تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 115

نام تاپيک: SX30 vs FZ-40

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

متاسفانه بحث های فروم ها دیگه مثه قبلا نیست ... عده ای از دوستان دست از حمیت های ناهنجار و عصبیت های جانبدارانه بر نمیدارن ... خیلی بده که آدم بخواد با تعصب حرف بزنه و سعی در اثبات سخنان بی پایه و اساس خودش داشته باشه ... در هر حال من حرف خودم رو قبلا زدم : SX30 در مقابل FZ40 کم میاره ... حالا هر جور که میخواید این حرفم رو برداشت کنید ...
    در ضمن تو بحث ها مشخص نیست که بالاخره SX30 با FZ40 مقایسه شده یا FZ100 !!! ... یه جا میگن سرعت بالای عکاسی بی فایدست ... از طرفی میگن کفشک نداره !! ... یه جا میگن ماکرو توی زوم اپتیکال چیزه مهمی نیست ... یه جا میگن پانا مانیتور چرخون نداره !! ...
    آخرش بابا ... FZ40 یا FZ100 ?

SX30 در مقابل FZ40 کم میاره
    از چه لحاظ
    کیفیت فیلم - کیفیت عکس - زوم اپتیک - سرعت عکاسی - کیفیت ساخت - راحتی استفاده و کارکرد -
    مانیتور و. . . .
    دوست عزیز فکر نمیکنید این نحوه گفتار شما هم از روی تعصب هست

2. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

SX30 در مقابل FZ40 کم میاره
    از چه لحاظ
    کیفیت فیلم - کیفیت عکس - زوم اپتیک - سرعت عکاسی - کیفیت ساخت - راحتی استفاده و کارکرد -
    مانیتور و. . . .
    دوست عزیز فکر نمیکنید این نحوه گفتار شما هم از روی تعصب هست
    ببخشید ...
    بهتون حق میدم ... چون دیشب که اینو نوشتم یکم عجله داشتم
    از نظر کیفیت عکس و فیلم اینو گفتم ... بارها هم در این مورد بحث و مقایسه صورت گرفته ... فکر کنم دیگه نیازی نباشه بیشتر در موردش بحث کنیم ...
    از نظر مقدار نویز ، انحراف فامی ، شفافیت رنگ و ... البته در مقام مقایسه میگم هااا ... تفاوت ها خیلی ناچیزه ... ولی خوب وقتی مقایسه صورت میگیره اینجوری میشه ! ... وگرنه SX30 بی شک جزو بهترین هاست .

4. 3 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز من خودم با hs10 تله ماکرو انداختم
    آقا شما که hs10 داری چطوره من موندم hs10 بگیرم یا sx30 فقط در مورد نویز و ادیت کردن عکسهای hs10 مشکل دارم آیا عکسا نویز داره و همه عکسها نیاز به edit دارن و آیا میشه با فرمت غیر فشرده عکس گرفت؟؟؟؟ اگه جوابمو سریع بدی ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من این sx30 is رو گرفتم. راضیم. همه چی اوکی هست فقط موضوع اینه که عکس هایی که از چهره میگیرم خیلی خیلی جزئیات عکس معلومه. رو همه ی حالت ها هم این موضوع صادقه. چه شکلی میتونم Portrait هایی که میگیرم طوری بشه که توشون پوست صورت رو نرم تر نشون بده؟

7. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این sx30 is رو گرفتم. راضیم. همه چی اوکی هست فقط موضوع اینه که عکس هایی که از چهره میگیرم خیلی خیلی جزئیات عکس معلومه. رو همه ی حالت ها هم این موضوع صادقه. چه شکلی میتونم Portrait هایی که میگیرم طوری بشه که توشون پوست صورت رو نرم تر نشون بده؟
    بايد با نرم افزار عكس رو (روتوش و بلور) كنيد يا از دوربينهاي سوني كه اين عمل در داخل دوربين انجام ميشه استفاده كنيد !

9. 2 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بايد با نرم افزار عكس رو (روتوش و بلور) كنيد يا از دوربينهاي سوني كه اين عمل در داخل دوربين انجام ميشه استفاده كنيد !
    نه خوب. من با دوربین های زیادی عکس گرفتم. این موضوع تو این دوربین برام خیلی محسوسه. با تنظیمات خاصی از توی خود دوربین نمیشه مشکل رو حل کرد؟ که تصویر چهره کمی نرم تر بیوفته.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نه خوب. من با دوربین های زیادی عکس گرفتم. این موضوع تو این دوربین برام خیلی محسوسه. با تنظیمات خاصی از توی خود دوربین نمیشه مشکل رو حل کرد؟ که تصویر چهره کمی نرم تر بیوفته.
    چند گزینه تنظیم رنگ و یه گزینه icontrast داره که میشه یکمی رنگهارو تیره و روشن کرد
    ولی با ادیت ساده هم میتونی سیع یه دستی سر و گوش عکسها بکشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هادی جان من fz100 گرفتم اما هر کاری کردم نفهمیدم تو حالت M چطوری با اون قلبیرکش دیافراگم رو تنظیم کنم؟تو تنظیم فکوس دستی هم باید کلید کنار لنزو بالا پایین کنم چطوری میتونم حالت های مربوط به اون قلبیرکشو تغییر بدم چون درحالت M یا p به جز حالت A نتونستم دیافراگمشو تنظیم کنم
    فلششم نتونستم بزارم تو حالت اتومات که با توجه به فاصله فکوس نورشو تنظیم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا شما که hs10 داری چطوره من موندم hs10 بگیرم یا sx30 فقط در مورد نویز و ادیت کردن عکسهای hs10 مشکل دارم آیا عکسا نویز داره و همه عکسها نیاز به edit دارن و آیا میشه با فرمت غیر فشرده عکس گرفت؟؟؟؟ اگه جوابمو سریع بدی ممنون میشم
    سلام دوست عزیز من هنوز بطور حرفه ای با این دوربین کار نکردم ولی تا الان هر عکسی گرفتم ادیتش نکردم با sx30 هم کار نکردم که بتونم مقایسه بکنم ولی اینو خوب میدونم بخاطر امکانات شبیه slr که داره از جمله زوم و فوکوس دستی که در صرفه جویی کردن باطری کمک میکنه میتونه گزینه مناسبی برای یاد گرفتن عکاسی حرفه ای باشه من که خیلی ازش راضیم و از خریدنش هم پشیمون نیستم عکساش رو هم اینجا گذاشتم در صفحات بعدیشم بازم هست
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=195137&page=369

منظورت از غیر فشرده RAW هست؟ اگه منظورت اینه اره میشه عکساشم بنظرم نیاز به ادیت نداره هر چند معمولا تمام عکسای دوربین ها یه جورایی نیاز به ادیت دارن
    Last edited by khozestaniam; 26-01-2011 at 23:34.

14. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamed..gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام منم sx30 دارم از هر نظر فوق العادست در این حدود قیمت بهترین انتخابه شک نکنینن

16. این کاربر از hamed..gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •