تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 208

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] بهترین عکس های شما

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام

از اینکه سر یک مساله ی کاملا واضح و روشن که بارها در موردش بحث شده تاپیک به جنجال کشیده شده تعجب میکنم

اول از همه یک مساله ی خیلی مهم رو روشن کنم، هنر سلیقه ای نیست که بیایم بگیم چون من از این عکس خوشم میاد پس هنریه. تاکید بر این موضوع که یک عکسی ازش تشکر شده و عده ای دوستش داشتند دلیلی بر این نمیشه که اون عکس با معیارهای تاپیک بخونه. این تاپیک با توجه به قوانینی که براش تعیین شده و روش فکر شده به بخش خاصی از عکاسی میپردازه که با تمامی تاپیک های عکاسی موجود در انجمن متفاوته. این که هر کسی عکسی میگیره و مسلما براش ارزشمنده قابل احترامه اما ممکنه هیچ ربطی به این تاپیک نداشته باشه

از اینکه بحث منطقی ابتدا به تمسخر و متلک انداختن و یار کشی تبدیل شد واقعا متاسفم اما.. خودتون جنجال درست میکنید و بعد میاید میگید طرف مقابل بود و اعتراض و چنین و چنان و به ناظر و مدیر و مدیر ارشد شکایت میکنید در حالی که رفتار نادرست خودتون باعث شده بحث به جنجال کشیده بشه
    بعد هم بحث رو به انحراف میکشید و با مطرح کردن مسائلی که هیچ ربطی به موضوع نداره سعی میکنید طرف مقابل رو بکوبید و بعد هم منجر میشه به بسته شدن تاپیک و اگر چندین بار ادامه پیدا کنه منجر میشه به اخطار و محدودیت دسترسی و ...

این دفعه با تذکر عمومی به قضیه پایان میدم اما مشاهده ی دوباره چنین رفتارهایی در هر یک از زیرمجموعه ها منجر به حذف دسترسی خواهد شد

امیدوارم دیگه شاهد چنین اتفاقاتی نباشم

موفق باشید

2. 16 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

4. 4 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

اینم یه عکس دیگه از غروب دریا
    البته یکم عکس تو ریسایز نویز دار شده!

زیبا ترین صدایی که تو گوشم تکرار میشه موسیقی عاشقانه امواج دریاست .....
    صداهای دیگه هم هست .... صدای آدمایی که بی تفاوت از کنارم رد میشن ... و صدایی که برام خیلی آشناست زمزمه های دل تنگم .............. چیزی شبیه در خود شکستن ...............
    خورشید ... آسمون ... دریا .... ساحل .... موج ... سکوت .... من ....دلتنگی ... تنهایی .... و باز هم عشق .....

6. 6 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام محدثه جان
    عزیزم قبل پست شما یه پستی آقای vallio دادن که انصافا یکی از پستهای جالب این تاپیکه و منم ازش تشکر کردم و همونطور که خودت دیدی بقیه کاربرا هم از این پست تشکر کردن ولی مسئله اینجاست اولا تو این پست بیشتر از یک تصویر وجود داره و ثانیا پوستر هم وجود داره آیا گذاشتن پوستر تو این تاپیک کار درستیه ؟ سوء تفاهم نشه اصلا نمیخوام به آقای vallio توهین کنم بعد دیدن این پست و تشکرات فراوان شوکه شدم و یاد جنجال چندروز پیش افتادم که چندتا کاربر فعال به خودشون اجازه دادن به شعور چند تا کاربر از جمله خود من که عضو جدیدم توهین کنن و ...
    واقعیتش اصلا از این کارشون خوشم نیومد
    تخریب یه کاربر جا افتاده و حتی تازه واردی مثل من واقعا کار ناشایستی بود مطمئنم خودتم میدونی با تخریب من دید سایر کاربرا بهم عوش میشه
    یاد نوشته آقای rambo_1386 افتادم که گفت شما بدلیل کینه و دشمنی قبلی اینجوری با من در افتادید الان که دیدم کاربران فعال هیچگونه هشدار و اخطاری به به جناب vallio ندادند کاملا بهم ثابت شد که این دوستان به صورت گروهی برای تخریب بقیه کاربرا در هر تاپیکی اقدام میکنند و به بقیه هم تهمیت میزنن جالبه منو جزو باند دریملند معرفی کردن و بعد اون پیغامهای خصوصی زیادی از طرف سایر کاربران واسم اومد که ما هم ببر جزو باند و .... میدونم این عزیزان شوخی کردن ولی تعداد پیغامها به قدری زیاد بود که من مطمئنم عده ای باور میکنن من جزو باندی هستماصلا این باند دریملند که میگن چی هست کی هست؟
    برای اثبات حرفام آشوب قبلی سر چند عدد عکس بود که فقط یکیش یجورایی میشه گفت هنری نبود و بیشتر جنبه طنزش مد نظر بود پیش اومد ولی الان که دوست دیگری در یک پست چند عکس و پوستر گذاشتن شاهد هیچگونه عکس العملی از جانب کاربران فعال نبودیم

