بابا خیلی گرونه تازه ویتا هم هست باسخت افزارقویتر+صفحه بزرگتروبهترو...من موندم چه جوری باخودشون فکرکردن اینوزدن
بابا خیلی گرونه تازه ویتا هم هست باسخت افزارقویتر+صفحه بزرگتروبهترو...من موندم چه جوری باخودشون فکرکردن اینوزدن
اتفاقا خیلی گوشی خوبیه هرچی بخای داره صفحه بزرگ سیستم عامل اندرویید . gps . دسته مخصوص بازی و .......
تو این فرم بعضی ها حسود هستن چون این گوشی رو سونی اریکسون زده این رو می گن ولی اگه نوکیای عقب مونده زده بود همه به به چه چه می کردن![]()
اطلاعاتتون درباره موبایل در حدودای ملخه
صفحه بزرگ؟؟؟ صفحش خیلی بزرگم نیستاالان گوشی توی این اندازه خیلی زیاده
سیستم عامل اندروید؟؟؟ واقعا؟؟؟ چه جالبتا حالا ندیده بودم گوشی ای اندو داشته باشه
جی پی اس؟؟؟ نـــــه!!! نگوووووواقعا؟؟؟
دسته بازی؟؟؟ تنها چیزی که این گوشی داره و ما بحثمون سر اینه که این چیز ارزش این قدر پول رو نداره همینه
و...؟؟؟ می شه و غیرتونو رو کنین؟؟؟
نوکیا رو اینجا کسی آدم حساب نمی کنه خیالت راحت
این گوشی چـــــرت قیمتش از O2X بالاتره
و O2X :
سی پی یو دو هسته ای
صفحه با کیفیت تر
تگرا 2
و خیلی موارد دیگه داره
حتی می شه با یه کم پول بیشتر GS II گرفتهمه ی کمپانی ها ، گوشی های هم قیمت با این رو تقریبا هم زمان با این رو نمایی کردن ، ولی 2 هسته ای
این تک هسته ای با این قیمت تنها بوقی در بیقیست
![]()
منم دوست دارم این گوشیو داشته باشم اما با قیمتی منطقی !
2تا گوشی دارم هردوشون مشخصاتی که گفتیو دارن نوکیاهم نیستن!!
فقط کنترلر برای گیم ندارن که ترجیه میدم بجاش فقط 250$ بدم psv بگیرم تا اینو - چون اونوقت میدونم پولمو پای چی دادم./
حالا خوبه من ملخم تو چی از مرحله پرتی
خرید گوشی بزرگتر از 4 ایچ واقعا ابلحانه هست. بهتری اندازه 4 اینچ کسی از این بزرگتر بخواد تبلت می خره.
به نظر من و خیلی های دیگه این گوشی خیلی بهتر از بعضی گوشی های دیگه هست
دو هسته ای ها هم بعدا گندش در می یاد
ببخشید ولی متاسفانه مجبورم حرفو دوستمونو تکرار کنم :
شما هم اگه میخوای با کسی کل بندازی باید اطلاعاتشو داشته باشی عزیزطلاعاتتون درباره موبایل در حدودای ملخه
چشم داداش...
شما برو 900 تومن بالا پلی بده و باهاش خوش باش...
ولی چه بخوای چه نخوای ، تو همه جای دنیا به جز ایران (ایران هم خیلی نیس و تقریبی هست چون خیلیا می بینن آرک خوشگله و پلی واس گیم کاستومایز شده) سری آخر گوشیای سونی یعنی :
Arc - Play - Neo - Pro و یه مدل دیگه که شایعش پیچیده شکست خیلی وحشتناکی واس سونی بوده...
شک ندارم کل فروش آرک توی کل دنیا تا الان ، کمتر از فروش GS II توی کره و تا الان بوده
نئو و پرو ، قیمتشون منصفانست ولی درست حسابی عرضه نشدن + بازم فقط به درد سونی بازا می خوره چون میشه GS خرید باهاش... و دیزایر اس که اونم به درد اچ تی سی بازا می خوره![]()
با این پول میشه سه چهار تا ویتا خرید تازه با پردازنده چهار هسته ای و بازیهای کاملا اختصاصی.....
یه god of war واسه کل بازیهای gameloft بس هست........
شما که این گوشی رو میکوبین اولا که قیمت این گوشی تقریبا 550 تومنه ثانیا کدوم آدم عاقلی توی ایران ps vita میخره قبل از کپی خور شدنش مگه اینکه گنج پیدا کرده باشین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)