من ازین بازی هیچی نمیفهمم میشه یکی که بازی کرده بگه واسه شروع باید چی کار کنم ؟از کجا شروع کنم ؟اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم توی بازی-هیچیشو نمیفهمم اما قبلا بازم استراتژیک بازی کردم مثل آخریش که سیویلیزشن بود
من ازین بازی هیچی نمیفهمم میشه یکی که بازی کرده بگه واسه شروع باید چی کار کنم ؟از کجا شروع کنم ؟اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم توی بازی-هیچیشو نمیفهمم اما قبلا بازم استراتژیک بازی کردم مثل آخریش که سیویلیزشن بود
عالی عالی عالی
من که به تمام بازی های استراتژیک کفتم زکی!!! واقعا حال کردم
در مورد حمله کردن همه به شمام اینو بگم زیاد منطقه نگیرین چون قدرت زیاد میشه و به اصطلاح بازی افسانه اس میشین
بقیه حکومتام جمع میشن روتونو کم کنن
پیشنهاد اینه یه استان شمالی یا جنوبی کیوتو رو بگیریدو2فش سپاه گردن کلفت درست کنین لب مرز بزارین و تا سال 1579 حمله نکنید بعد یه حمله برق آسا و 3 نوبت مقاومت بعدش شما برنده بازی میشین........
دوست عزیر به نظر من اول tutorial رو بازی کن با راهنمایهاش کامل بازی رو یاد می گیری !
من هفته پیش تازه کار بودم امروز تو روند 137 کل ژاپن رو گرفتم فقط گیر کردم با این شورشهای شهرهای جنوبی!
سلام
این چیزای پشت فرمانده ها چی هستن؟
بعد این پچ که قرار بود بیاد اومده؟(امکان نصبش رو نسخه های کرک شده هست؟اگه آره لینکش رو لطف میکنین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر می کنم شما باید نسخه های قبل توتال وار رو بازی کنید تا بیشتر با بازی آشنا بشید
اون ستاره های پشت فرماندهان نشان دهنده قدرت فرمانده یا همون درجه نظامیشون هستش که تو این ورژن شما به ازای گرفتن درجه می تونین به اسکیل های فرماند هاتون خودتون اضافه کنید .
این موضوع درباره مبلغ ها و کیلر ها هم صدق می کنه .
درضمن فرقی نمی کنه که شما چند تا استان رو بگیری ، زمانی که قدرت نظامی شما بالا بره همه بر علیه شما متحد میشن و اگه که نیروی نظامی هم نسازید بعد از مدتی دولت های هم جوار که قدرت مند شدن میان به شما حمله میکنن .
دوست عزیز پیچیدگی این بازی خیلی زیاده
1 - شما برای کسب درآمد باید با دولت های دیگه داد و ستد دشته باشید
2 - برای ارتقاء روستا ها دقت کنید در ابتدا مواردی رو ارتقاء بدید که مالیات رو زیاد میکنه و درصد ناراحتی کمتری بوجود میاره
3 - تو قسمت تحقیقات هم سعی کنید توازن را بر قرار کنید . یعنی نه به تحقیقات نظامی محض و نه به تحقیقات مالی محض بپردازید .
4 - به به اندازه کافی قدرت نگرفته اید به دولت های دیگه اعلان حمله نکنید
5 - در دریا ها مناطق آزاد تجاری وجود داره که با ساختن کشتی های تجاری می تونید داد و ستد داشته باشید . ( البته کشتی نظامی هم برای دفاع از آنها احتیاج دارید )
6 - توی شجره نامه به فرزندان پادشاه و یا فرماندهان منتخب مسئولیت هایی بدهیت . مثلا یکی را مامور نیروی نظامی کنید و تمام نیروی نظامیتان رو در گروه او قرار دهیت تا دستمزد کمتری دریافت کنند .
بازم اگه سوالی داشتید من در خدمتم
دوست عزیز پول در آوردن در بازی سخته تا بازی بی مزه نشه
شما هر چی تعداد کشتی های تجاری رو که تو مناطق تجاری هستن بیشتر کنید درآمد بیشتری خواهید داشت .
همچنین با داد و ستد با دولت های اطراف درآمد زایی می کنید .
را دیگه اینه که مالیاتها رو بیشتر کنید
ترینر بازی رو خراب می کنه . برای شما تموم کردن بازی مهمه یا لذت بردن از اون ؟؟
عزیزم توضیحات رو تو همون صفحه انتخاب دولت در اول بازی می تونید ببینید .
عزیز جان شما هم همون کارهایی که در بالا گفتم رو انجام بده تا پولت زیاد بشه یا یکم از نیروی نظامیت کم کن
نه . آدم بیکار نمی خواد . آدم هایی رو می خواد که عشق بازی استراتژیک رو داشته باشن
سلام من هرچی گشتم لینک دانلود هیچ یک از دی ال سی های این بازی رو پیدا نکردم
کسی لینک مستقیمی برای دانلود یا سایت معتبری که همه رو یکجا بصورت سالم داشته باشه سراغ نداره؟
Shogun 2 Fall of the Samurai
Shogun 2 Rise of the Samurai
Shogun 2 SengokuJidai
Shogun 2 Ikko Ikki
Shogun 2 Total War: The Blood Pack DLC
Shogun 2 Total War: The Hattori Clan Pack DLC
شما چندتا راه برای این کار داری.فقط گیر کردم با این شورشهای شهرهای جنوبی!
1-ببینی دین اون شهر چیه بعد یه روحانی بفرستی اونجا.
2-حاکم یا همون ژنرال بفرستی به اون شهر.حتی بدون سرباز هم این کار تاثیر داره.
3-نیروی نظامی رو زیاد کنی توی شهر.
4-ساختمان هایی روبسازی که خوشحالی مردم رو میبرن بالا.مثل ساختمان نینجا!
.
.
.
به نظر شما بهترین شهر برای شروع مراحل بازی کدومشونه لطفا زود جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)