منم با شیفت خیلی حال کردم... فقط گرافیکش و سنگینی شیفت 1 منو اذیت میکرد... که واسه سیستم قدیمیم بود
الان هم دارم 7 گیگ دانلود میکنم... که بشینم پاش تا ته ته تهش
منم با شیفت خیلی حال کردم... فقط گرافیکش و سنگینی شیفت 1 منو اذیت میکرد... که واسه سیستم قدیمیم بود
الان هم دارم 7 گیگ دانلود میکنم... که بشینم پاش تا ته ته تهش
بله اون که سگ در 100
منم برام واضح نیست که چرا یه بازی با اون حال و هوا دیگه نمیسازن.
همچنان در کف خواهیم ماند.
سلام
به نظر من تویه شیفت 1 یه مشکل بزرگ این بود که آزادی بازیباز زیاد بود ! یعنی اینکه بازیباز هر مرحله ای رو که دوست داشت میرفت ، هر جا دوست داشت اون مرحله رو نمیرفت و ... انتخاب های زیادی داشت که این باعص پیچیدگی بازی شده بود !
چرا همه میگن MW خوب بود ؟ چون انتخابی نداشتی ! مجبور بودی خط بازی رو ادامه بدی !
باید یه خط بذارن جوی بازیباز و بگن تو مجبوری این خط رو ادامه بدی ... یعنی تا مثلا مرحله x رو رد نکنی نمیتونی به مرحله دیگه ای بری ! البته به نظر من این منطق برای همه بازی ها صدق میکنه !
واسه همینم هست که تویه باز های Open World بازیباز علاقه زیادی به رد کردن مراحل نداره !
مطمئنن اکثر دوستان مثه من تویه شیفت 1 وقتی ماشین های Tier 4 رو باز کردن دیگه هیحان و علاقه ای به ادامه بازی نداشتن !
به هر حال امیدوارم بازی خوبی باشه !
البته این مشکل اکثر بازی های ریسینگ هست که بعد از مدتی کسل کننده می شن !
واااااااااااای... این وحشتناک ترین مسابقات ریس بوده که من بازی کردم...
و الیته زیبا ترین شون....
بعد از دانلود... خیلی ساده نصب شد و کرک
گرافیکش فوق العادست... افت فریم هم اصلا ندارم...
کلا بازیش ..فقط ساخته شده که آدرنالین خون رو بزنه تو حلق آدم....
جلوه های بسیار زیبا و واقعی ای داره.. مثل پرتاب تیکه های لاستیک از ماشین های جلویی.. و اثرش روی شیشه جلو
تصادفات وحشتناک واقعی...
نکته ای که خیلی تو چشم میاد.. هندلیگ به شدت واقعی ماشین هاست... اگر تجربه رانندگی پیست رو داشته باشید.. مطمئنا همونقدر که من لذت بردم ..شما هم میبرید...
مرسی EA ..مرسی NFS
خدا از دهنت بشنوه!
من عاشق shift م . خدایی سری غیر از شیفت اصلا حال نمیده و هیجان نداره ولی shift خداست . من شیفت یکو همه مراحلشو تموم کردم![]()
سلام. می تونید این بازی رو از لینک های زیر دانلود کنید.
دوستانی که اکانت این سایت ها رو ندارند برای مستقیم کردن لینک های می تونند از سایت زیر اکانت بخرند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by doctorcomedian; 30-03-2011 at 13:39.
منم رفتم دانلود کنم.امیدوارم ارزشش رو داشته باشه !
راستی تو سیات دانلودها زده نسخه Limited .جریان چیه؟ نسخه کامل نیست؟از یه جای دیگه بگیرم؟
Last edited by *عیسی*; 30-03-2011 at 14:45.
دقیقا همینطوره .
چرا نسخه 360 هنوز نیومده ؟ فردا برم ولیعصر هست ؟
من از اینجا دانلود کردم...سالم سالمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hesam_g59; 30-03-2011 at 16:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)