دستت درد نکنه ... درسته .. حق با شماست ...[QUOTE]با این تعاریف،یعنی مانیتوری که بسامدش 120هرتز است،یعنی در یک ثانیه پیکسل ها 120بار نوسان کامل انجام می دهند.
پس فرکانس ربطی به تعداد مانیتور ندارد،و یک مشخصه خاص هر نمایشگر است....
دستت درد نکنه ... درسته .. حق با شماست ...[QUOTE]با این تعاریف،یعنی مانیتوری که بسامدش 120هرتز است،یعنی در یک ثانیه پیکسل ها 120بار نوسان کامل انجام می دهند.
پس فرکانس ربطی به تعداد مانیتور ندارد،و یک مشخصه خاص هر نمایشگر است....
نه یک سیستم اینتل خودم معرفی کردم مثل سیستم لپ تاپشون. با مانیتور خیل خوب. ایرادی که گرفت hdmi بود منم برد رو عوض کردم
پس با این حساب CPU شد AMD X6 1055t و M.B شد Asrock 870 Extreme3 ؟
کارت گرافیک رو چیکار کنم؟
[/COLOR]خب اینجوری که باید قید XP رو بزنم؟
چرا قید xp رو بزنی؟
چون CPU اینتل میشه
کی گفته؟ نه خیر نصب میشه خیالتم راحت.
ولی فرض کن نصب نشه. خوب ویندوز 7 نصب کن و یک ماشین مجازی که داخلش xp هست.(اگر جایی خوندی واقعا بگو ما هم بدونیم) که پردزنده انتل با xp مشکل داره
البته اینتل منظورم سری corei هست
خودم الان corei5 دارم و از سون استفاده میکنم چون سری corei نمیزاره XP نصب بشه
ماشین مجازی هم برای من فقط رو بعضی برنامه ها جواب میده
نصب می شه ولی ناپایداره ...کی گفته؟ نه خیر نصب میشه خیالتم راحت.
ولی فرض کن نصب نشه. خوب ویندوز 7 نصب کن و یک ماشین مجازی که داخلش xp هست.(اگر جایی خوندی واقعا بگو ما هم بدونیم) که پردزنده انتل با xp مشکل داره
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
ماشین مجازی هیچ وقت جای یه سیستم عامل رو نمیگیره ...البته اینتل منظورم سری corei هست
خودم الان corei5 دارم و از سون استفاده میکنم چون سری corei نمیزاره XP نصب بشه
ماشین مجازی هم برای من فقط رو بعضی برنامه ها جواب میده
خوب خود دانی ولی xp یعنی سیستم 32 بیتی و این یعنی سیستمتو تقریبا نصف توانشو استفاده کنی.......
نسخه 64 بیتی نداره xp
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
سه نسخه لینوکس : بکترک
ابونتو
رد هت
ویندوز xp
رئ روی ماشین مجازی دارم و مطین باش اگر خوب تنظیمات رو انجام بدیجای یک سیستم عاملو میگیره. البته در موارد مورد نیاز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)