تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 131

نام تاپيک: Super Meat Boy

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این مرحله ی 5 از چپتر آخر چرا اینقدر سخته ؟؟؟ خیلی سخته ! اصلا خیلی .
    آخرین مرحله قبل از باس آخر رو میگم ها ! بعد از خوردن کلید نمیتونم بپرم پایین ، هی میخوره به تیغ ها . راه خاصی داره؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آخرین مرحله قبل از باس آخر رو میگم ها ! بعد از خوردن کلید نمیتونم بپرم پایین ، هی میخوره به تیغ ها . راه خاصی داره؟
    اونجا خیلی سخته درکت میکنم . اونجا رو کاملا دستت رو از رو شیفت بردار .
    پرش بزن به دیوار اولی تا لیز بخوری پایین . تا ما تحتت به تیغ نخورده یه نیش space بزن به سمت راست تا بچسبی به
    دیوار دومی اون رو هم با همون نیش space رد کن . فقط ببین این نیش space خیلی مهمه مهمترین نکته اشه
    که خیلی سریع و با ظرافت عمل کنی . ترجیحا این قسمتش رو بدید space اش رو یه خانم بزنه چون خیلی رو
    اعصابه . یه راه دیگه هم اینکه از همون بالا دقیقا لب لب لب لب پرتگاه واستی بعد خودت رو بندازی پایین . کلید Shift
    رو هم به شدت نگه دارید . ابتدا اولین تیغ رو میلی متری رد کنید (فرمون رو بگیرید سمت راست) و بعد سریعا فرمون رو بگیرید سمت چپ (تا دومی رو رد کنید) و بعد صحیح و سالم فرود بیاید . اصلا خودت رو موقع سقوط بزار جای
    گوشته اونوقت از ترست ببین چجور جاخالی میدی . واسه همین میگن بازیش یه جورایی RPG یه . خودت رو لایه تیغ
    حس میکنی .

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

پرش بزن به دیوار اولی تا لیز بخوری پایین . تا ما تحتت به تیغ نخورده یه نیش space بزن به سمت راست تا بچسبی به
    دیوار دومی اون رو هم با همون نیش space رد کن . فقط ببین این نیش space خیلی مهمه مهمترین نکته اشه
    که خیلی سریع و با ظرافت عمل کنی . ترجیحا این قسمتش رو بدید space اش رو یه خانم بزنه چون خیلی رو
    اعصابه . یه راه دیگه هم اینکه از همون بالا دقیقا لب لب لب لب پرتگاه واستی بعد خودت رو بندازی پایین . کلید Shift
    رو هم به شدت نگه دارید . ابتدا اولین تیغ رو میلی متری رد کنید (فرمون رو بگیرید سمت راست) و بعد سریعا فرمون رو بگیرید سمت چپ (تا دومی رو رد کنید) و بعد صحیح و سالم فرود بیاید . اصلا خودت رو موقع سقوط بزار جای
    گوشته اونوقت از ترست ببین چجور جاخالی میدی . واسه همین میگن بازیش یه جورایی RPG یه . خودت رو لایه تیغ
    حس میکنی .
    منم دقیقا همین جا گیر کردم .
    جفت راه حلها رو امتحان کردم ، دومی که اصلا امکان نداره ، اولی هم خیلی حساسه چون 2 بار پرش داره و اگه کوچکترین اشتباهی بکنی باید بری از اول .دیروز رو اولی بیشتر مانور دادم حالا امروز روی دومی مانور می دم ببینیم چی میشه ....

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم دقیقا همین جا گیر کردم .
    جفت راه حلها رو امتحان کردم ، دومی که اصلا امکان نداره ، اولی هم خیلی حساسه چون 2 بار پرش داره و اگه کوچکترین اشتباهی بکنی باید بری از اول .دیروز رو اولی بیشتر مانور دادم حالا امروز روی دومی مانور می دم ببینیم چی میشه ....
    دومی رو ولش کن . من با دومی خیلی نتونستم . خیلی سخته و شانسیه . ولی اولی رو کار کن .
    دکمه Reply Level واسه کیبرد چیه ؟

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دمت گرم با همون روش اولی بلاخره ردش کردم .
    ولی این مرحله جلوی غول آخرش کاملا بچه بازی بود . این مرحله آخر دیگه واقعا سخته ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دمت گرم با همون روش اولی بلاخره ردش کردم .
    ولی این مرحله جلوی غول آخرش کاملا بچه بازی بود . این مرحله آخر دیگه واقعا سخته ...
    راستی تو مرحله اخر رو تونستی رد کنی ؟
    اخه من بدبخت این همه تا اخرش رفتم مرحله اخرش میومد ولی غول نداشت . میرسیدی به اخرش جایی که کلید
    رو میزنی تا دکتره بیفته پایین . مال من اصلا دکتر و موشکی نداشت که بیان دنبالم . دیگه به هر حال رد نشد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

راستی تو مرحله اخر رو تونستی رد کنی ؟
    اخه من بدبخت این همه تا اخرش رفتم مرحله اخرش میومد ولی غول نداشت . میرسیدی به اخرش جایی که کلید
    رو میزنی تا دکتره بیفته پایین . مال من اصلا دکتر و موشکی نداشت که بیان دنبالم . دیگه به هر حال رد نشد
    نه هنوز غول آخرو درست وحسابی بازی نکردم .
    وقت کنم میشینم ببینم مشکلش چیه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من تازه بازی رو شروع کردم
    جنگل رو تموم کردم ولی 8/20 تا چسب زخم بیشتر پیدا نکردم. قضیه چیه؟ چسب زخمها خیلی سخت پیدا میشن یا بازیم ناقصه؟
    بعضی مرحله ها هیچی نداره.مدلشه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بالاخره منم تموم کردم بازی رو . تاحالا به هیچ شخصیت بازی ای اینقدر فحش خوارمادر نداده بودم مرتیکه گوشتی رو اعصاب !
    فقط اینکه الان مرحله های اون دختره باز شده ! مال شما هم همینطوریه ؟ چند تا مرحله ساختن برای این بازی آخه
    ؟ تازه تمام این مراخل یه دارک ورلد هم داره . خیلی تعدادش زیاده
    شما با چسب زخم ها چند تا شخصیت باز کردین ؟ من یه دونه دیگه باز کردم شبیه گوشت مرغ بود !
    حس میکنی .
    آقا این روش اولت خوب جواب میده راحت حل شد .
    سلام
    من تازه بازی رو شروع کردم
    جنگل رو تموم کردم ولی 8/20 تا چسب زخم بیشتر پیدا نکردم. قضیه چیه؟ چسب زخمها خیلی سخت پیدا میشن یا بازیم ناقصه؟
    بعضی مرحله ها هیچی نداره.مدلشه؟
    آره بعضی مرحله ها نداره . احتمالا توی دارک ورلد داشته باشه.

در آغاز فعالیت papmodern14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا اين آخرين مرحله(در سري the end مرحله باس) چرا اينجوريه؟
    با هزاران بدبختي از دسته اين تيغ ها در ميرم بد ميرسه يه جايي كه دوتا كليد داره.يدونه رو سقف يدونه گوشه پايين سمت راست.رو سقفيرو ميزنم در واسه كليد پايينيه باز ميشه.پاييني رو ميزنم كل كف باز ميشه.ميپرم تو كف هم ميميرم :(
    چيكار كنم من؟؟؟؟؟
    آپديتمم 11 هه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •