تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 30 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 298

نام تاپيک: i9020 Nexus S » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android با همکاری گوگل

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض ساخت Nexus S غول پیکر با صفحه نمایش 42 اینچی

سلام
    سامسونگ و گوگل برای جلب توجه خریداران تکنولوژی بالا(high-tech) در فروشگاه های Best Buy , بتازگی Google Nexus S غول پیکری با صفحه نمایش لمسی 42 اینچی به نمایش گذاشته اند:

این تنها یک دستگاه تلویزیون نیست بلکه یک Nexus S واقعی زنده است که همه قابلیتهای نسخه اورجینال نکسوس اس را داراست.
    برای دیدن ویدئوهایی از عملکرد این گوشی غول پیکر میتونید به سایتهای زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by mahroo_z1; 27-12-2010 at 11:10.

2. 10 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض ساخت رام Cyanogen Mod 7 Alpha برای کاربران Nexus S

سلام

یکی از دولوپرها بتازگی خبر داده که رام Cyanogen Mod 7 در نسخه الفا اکنون برای Nexus S برای دانلود ان توسط ROM Manager موجود میباشد:

کد:
    Last edited by mahroo_z1; 27-12-2010 at 12:00.

4. 7 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

بچه ها اینم ببینید:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، تنها چند روز پس از عرضه گوشی Nexus S به بازار ، نسخه خاصی از این گوشی معرفی شده که در تعداد محدود و با قیمت 843 دلار وارد بازار خواهد شد. لازم به ذکر است که نسخه ویژه Nexus S از نظر تمام قابلیت های سخت افزاری و برنامه های نرم افزاری مشابه نسخه اصلی خود می باشد. تنها تفاوتی که باعث جذابیت این نسخه ویژه در برابر نسخه عادی می شود تعویض درپوش باتری آن می باشد که لوگوی آندروید بر روی آن حک شده است.

هنوز معلوم نیست که ایده تولید چنین نسخه خاصی از سوی سامسونگ یا گوگل بوده یا طرحی است که از سوی یک شرکت دیگر ارائه شده است. در حال حاضر تعداد گوشی هایی که از این نسخه خاص تولید خواهد شد مشخص نیست. لازم به ذکر است که نسخه معمولی Nexus S با قیمت 529 دلار به فروش می رسد به این معنا که کاربران برای استفاده از نسخه خاص باید 300 دلار بیشتر هزینه کنند.

6. 4 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

این چی میگه؟:
    First, there is the TV-out capability. Officially, the Samsung Nexus S does not have it. But officially, the Galaxy S line of phones also did not have this, until it turned out the hardware is capable of it when someone finds a way to enable it. And, of course, someone did. So we believe, or at least hope, that TV-out functionality lies dormant in the Nexus S, waiting to be unlocked.

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این چی میگه؟:

First, there is the TV-out capability. Officially, the Samsung Nexus S does not have it. But officially, the Galaxy S line of phones also did not have this, until it turned out the hardware is capable of it when someone finds a way to enable it. And, of course, someone did. So we believe, or at least hope, that TV-out functionality lies dormant in the Nexus S, waiting to be unlocked
    ترجمه اش رو می خواید ؟ این ترجمه اش:

--------

اولا , قابلیت خروجی تلوزیون وجود داره . به طور رسمی , نکسوس اس این رو نداره . ولی به طور رسمی , گلکسی اس ها هم این رو نداشتن , تا اینکه متوجه شدیم سخت افزار گلکسی اس این قابلیت رو داره وقتی یک نفر راهی پیدا کرد تا این قابلیت رو توو گلکسی اس فعال کنه . و به این ترتیب تونستیم . بنابراین ما معتقدیم , یا حداقل امیدواریم , امکان خروجی تلوزیون نکسوس اس ساکت نشسته , منتظر هست تا ما فعالش کنیم .

--------

این رو کجا نوشته؟ گلکسی اس از همون اولش خروجی تلوزیون داشت فک کنم هااا ! اونی که مخفیش میکردن و بعدا روو شد خروجی HDMI گلکسی ای بود , نه خروجی معمولی تلوزیون !
    Last edited by Atropates; 28-12-2010 at 04:12.

9. 3 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آره همینطوره!
    اگه همون اوائل هم یه گشتی توی قطعات جانبیش میزدین میتونستین خروجی تلویزیونش رو خیلی راحت پیدا کنید.
    بعد یه مدت هم خروجی HDMIش رو شد که من خودم تو تاپیکش لینک فروشش رو در ایران گذاشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعد یه مدت هم خروجی HDMIش رو شد که من خودم تو تاپیکش لینک فروشش رو در ایران گذاشتم.
    دوست عزیز اون خروجی اچ دی نیست فقط تبدیل usb به hdmi هست و با کیفیت vga و نه بالاتر. خروجی اچ دی باید 720 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

ترجمه که خودمم مى تونم!
    اينو تو سايت سامسونگ نکسوس اس يافتم!
    چون هرچى پرسيدم کسى نگفت خروجى tv داره يا نه!
    منم الان بيشتر گيج شدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حتی اگه کیفیت فیلمبرداریش رو در نظر نگیریم، کیفیت عکسبرداریش هم خیلی نا امید کنندست:
    کد:
    اینم از محتویات جعبه: ( هنس فری هم از نوع In-ear هستش)

کسی از دوستان می دونه این گوشی خروجی TV داره یا خیر ؟! اگه داره VGA هستش یا HDMI ؟

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من با این که عاشق سامسونگ هستم ولی بازم موندم سامسونگ هنوز خجالت نمیکشه از این هندز فری های مزخرفش تو گوشی های مدل بالاش میزاره.
    همچین هندز فری واقعا زشته.اگه من بودم آب میشدم میرفتم تو زمین .حتی ریموت هم نداره

15. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •