دوستان XDVB-333 دارم
چند تا فیلم رو تست کردم ولی زیرنویس فارسی رو نشون نمیده !
فایل بروز رسانیشم از سایت مادیران دانلود کردم و آپگرید شد اما فایدای نداشت
راهی نیست فیلم با زیرنویس فارسی بشه دید ؟
دوستان XDVB-333 دارم
چند تا فیلم رو تست کردم ولی زیرنویس فارسی رو نشون نمیده !
فایل بروز رسانیشم از سایت مادیران دانلود کردم و آپگرید شد اما فایدای نداشت
راهی نیست فیلم با زیرنویس فارسی بشه دید ؟
به چند نکته برای پخش زیرنویس توسط این دستگاه باید توجه کنی :
اینکه فایل زیرنویس و فایل فیلم باید توی یه پوشه یکسان باشن .
نام فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا" یکی باشه و فقط پسوندشون باهم فرق کنه .
سوم اینکه این دستگاهها فرمت زیرنویس SRT رو براحتی پخش میکنه و بقیه فرمتهای زیرنویس رو بسته به نوع مدل ممکنه پخش کنه یا ممکنه پخش نکنه .
این موارد رو چک کن . امیدوارم مشکلت حل بشه .
من میخواستم Xvision-353 بخرم البته فقط به عنوان بتونم hd player استفاده کنم چون فیلمهام 720p mkv هستش و زیر نویسام به فرمت srt هستش اگه نکته ای برای راهنمایی دارین لطف کنین مارو بی نصیب نکنید
اگر dvd player هم نداری مدل 555 ایکس ویژن بگیر که هم dvd player هم گیرنده دیجیتال
ولی اگر داری همون 353 بهترین مدل فعلی
ضمنا همه گیرنده ها همه فرمت ها mkv را پخش نمی کننا ولی بیشترشون را پخش می کنن
اما اگر فقط hd player میخوای یه وسترن دیجیتال بگیر
پخش می کنه دوست عزیز
باید اسم فایل فیلم با فایل زیرنویس یکسان باشه و بقل هم باشه و فرمت زیرنویست هم که srt باشع
زنگ بزن رضایت مشتریشون
اونا خیلی هوای مشتری رو دارن
بگو اینطوری شده و حتما باید عوض کنید و اینا
معمولا خوب جواب می دن
بگو که تو اینترنت هم نوشتی و اینا
حتما بگو
سلام .
من دستگاه رو XDVB-333 برای تست از کسی قرض گرفتم . سطح سیگنال دریافتی حدود 60 درصد هست اما تصاویر شطرنجی و پرش داره . علش از چی هست !؟
سلام
احتمالا آنتن موقعیت مناسبی نداره ، با کمی تغییر جهت میتونید سیگنال خوبی دریافت کنید و توجه داشته باشید که طوری تنظیم کنید که هر 2 یا 3 فرکانسی که کانال های مختلف رو دارن رو خوب بگیره ، البته خود من مجبور شدم یکی از فرکانس ها رو نداشته باشم تا اون دو تای دیگه روی 90 درصد باشن
ولی بسته به کیفیت آنتن و سیم آنتن و موقعیت محلی شما میتونه واسه شما فرق داشته باشه
ممنون از راهنمایی .
آنتن رو یخورده چرخوندم درست شد اما چند ساعت بعدش دوباره تصاویر شطرنجی شده . آنتن خاصی باید استفاده کنم !؟
در حال حاضر آنتنی که در عکس زیر دیده میشه رو به گیرنده وصل کردم (فکر کنم بهش میگن آنتن uhf) که برای چندین سال پیش هست . همین مناسبه !؟
یه آنتن دیگه هم داریم (vhf) ، این آنتن در حال حاضر قابل استفاده هست یا خیر !؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)