بله عزیز به شرطی که DVD اصلی که از روش رایت شده سالم باشه,چون ممکنه اصلا DVD مادر مشکل داشته باشه!!
بله عزیز به شرطی که DVD اصلی که از روش رایت شده سالم باشه,چون ممکنه اصلا DVD مادر مشکل داشته باشه!!
خیلی ممنون فردا میرم عوضش کنم
با تشکر![]()
سلام دوستان من توی آخرای چپتر هفت اونجایی که 8 تا مدار رو باید از کار بندازیم یه هو صفحه رنگ هاش با هم قاطی میشه و جوری که نمیشه بازی کرد کسی میدونه دلیلش چی هست و چه جوری درست میشه
ممنون![]()
احتمال داره از کرک باشه چون کرک ابتدایی بازی توی چپتر هفت دچار مشکل میشد شما کرک سالم رو از پست اول دانلود کن ببین مشکلت رفع میشه....
دوستان من نسخه 4 دی وی دی بازی رو نصب کردم اجرا هم می شه. حالا از کجا بفهمم کرکش سالمه و مثلا تو چپتر 7 گیر نمی کنه که مجبور شم دوباره از اول برم!؟...
از طرفی چون حجم کرک و فیکسش حدود 90 مگ می شه می خوام اگه ضروری نیست با این اینترنت ذغالی دانلود نکنم
دوست عزیز اگه کرکت خراب باشه و کرک فیکس رو بریزی نیازی نیست بازی رو از اول بری !!!!!
من خودم تا چپتر 7 اونجا که کرک می شد رفتم بعد که کرک فیکس اومد دانلود کردم و بقیه ی بازی رو ادامه دادن !
در کل این عس از قسمت Detail هر دو کرک ! ببین مال خودت کدومه
کرک اول
کرک فیکس
![]()
نه عزیز 23MB بیشتر نیست که...ضمنا همینطور که دوستمون گفتند نیازی به از اول رفتن بازی نیست!!
بهت پیشنهاد میکنم فایلهارو کپی کنی توی هاردت و از اونجا نصب کنی...
اینم لینک مستقیم کرک پست اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زاستی بچه ها یادم رفت بگم
ظاهرا کرک گیم منم درست نیست
تو مرحله 7 بعد از یه جایی میپره بیرون
کرک درست حسابی بدین بهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)