واقعا برای سایت و مدیریت انجمن متاسفم!

8. 3 کاربر از Elmira 021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

12

سلام محدثه جان
    عزیزم قبل پست شما یه پستی آقای vallio دادن که انصافا یکی از پستهای جالب این تاپیکه و منم ازش تشکر کردم و همونطور که خودت دیدی بقیه کاربرا هم از این پست تشکر کردن ولی مسئله اینجاست اولا تو این پست بیشتر از یک تصویر وجود داره و ثانیا پوستر هم وجود داره آیا گذاشتن پوستر تو این تاپیک کار درستیه ؟ سوء تفاهم نشه اصلا نمیخوام به آقای vallio توهین کنم بعد دیدن این پست و تشکرات فراوان شوکه شدم و یاد جنجال چندروز پیش افتادم که چندتا کاربر فعال به خودشون اجازه دادن به شعور چند تا کاربر از جمله خود من که عضو جدیدم توهین کنن و ...
    واقعیتش اصلا از این کارشون خوشم نیومد
    تخریب یه کاربر جا افتاده و حتی تازه واردی مثل من واقعا کار ناشایستی بود مطمئنم خودتم میدونی با تخریب من دید سایر کاربرا بهم عوش میشه
    یاد نوشته آقای rambo_1386 افتادم که گفت شما بدلیل کینه و دشمنی قبلی اینجوری با من در افتادید الان که دیدم کاربران فعال هیچگونه هشدار و اخطاری به به جناب vallio ندادند کاملا بهم ثابت شد که این دوستان به صورت گروهی برای تخریب بقیه کاربرا در هر تاپیکی اقدام میکنند و به بقیه هم تهمیت میزنن جالبه منو جزو باند دریملند معرفی کردن و بعد اون پیغامهای خصوصی زیادی از طرف سایر کاربران واسم اومد که ما هم ببر جزو باند و .... میدونم این عزیزان شوخی کردن ولی تعداد پیغامها به قدری زیاد بود که من مطمئنم عده ای باور میکنن من جزو باندی هستماصلا این باند دریملند که میگن چی هست کی هست؟
    برای اثبات حرفام آشوب قبلی سر چند عدد عکس بود که فقط یکیش یجورایی میشه گفت هنری نبود و بیشتر جنبه طنزش مد نظر بود پیش اومد ولی الان که دوست دیگری در یک پست چند عکس و پوستر گذاشتن شاهد هیچگونه عکس العملی از جانب کاربران فعال نبودیم

سلام خانم المیرا .

، ، !

شرمنده ، من واقعا" از شما عذر میخام ، از دوستان پرسیدم که میشه طرح ها و عکس ها و پوستر هامو بذارم گفتن که اشکالی نداره ، من هم چند تا از کارامو گذاشتم ، بعد از زدن پست و تشکر 7 - 8 تایی دوستان عزیزم پست اول رو خوندم ( نمیدونستم که پست اول رو قانون ها رو گذاشتن !!! ) بعدش دیگه نمیشد که پستمو ویرایش کنم و یکی از طرح هامو بذارم چون نمیدونم کدوم یکی از تشکر ها به خاطر کدوم عکس یا طرح ام بود ،

واقعا" از شما المیرا جان و دوستان عزیزم معذرت میخام ، شرمنده ، دیگه تکرار نمیشه !

