دفرگ اصلا پیشنهاد نمی شود ولی به نظر من این مدل حتما با هارد اس اس دی باید باشه
دفرگ اصلا پیشنهاد نمی شود ولی به نظر من این مدل حتما با هارد اس اس دی باید باشه
میشه بیشتر توضیح بدید... دفرگ کلا چی هست...من چند بار این کار رو کردم و نتیجه نسبتا خوبی گرفتم...مخصوصا وقتایی که ویندوزم رو آپدیت می کردم و به علت کرک بودن ویندوز قاطی می کرد بهم کمک زیادی کرده...اس اس دی بودن هم فکر نکنم...![]()
اگه BackUp بگیرم (Start->Control Panel-> BackUp and Restore) و بعد Recover کنم ، چه چیزهایی رو از دست میدم؟
مثلا: برنامه هام؟ Updateهای ویندوز و آنتی ویروسم؟ فایلهام؟
سلام...بعد قرني امتحان هام تموم شد و الان دوباره اومدم اينجا...هرچند بعيد مي دونم كسي ديگه اين طرف ها ژيداش بشه ولي خب تيري است در تاريكي...اقا من وقتي مي خوام رمم رو با خشاب به لپ تاپ وصل كنم هزار بار بايد بهش ور برم تا بالاخره بشه...نميشناستش....مال شما هم اينجوريه؟؟مشكلش چيه؟؟؟
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم ، بنده هم n82jq دارم ولي متاسفانه اصلا ازش راضي نيستم البته براي نا رضايتي خودم هم دلايلي دارم يكيش اينه كه فوق العاده داغ ميكنه ديگر اينكه درايورش هم (dvd drive) كار نميكنه البته اين تازه اينطوري شده نميدونم چرا وقتي سي دي يا دي وي دي ميزارم اصلا نميخونه و ديگر اينكه زياد هنگ ميكنه كه به نظره من بخاطر گرماي زياديه كه توليد ميكنه به نظر من كسي كه مي خواد همچين هزينه اي كنه مدل هاي بهتري هم هست خلاصه من اصلا ازش راضي نبودم و اصلا به كسي هم اين مدل رو توصيه نميكنم البته اين نظر بنده بود با تشكر از همه دوستان
سلام بر شما...بله مطمئنا مدل هايي كه الان تو بازار هست اصلا قابل مقايسه نيست با n82jq يا هر مدل ديگري كه يك سال پيش تو بورس بود..حتي با وجود ارتقاي cpu ارزان تر هم هستند...داغ كردن كه امري طبيعي هست ...همه ي cpu هاي CI7 خيلي داغ مي كنند اما هنگ كردن طبيعي نيست...دي وي دي درايو هاي خوبي هم ندارند ...البته اگر كسي هم بخواد بخره اين مدل رو ديگه گير نمياره كه بخرهبا سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم ، بنده هم n82jq دارم ولي متاسفانه اصلا ازش راضي نيستم البته براي نا رضايتي خودم هم دلايلي دارم يكيش اينه كه فوق العاده داغ ميكنه ديگر اينكه درايورش هم (dvd drive) كار نميكنه البته اين تازه اينطوري شده نميدونم چرا وقتي سي دي يا دي وي دي ميزارم اصلا نميخونه و ديگر اينكه زياد هنگ ميكنه كه به نظره من بخاطر گرماي زياديه كه توليد ميكنه به نظر من كسي كه مي خواد همچين هزينه اي كنه مدل هاي بهتري هم هست خلاصه من اصلا ازش راضي نبودم و اصلا به كسي هم اين مدل رو توصيه نميكنم البته اين نظر بنده بود با تشكر از همه دوستان..من اين چند هفته دنبال باتري 8 سلش بودم كه ديگه گير نمياد چه برسه به خودش...مي تونيد مشكلاتتونو با گارانتي ها در ميان بگذاريد...مطمئنا كمكتون مي كنند...اگه از اون سه گارانتي اصلي خريده باشيد واقعا خيلي خوب برخورد مي كنند...موفق باشيد
[دوستان من يه نگراني پيدا كردم و اون اينكه ممكنه مثلا سال بعد ديگه باتريش گير نياد؟؟؟؟؟اخه بازارو به هم ريختم حتي 6 سلش هم نبود رفتم گارانتي سفارش دادم...اگه اين شكليه يكي ديگه بخرم ذخيره كنم...نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by lllhamedlll; 29-08-2011 at 10:20.
سلام
دوستان کسی DVDهای Recovery داره؟ من لپتاپم میگه No Recovery Partition!
اگه کسی تو تهران (یا زنجان) هست که این DVD ها رو داشته باشه ، ممنون میشم ازشون 1 کپی به من بدن.
ممنون
من ميخوام رمم رو هشت گيگ كنم. زنگ زدم ويستا گفت بايد خودت رم رو بخري بياري. ما نداريم. ميشه راهنماييم كنيد من چكار كنم؟؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز انشاالله که خوب و شاد باشید .
دوستان من درایور WiFi رو نمی تونم نصب کنم و خطا میده و هر و یندوز با هر platform نصب کردم خطا یکسانه و تغییری نمیکنه و نصب نمیشه میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره واسم ؟
البته 2تا نکته . 1 - من CD درایور های این نوت بوک (N82jq) رو ندارم
2- درایور wireless رو از سایت خود ASUS دانلود کردم
سخت منتظر جواب شما هستم . همه کارام خوابیده. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)