سلام دوستان ! این گوشی منو فارسی داره ؟ اس ام اس فارسی می نویسه ؟ فارسی دریافت میکنه ؟
در کل بگیرم این کوشی رو ؟
مرسی !![]()
سلام دوستان ! این گوشی منو فارسی داره ؟ اس ام اس فارسی می نویسه ؟ فارسی دریافت میکنه ؟
در کل بگیرم این کوشی رو ؟
مرسی !![]()
سلام ؛
اگه با گارانتی اصلیش بگیرید همه چیزش فارسی ( منو ، دریافت و ارسال sms ، حتّی help و ... )
در کل باید نیازاتون رو در نظر بگیرید بعد ببینید به دردتون میخوره یا نه.
اگه گوشی ای بخواین که از لحاظ ظاهر منحصر به فرد باشه و تقریباً اکثر امکانت یه گوشی رو فراهم کنه واستون ، بله گوشی خوبیه.
موفّق باشید
برا من هم دقیقا همین چهار گزینه داره از جی پی اسش بدون هیچ مشکلی دارم استفاده می کنم کاملا فارسی ساپورت همه چیز حتی منوها help و...
در ضمن مال من v 11.0.024 هست
دوستان مشکل من هم حل شد
الان چی پی اس این گوشی بدون هیچ مشکلی کار می کنه
سلام ؛
توضیح بده عزیز ، توضیح![]()
می تونید از لینک زیر استفاده کنید
من هم از همین لینک استفاده کردم و جواب داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ؛
شرمنده عزیز ، فکر کردم شما هم مشکل شناسایی سخت افزار gps رو دارید که حل شده.
به هرحال ممنون![]()
بچه ها سایت پارس همراه فلش فارسی C5-03 ورژن 12 داره ولی برای گرفتنش باید حق عضویت سالانه پرداخت کرد.
اینم لینکش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed24; 08-05-2011 at 06:18.
تنها راه حل عملی درست شدن جی پی اس اینه که با نسخه 12 فلش بزنین . این کارو کردم و مشکلش حل شد/فقط نمیتونین مسیج فارسی بدین دیگه مشکلی نداره .اول یکی از فایلای فلش رو از این وب سایت دانلود کنید .(نسخه 12 )
فرقی نمیکنه چه رنگی باشه هرکدوموکه حال کردین دانلود کنید.7 تا فایل داره . بعدش نرم افزار فونیکس رو دانلود کنید و نصب . بعدشم آموزش فلش با فونیکس رو از اینترنت گیربیارین و فلش بزنین . نترسین هیچ کاری ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حق عضویتش 25000تومنه ! ارزش نداره . بعدشم مطمئنم فارسی نیستش . هنوز نوکیا ورژن فارسی واسه این نسخه 12 بیرون نداده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)