من یه معذرت خواهی به آقا Masoud King بده کارم.الان که داشتم صفحه ی 7 رو نگاه میکردم دیدم اون دو تا عکسی که صفحه قبل گذاشته بودم آقا مسعود گذاسته بودن ولی نمیدونستم.شرمنده...
من یه معذرت خواهی به آقا Masoud King بده کارم.الان که داشتم صفحه ی 7 رو نگاه میکردم دیدم اون دو تا عکسی که صفحه قبل گذاشته بودم آقا مسعود گذاسته بودن ولی نمیدونستم.شرمنده...
اینو آره اوایل بازی خیلی ضدحال میزد
سلام بچه ها، این یه سری اطلاعات جدید از PC Gamer هست که براتون می زارم
- Taliبه عنوان همی تیمی هاتون تایید شد...
هم تیمی هاتون تا به الان شدن Garrus, Liara, Kaidan, Ashley و Tali
البته هم تیمی هایی که در قسمت قبلی نجات پیدا کردند، جزو لیست بالا هستند.
- Wrex؟
بعضی از کاراکترها در بازی هستند که می تونن کنار شما باشن، در کنار شما مبارزه کنند بدون این که به صورت دائمی در تیم شما باشن.
- رومنس جدیدی در ME3 وجود نخواهد داشت.
- Biotic ها در مبارزات قویتر شدند!
با Biotic می تونید از قابلیت کشیدن استفاده کنین و شیلد طرف مقابل رو خنثی کنن.
- محل های مبارزه چند لایه هستند!
در قسمت مبارزات بازی محل هایی وجود داره که با دیوار های کوتاهی محافظت میشه و برای پیروز شدن و کسب امتیاز بیشتر باید به بالای اون رفت، دشمن ها نیز با توجه به امکانات و وسایلی که دارند از اون ها به نفع خودشون استفاده می کنند
- حملات نزدیک کلاس ها (Melee Attack):
مهندس(Engineer) :ا Omni-tool fire lash attack
استاد(Adept) : حمله نزدیکی که همرو تا رنج محدودی به اطراف پرت می کنه و برای چند ثانیه اون هارو اِستان میکنه.
- قدرت ها بیشتر از یک بار در بازی کامل می شوند:
کلاس Vanguard می تونه اول با کاستامایز کردن قابلیت devastating Charge move به دشمن ها شدیدتر ضربه بزنه و دمیج بیشتری بده، سپس زمان CoolDown رو کاهش بده.
- ترکیب قدرت ها:
به طور مثال کلاس سرباز: هنوز قابلیت Concussive Shot رو داره ولی با استفاده از آپگرید های مختلف Ammoتون تغییر می کنه... مثلا با مهمات Cryo می تونید Blast Of Ice دریافت کنید که دشمن هارو تا یک رنج خاصی فیریز می کنه.
- داستان این قسمت بیشتر شبیه ME1 هست تا ME2
- مکان هایی که ممکن است از اون ها دیدن کنیم(آنچه در مجله آمده)
... ماموریت های شمارو به Salarian homeworld, Quarian homeworld, Asari homeworld, human homeworld
و Earth می برند، همچنین شما به مریخ هم خواهید رفت.
- هر کدوم از کاراکترهای خاص و اصلی که شما در بازی ملاقات کردید نقشی رو در گیم ایفا می کنند...
- چرا سربروس به دنبال شپرد هست؟ اون ها با Reaper ها کار می کنن!!
اگه شما متعجب هستید از این که چرا ما با سربروس در جنگ هستیم، باید بگم جواب این سوال، سوال های بیشتری رو به دنبال خواهد داشت=> سربروس با Reaper ها کار می کنه!
- Asari, Krogan, Rachni وارد گروه Reaper ها شده اند:
در ME3 ما با گونه های مختلف آزمایشی Reaper ها می جنگیم.
اولین اون ها Asari هستش، اون دارای لثه های زشت بیرون آمده و اسکلت رباتی که از درون گوشت او بیرون آمده است(اوه)
Reaperها Rachni را نیز گرفته اند، Rachni حشره ی زشتی که از قبل نیز شرور بوده، اگر به نقاطی از بدن او شلیک کنید کیسه هایی رو آزاد می کنه که با ترکیدن اون ها تعداد زیادی Rachni کوچک روی بدن شما میاد که برای جلوگیری از این اتفاق باید Rachni اصلی رو هرچه زودتر کشت...
Krogan ریپر شده نیز زره قوی بر تن داره که می تونه به اندازه ی کافی آتش رو تحمل کنه، رفتارش هم دفاعی تر شده.
اگر به هر دلیلی یکی از Reaperها بمیره، دشمنان نزدیکش دمیج می خورن و ممکنه کشته بشن و در مقابل نیز Reaperهای دیگه که در کنارش زنده هستند قوی تر میشن...
خلاصه ی ME3 از نظر Casey Hudson :
" مس افکت 3 چیزی نیست جز در مورد پیروزی ها از طریق قربانی ها! برای هر پیروزی شما باید قربانی هایی بدید و این قربانی ها در هر چپتر جدید بزرگتر میشه، مثل نجات Wrex یا از دست دادن اون ...
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نه نجاتش دادم نه آخر بازی مقر کالکتورهارو به سربروس دادم
فکر کنم سربروس بدجوری بخواد از من انتقام بگیره![]()
اگه سربروس با ریپیر هاست پس ینی الان که ما تو مس 2 آخر بازی با ایلیوسیو من همکاری کردیم به ضررمونه؟
در نگاه اول اینطور به نظر میاد که کمک نکردن به سربروس خوب بوده
اما عجیبه سربروسی که میاد شفرد رو برمی گردونه چرا باید بخواد بکشدش
مطمئنا اتفاقی خواهد افتاد در نسخه بعدی بازی که باعث این تغییر موضع سربروس میشه
البته دلیل همکاری شپرد با سیربرس تو مس 2 به خاطر یک چیز بود و اون هم نجات دادن colony های انسان ها در سیارات مختلف از دست collector ها که به نظر می رسید اونم کار ریپر ها باشه.در واقع ریپرها با تغییر دادن در prothean ها که نسلشون توسط همین ربپرها منقرض شده بود collector ها رو به وجود آوردن.پس اگه collector ها همون آدمای ریپرها هستند و سیربرس با اونا دشمن بود حالا چرا باید دوباره سیربرس با ریپرها دوست شده باشه.من که واقعا گیج شدم.
فکر کنم سازندها دنبال همینن که گیجمون کنن و بعد از دیدن اتفاقات درون بازی مارو تعجب زده کنن.که این کارشون به من یکی که خیلی حال میده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)