بگه تا یه جا با قیمت 1.325.000 تومان با گارانتی 2 سال الماس بهش معرفی کنم.
با گارانتی الماس 1280000 تا 1330000
گارانتی سازگار 1360000 تا 1440000 قیمت دارم
الماس داس هست و سازگار 7
با bluray writter هست یا نه؟
---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
با bluray writter هست یا نه؟
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
به نظرتون ادم ریسک کنه و اینو بگیره یا نه؟
واقعا لپتاپ عالی هستش اخه
آره با بلوری...
عالی که هست....
ولی خوب شاید مجبور شی 2سال دیگه بذاریش کنار و یکی دیگه بخری .... بستگی داره به خودت...من این ریسک نمکنم.![]()
این حرفا چیه مگه تایمر داره که بعد 2 سال خراب شه
دقیقا مشکل منم همینه ، اگر من مطمئن بودم حداقل دوسال کار میکنه میخریدمش ، ولی آمدیم و یک هفته بعد خراب شد ، اونوقت چی ؟
این envy هم لپ تاپی بود که قبل از این میخواستم بگیرم اما کامنت هایی که براش تو خود سایت hp نوشته بودن کافی بود که نگیرم ، همه تقریبا از داغ کردنش شاکی بودن .
حالا به نظرتون گارانتي سازگار زيربار ميره؟
مثلا الان من برم بگيرم اين لپتاپ رو و بعد از چند ماه كه اينتل يه فكري به حال مشكل كرد، ايا سازگار لپتاپ رو ميگيره و درستش ميكنه؟
بابا چقد بحث ميكنين
بريد در مغازه بگيد يه لپ تاپ بده بريم
اينجوري كه حساس بشين اخرش اون چيزي كه ميخاين نميشه
من امشب ميخاسم بعد كلي تحقيقات برم y560 بخرم دوستم زنگ زد
گفت بيام اينجا اين مدلم خيلي خوبه ها معماری SandyBridge داره
منم خر شدم منصرف شدم !
حالا كه خوندم ديدم واسه كاره من يه i5 زيادم هست ! يه برنامه ميخايم بنويسيم با يه سري كارايي كه
مربوط به رشتم ميشه (نرم افزار)
به شمام توصيه ميكنم سري اول هر چي كه مياد نخريد تا امتحانشو پس بده ! البته به نظر من
1360000 : N53jq
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)