من کلا با چند مدل براون و فیلیپس امتحان کردم پدرم رو درآوردن
بخصوص این براون آخریه که گرفتم . 170-180 شد قیمتش همون فرداش کلی آمادش کردم اصلاح کنم تمام صورتم زخم شد !
مشکل از منه یعنی ؟
من کلا با چند مدل براون و فیلیپس امتحان کردم پدرم رو درآوردن
بخصوص این براون آخریه که گرفتم . 170-180 شد قیمتش همون فرداش کلی آمادش کردم اصلاح کنم تمام صورتم زخم شد !
مشکل از منه یعنی ؟
منم یه مدت با ریش تراش می زدم(البته اونم فیلیپس بود سه تیغ) اما بعد از سه روز قیافم کلا عوض میشد اینقدر جوش میزدم!
ریش تراش ریش رو خیلی خوب میزنه اما متاسفانه به بعضی پوست ها سازگار نیست چون مو ها رو از ته میزنه(مثلا مو ها رو اول بیرون میکشه و بعد میزنه.)
الآن هم رفتیم تو کار تیغ و فیوژن که خوب اصلاح میکنه و جوش هم تو کارش نیست اما خیلی زود در میاد و اگه بخوای صورتت همیشه تمیز باشه باید 2-3 روز یه بار ریشت رو بزنی.
من دو سال پيش فيليپس سري 8000 گرفتم!
كلا همونطور كه دوستان گفتن براي اصلاح با فيليپس نبايد بزارين ريش زياد بلند بشه وگرنه يه كم درد ميگيره!!
مشكل ديگه ي فيليپس اينه كه من هيچوقت نتونستم باهاش ناحيه چانه رو درست اصلاح كنم...هميشه چند تا جاي زخم كوچيك و بعد از يكي دو روز جوش هاي ريز نصيبم ميشه!!
ريش تراشي هست كه چونه رو خوب اصلاح كنه؟!؟
lمدل های ضد اب فیلیپس کدام هستند؟؟؟
سلام
این سری های panasonic 13000 دور هاش سری لمدش فکر کنم از مارکهای دیگه تو بازار بهتر باشه
چهار مدل داره که قیمتهاشم از 145 تا 270-280 هست
اگه کسی هست که از اینا داره تجربه اش رو به بقیه هم بگه.
ممنون
من چند ساله که یه اکتیویتوره براوون دارم
خیلی هم ازش راضی هستم
مدتها هم هست که مایع براش نخریدم و فقط با بورس تمیزش میکنم
من این رو بهت پیشنهاد میکنم
من انواع مدل های فیلیپس رو امتحان کردم زیاد مالی نیستن براون خیلی بهتره از هر نظر بلاشک
با فیلیپس نمیشه موی بلند زد خیلی ستمه همه رو میکنه
من اول با موزر کوتاه میکنم بعد با فیلیپس که 70 تومن بالاش دادم برای موهای کوتاه خوب جواب میده و قویه
ضد آب هم هست
سلام دوستان .
فیلیپس تو رنج 30 تا 35 تومان ریش تراشی داره که بتونه موهای صورت رو خوب بزنه؟ چون من تا الان ژیلت فیوژن میزدم و نمیدونم چرا حس میکنم بعد از تیغ زدن صورتم خشک میشه و طراوتشو از دست میده واسه همین تصمیم گرفتم ریشتراش بگیرم دو سه تا مغازه رفتم گفتند فیلیپس از 27 شروع میشه به بالا ! حالا میخوام ببینم میشه تو این رنج قیمت چیز خوبی پیدا کرد ؟ (شارژ و اصلاح زیردوش و نمایشگر و خطگیر و ... واسم مهم نیست فقط تراشیدن ریش) . {من یه موزر گرفتم 8 سال پیش 20 تومن با خودم گفتم ریشتراش حتما 20-25 تومنه اما میبینم که خیلی قیمتاش بالاست}
آره با این مبلغ میشه ریشتراش خوب خرید
البته بستگی به جنس موی ریش داره
فیلیپس 15 تومنی هم هست
یه چیزی بخر موتورش قوی باشه بعدا دوباره ریش تراش نخری تیغ هاشو عوض کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)