تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره آنتی ویروس ایرانی "شید" چیه؟

راي دهنده
237. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه

20 8.44%
  • خوبه

24 10.13%
  • میتونه بهتر باشه

26 10.97%
  • قابل اعتماد نیست

167 70.46%
صفحه 11 از 29 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 286

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی آنتی ویروس شید (Sheed)

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حق با شماست ولی باز هم میگم که درست انتقاد کنید تا ببینید چطور پیشرفت میکنید...
    خوب مفهوم انتقاد صحیح برای افراد متفاوت هست ، من به نظر خودم بدون قرض نکاتی رو که به ذهنم رسید عرض کردم ، دیگه ...

هرچند با این همه حرف دزدیه و هرچی... فکر نمیکنم اون یارو دیگه ادامه بده....البته اگه این انتقاد ها رو خونده باشه.
    به نظرم ایده جالبی بوده اینکار ، فرضا خود من تو این مدت با توجه به تجاربی که کسب کردم به این نتیجه رسیدم ، Comodo فایروال قوی داره ، Kasper دیتابیس قوی و قدرت گندزدایی بالایی داره یا Avira با داشتند قدرت مناسب و نسبی تو همه قسمت ها ، مصرف بهینه تری داره و ... حتما همه به نتایجی این چنینی رسیدن حالا در نتیجه متفاوت ، اینکه یک سوئیت ترکیبی از بهترینها داشته باشیم بارها به ذهن خود من اومده و حتی قصد عملی کردنش رو داشتیم اما به صورت رایگان , البته درسته ، تغییرات نیازمند زمان و هزینه هست و هزینه ناچیزی که ایشون میگیرند در مقابل زحماتی که کشیدن کمه ولی زحماتشون به نظر من فایده آنچنانی نداشته + اینکه به نظرم هنوز این برنامه غیر قابل اعتماد هست .
    متوجه منظورتون نشدم.
    الان این نرم افزارهایی که گفتی رایگانن؟
    اگه رایگانن پس ویندوز چی بود؟
    بله همه این برنامه ها که بنده استفاده میکنم رایگان هستند . متوجه پس ویندوز چی بود نشدم !
    همون 4 تا دکمه که گذاشته خودش 6 ماه کلاس برنامه نویسی میخواد...هر کاری ارزش داره...
    اینترفیس خود Avira و Nod قشنگتر نبود ؟
    خودتو بذار جای اون برنامه نویس....اونوقت این پست هارو بخون متوجه میشی منظورممو(یعنی اگه واقعاً خودتو بذاری جای برنامه نویس).
    بچه ها که چیز بدی نگفتن ، فقط یکم تند برخورد کردن ، حالا شما خودتو جای اون شرکت و گروهی که کارش سرقت شده بزار

2. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید بهتر بود عجله نکنن و این انتی ویروس برای یک سال برای همه به صورت کاملا رایگان عرضه میشد و از این طریق میشد تماما اینو توسط کاربران تست کرد و بعد از ارائه ی نسخه ی جدید اونو پولی کرد

اگه اشتباه نکنم تو سایتش برای خرید نام کاربری این مقدار رو زده: 6 هزار و نهصد و پنجاه تمن

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

درضمن با وجود کاربرایی مثله من و شما و مخصوصا یکی از دوستان که واقعا شور کم لطف بودنشو دراووردن هیچ کس تو این خراب شده به فکر تولید نرم افزار و بازی نمیافته یا دست کم سراغش به ندرت میره

4. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض 1

من که اصلا به این انتی ویروس اعتمادی ندارم از کجا معلوم تو این انتی ویروس مخربی وجود نداشته باشه من بی انتی ویروسی بکشم بازم از این انتی ویروس استفاده نمیکنم وقتی انتی ویروسهایی معتبری مثل نورتون کسپرسکی کمودو اویرا اواست و..... وجود داره چرا باید سیستمم رو به خطر بندازم برم از این انتی ویروس اشغال استفاده کنم

6. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یکی از دلایل مهمی که افراد نسبت به این برنامه بی اعتماد هستند اینه که هیچ مرجع معتبری تاییدش نکرده ! و کسایی هم که این برنامه رو تایید میکنند خودشون رد صلاحیت شدن و نیاز به تایید سایرین دارن .

پیشنهاد من برا سازنده این هست که برنامه رو برای CNET بفرسته ، ممکنه برنامه رو آنالیز کنند و در سایتشون قرار بدن .

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکی از دلایل مهمی که افراد نسبت به این برنامه بی اعتماد هستند اینه که هیچ مرجع معتبری تاییدش نکرده ! و کسایی هم که این برنامه رو تایید میکنند خودشون رد صلاحیت شدن و نیاز به تایید سایرین دارن .

پیشنهاد من برا سازنده این هست که برنامه رو برای CNET بفرسته ، ممکنه برنامه رو آنالیز کنند و در سایتشون قرار بدن .
    فکر نکنم CNET بیاد انتی ویروس دزدی بر روی سایتش قرار بده امکان داره مشکل قانونی براش پیش میاد
    Last edited by kases; 09-10-2011 at 01:30.

10. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درست میفرمایید ، منم تو همین فکرم ... ولی یه کارایی باید بشه کرد ! حالا چیزی به ذهنم رسید برا سازنده میفرستم .

12. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    انتقادات خوبی بود ممنونم.
    منم با فروشش موافق نیستم.
    ولی اگه بشه موتورشو عوض کرد خیلی عالی میشه حداقل ایرانی میشه...
    ببینید الان 11 صفحه پست شده....اگه انتقاد ها خوب بود شاید یارو یه کاری میکرد تا حالا....
    منم مثل خیلی ها با ادامه اینکار موافق نیستم و دوست دارم موتورش عوض بشه...
    ولی نمیام تو سر هموطنم بزنم به خاطر 4 تا خارجی که نمیدونم اصلاً کی هستن...
    هموطن من اگه از خارجی دزدیه کنه به خاطر من میکنه....(البته اگه نمیفروخت آنتی ویروسو بهتر مید نظر داد)
    بله همه این برنامه ها که بنده استفاده میکنم رایگان هستند . متوجه پس ویندوز چی بود نشدم !
    خوب اگه همه اینا رایگانن ویندوز که رایگان نیست.خریدیش؟

14. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله ، تمام ویندوز های شرکت اصل هستند ... تازه مسئولیت اصل بودنشون به عهده من نیست که ، بنده رو سیستم های خودم لینوکس استفاده میکنم ، تو شرکت هم ویندوز به خاطر فراگیر بودن مورد استفاده قرار گرفته شده وگرنه همه رو میدادم لینوکس نصب کنند ، من برنامه هایی که خودم استفاده میکنم رو براتون مثال زدم که بدونید خیلی ها هم هستند برنامه رایگان رو به تجاری قوی تر ولی کرک شده ترجیح میدن . حالا اینجا بحث اصل بودن ویندوز شرکتی که من توش کار میکنم نیست ...

به نظرم تنها راه اینه که یک گروه معتبر این برنامه رو تایید کنه ! یا کاملا عمکرد برنامه مشخص بشه ، برنامه یک سری لاگ به سایت سازنده میفرسته ( تا جایی که دوستانم تست گرفتن ) ولی هیچ صحبتی در اینباره که این لاگ ها چی هستند و... نمیشه ، ولی شما بیاید Avira یا Kasper نصب کنید ، کاملا توضیح میده چه چیز هایی برای سایت ارسال میشه ، چرا ؟ هدف چیه ؟ چه کمکی میکنه و آیا شما قبول داری که ما اینکار رو انجام بدیم و ... ؟ تو Avira که حتی قبول هم کنید به صورت اتوماتیک غیر فعال هست و خودتون باید فعالش کنید !

این لاگ ها چی هستند ؟ چرا چیزی دربارشون گفته نمیشه ؟ نوشتن یک متور از ابتدا کار ساده ای نیست ، به نظرم همین برنامه رو جوری گسترش بدن که دیگه نشه بهش گفت Avira و Nod نتیجه بهتر میشه ...
    Last edited by milad_gta; 09-10-2011 at 11:48.

16. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله ، تمام ویندوز های شرکت اصل هستند ... تازه مسئولیت اصل بودنشون به عهده من نیست که ، بنده رو سیستم های خودم لینوکس استفاده میکنم ، تو شرکت هم ویندوز به خاطر فراگیر بودن مورد استفاده قرار گرفته شده وگرنه همه رو میدادم لینوکس نصب کنند ، من برنامه هایی که خودم استفاده میکنم رو براتون مثال زدم که بدونید خیلی ها هم هستند برنامه رایگان رو به تجاری قوی تر ولی کرک شده ترجیح میدن . حالا اینجا بحث اصل بودن ویندوز شرکتی که من توش کار میکنم نیست ...

به نظرم تنها راه اینه که یک گروه معتبر این برنامه رو تایید کنه ! یا کاملا عمکرد برنامه مشخص بشه ، برنامه یک سری لاگ به سایت سازنده میفرسته ( تا جایی که دوستانم تست گرفتن ) ولی هیچ صحبتی در اینباره که این لاگ ها چی هستند و... نمیشه ، ولی شما بیاید Avira یا Kasper نصب کنید ، کاملا توضیح میده چه چیز هایی برای سایت ارسال میشه ، چرا ؟ هدف چیه ؟ چه کمکی میکنه و آیا شما قبول داری که ما اینکار رو انجام بدیم و ... ؟ تو Avira که حتی قبول هم کنید به صورت اتوماتیک غیر فعال هست و خودتون باید فعالش کنید !

این لاگ ها چی هستند ؟ چرا چیزی دربارشون گفته نمیشه ؟ نوشتن یک متور از ابتدا کار ساده ای نیست ، به نظرم همین برنامه رو جوری گسترش بدن که دیگه نشه بهش گفت Avira و Nod نتیجه بهتر میشه ...
    اینکه معلومه اون لاگها چی هستن اطلاعات سیستمهای کاربرا هستن و گرنه لاگ بفرسته که چی بشه اگه انتی ویروسو خودش نوشته بود میشد گفت که داره مشخصات فایلهای مشکوک رو میفرسته ولی این انتی ویروس داره اطلاعات رو به شرکت خودش میفرسته نه به شرکتهای اصلی

18. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

من که اصلاً ندیدم چه شکلی کار میکنه....یعنی تستش نکردم(اصلاً نصبش نکردم)...شاید میخواد ببینه کاربرای آنلاینش چند نفرن...
    خوبه که شما سیستم عاملتون رو میخرید و برنامه های رایگان نصب میکنید.....ولی کارتون چی هست؟این برنامه های رایگان پخش موزیک و نوت پد به چه دردی میخورن؟

20. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •