سلام
از اینکه سر یک مساله ی کاملا واضح و روشن که بارها در موردش بحث شده تاپیک به جنجال کشیده شده تعجب میکنم
اول از همه یک مساله ی خیلی مهم رو روشن کنم، هنر سلیقه ای نیست که بیایم بگیم چون من از این عکس خوشم میاد پس هنریه. تاکید بر این موضوع که یک عکسی ازش تشکر شده و عده ای دوستش داشتند دلیلی بر این نمیشه که اون عکس با معیارهای تاپیک بخونه. این تاپیک با توجه به قوانینی که براش تعیین شده و روش فکر شده به بخش خاصی از عکاسی میپردازه که با تمامی تاپیک های عکاسی موجود در انجمن متفاوته. این که هر کسی عکسی میگیره و مسلما براش ارزشمنده قابل احترامه اما ممکنه هیچ ربطی به این تاپیک نداشته باشه
از اینکه بحث منطقی ابتدا به تمسخر و متلک انداختن و یار کشی تبدیل شد واقعا متاسفم اما.. خودتون جنجال درست میکنید و بعد میاید میگید طرف مقابل بود و اعتراض و چنین و چنان و به ناظر و مدیر و مدیر ارشد شکایت میکنید در حالی که رفتار نادرست خودتون باعث شده بحث به جنجال کشیده بشه
بعد هم بحث رو به انحراف میکشید و با مطرح کردن مسائلی که هیچ ربطی به موضوع نداره سعی میکنید طرف مقابل رو بکوبید و بعد هم منجر میشه به بسته شدن تاپیک و اگر چندین بار ادامه پیدا کنه منجر میشه به اخطار و محدودیت دسترسی و ...
این دفعه با تذکر عمومی به قضیه پایان میدم اما مشاهده ی دوباره چنین رفتارهایی در هر یک از زیرمجموعه ها منجر به حذف دسترسی خواهد شد
امیدوارم دیگه شاهد چنین اتفاقاتی نباشم
موفق باشید