در ضمن من اصلا" توی جریان بحث بین شما و بقیه ی دوستان نبودم و پست هاتونو نخوندم ، ولی متاسفانه این جور باند بازی ها توی این انجمن زیاده و باز هم متاسفانه باعث پایمال شدن حق کاربرای دیگه میشه از جمله خود من !!!

در ضمن یکی از طرفدارای این تاپیک من هستم وسعی میکنم هر هفته برنده ی این تاپیک باشم !
    در ضمن من دوربین عکاسی ندارم ولی عاشق عکاسی ام ، این ها رو هم با دوربین گوشی ام میگیرم !
    عکس های زیادی هم میگیرم !
    حتما" هر هفته عکس هامو ( منظورم یه عکسه ) اینجا میذارم !

بازم معذرت میخام از شما و دوستان عزیز !

10. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام محدثه جان
    سلام

آقا یا خانوم المیرا
    شما مطمئنی جدیدی؟
    هیچ کسی هیچ جا به شعور کسی توهین نکرد
    شما خودتون تو یه پستی یه همچین برداشتی کردید و بیان هم کردید، بیخود جو سازی نفرمایید

اینطور به نظر میاد که شما شدید نگران تخریب اون کاربر جا افتاده ای و تا نظم کل انجمن رو به هم نریزی دلت خنک نمیشه

اصلا این باند دریملند که میگن چی هست کی هست؟
    ما هم کلا نمیدونیم
    باور کنید با این همه تلاشی که کردید ما کاملا متقاعد شدیم که شما به ایشون هیچ ربطی ندارید

من که میدونم تمام این جار و جنجال های چند روزه تو انجمن، چه اینجا و چه ادبیات، برای رسیدن به همین جمله ی آخر بود

شما برای سایت و مدیریت و ناظرا متاسف باش، کاملا صاحب اختیاری

اما از همین الان هر پستی بی ارتباط با موضوع تاپیک، اسپم و توهین از شما (شخص شما نه این آی دی) دیده بشه از کل انجمن موضوعات علمی و زیر مجموعه ها حذف دسترسی خواهید شد

این اخطار آخر به شما بود و همه ی کسانی که قصد دارن نظم انجمن رو به هم بریزن و خیال کردن میتونن

12. 13 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام؛
    جنوب مجموعه تفریحی کوهسار،
    ویرایش: فتوشاپ

14. 6 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام؛
    جنوب مجموعه تفریحی کوهسار،
    ویرایش: فتوشاپ
    سلام
    دوستان رو عکسها هم میشه نظر داد؟ اگه نمیشه پس پست منو یکی پاک کنه!

دوسته عزیز عکس بسیار زیبایی هست و همینتور ادیت جالب اون.
    یه نظری که من رو عکس دارم اینه که ای کاش اون نفر جلویی که دست به کمر وایستاده رو حذف میکردید.
    چون یه جورایی دست به کمر هست!!!!!!! و همینطور سوژه تکی باشه خیلی جالب تر میشه!
    البته این فقط نظر من بود.

16. 3 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

یکی دیگر از شاتهای من
    دوست دارم عکسهام نقد بشه، منتظرم.
    DSC-H20
    F 9
    1/500
    Iso-80

18. 5 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام
    دوستان رو عکسها هم میشه نظر داد؟ اگه نمیشه پس پست منو یکی پاک کنه!

دوسته عزیز عکس بسیار زیبایی هست و همینتور ادیت جالب اون.
    یه نظری که من رو عکس دارم اینه که ای کاش اون نفر جلویی که دست به کمر وایستاده رو حذف میکردید.
    چون یه جورایی دست به کمر هست!!!!!!! و همینطور سوژه تکی باشه خیلی جالب تر میشه!
    البته این فقط نظر من بود.
    منم با این کار موافقم اینطوری آدم یه چیزی هم یاد می گیره...
    ...و می تونه دفعه های بعد عکس های بهتری بگیره.

20. 2 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •