بله ، تمام ویندوز های شرکت اصل هستند ... تازه مسئولیت اصل بودنشون به عهده من نیست که ، بنده رو سیستم های خودم لینوکس استفاده میکنم ، تو شرکت هم ویندوز به خاطر فراگیر بودن مورد استفاده قرار گرفته شده وگرنه همه رو میدادم لینوکس نصب کنند
.gif)
، من برنامه هایی که خودم استفاده میکنم رو براتون مثال زدم که بدونید خیلی ها هم هستند برنامه رایگان رو به تجاری قوی تر ولی کرک شده ترجیح میدن . حالا اینجا بحث اصل بودن ویندوز شرکتی که من توش کار میکنم نیست ...
به نظرم تنها راه اینه که یک گروه معتبر این برنامه رو تایید کنه ! یا کاملا عمکرد برنامه مشخص بشه ، برنامه یک سری لاگ به سایت سازنده میفرسته ( تا جایی که دوستانم تست گرفتن ) ولی هیچ صحبتی در اینباره که این لاگ ها چی هستند و... نمیشه ، ولی شما بیاید Avira یا Kasper نصب کنید ، کاملا توضیح میده چه چیز هایی برای سایت ارسال میشه ، چرا ؟ هدف چیه ؟ چه کمکی میکنه و آیا شما قبول داری که ما اینکار رو انجام بدیم و ... ؟ تو Avira که حتی قبول هم کنید به صورت اتوماتیک غیر فعال هست و خودتون باید فعالش کنید !
این لاگ ها چی هستند ؟ چرا چیزی دربارشون گفته نمیشه ؟ نوشتن یک متور از ابتدا کار ساده ای نیست ، به نظرم همین برنامه رو جوری گسترش بدن که دیگه نشه بهش گفت Avira و Nod نتیجه بهتر میشه ...