سلام
از طريق منوي مخفي وارد سيستم تلوزيون سامسونگ d5000شدم و ناخواسته گزينه upgraitرو زدم و بهم گفت waitمنم ترسيدم و تلوزيون رو خاموش كردم حالا هر كاري ميكنم روشن نميشه چيكاركنم تا روشن بشه.لطفا جواب دهید
سلام
از طريق منوي مخفي وارد سيستم تلوزيون سامسونگ d5000شدم و ناخواسته گزينه upgraitرو زدم و بهم گفت waitمنم ترسيدم و تلوزيون رو خاموش كردم حالا هر كاري ميكنم روشن نميشه چيكاركنم تا روشن بشه.لطفا جواب دهید
درود
دوست عزیز من هم دقیقا همین مدل UE40D5000 رو گرفتم و از منو مخفی تیونر رو به SEC-TC تغییر دادم
گزینه سرچ دیجیتال اضافه شد اما هیچ شبکه ای رو دریافت نمیکنه ولی با تحقیقاتی که بنده انجا دادم حتما
رو یکی از گزینه ها تیونر سرچ دیجیتال جواب میده فکر کنم باید تیونر رو بر روی ALPS گذاشت تا شبکه های
دیجیتال ایران دریافت بشه چون بعضی از مدل های قدیمی تر که الان استاندارد دیجیتال ایران رو حمایت میکنن تیونرشون روی ALPS ست شده......البته تا الان کسی تست نکرده و نمیشه دقیق نظر داد چون به هر حال
این کار یه ریسک تلقی میشه ولی به احتمال زیاد Tuner رو بر روی ALPS قرار داده بشه سرچ دیجیتال برای
ایران هم فعال میشه............
موفق باشید
ایا در حالت استند بای تلویزیون قرار میگیره
با عرض سلام
-----------------------------
اساتید کسی میدونه چجور کانالهای دیجیتال رو در تلویزیون سامسونگ مدل LA32C450E1 دریافت کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنی خیلی احتیاج دارم
-----------------------------
با تشکر از شما
با سلام
دوستان عزیز توجه کنید متاسفانه تلویزیونهای بدون گارانتی مدل la فاقد تیونر دیجیتال می باشند و فعال کردن گزینه سرچ هیچ فایده ای ندارد با توجه به تجربه بنده اصلا خرید اینگونه تلویزیونها به صرفه نمی باشد معمولا یا معیوب یا فاقد کارائی خاص ایران می باشند
آقا من la40690 دارم تیونر رو مد alps هم چیزی پیدا نکرد
سلام
عزيزان ال سي دي سامسونگ مدل LA46C575 هم تيونر ديجيتال داره؟
ميشه نحوه فعال كردنش را بگوييد؟
من مدل led 6200 و lcd c650 رو فعال کردم و هردو مدل به خوبی کار میکنه .
ضمنا" تنظیمات فعال کردن همشون یکسان نیست و باهم فرق دارن .
من تقريباً از دريافت تلويزيون ديجيتال نااميد شدم. كارهاي زير رو انجام دادم و به نتيجه نرسيدم:
ورود به منوي مخفي و تغيير از AsiaATV يه AsiaDTV و سپس تست تك تك مدل هاي تيونر
آنتن هم از اين گردون ها هست كه آمپلي فاير (تقويت كننده)داره
مدل توليزيون هم UA-B6000 هست
يه مهندس كاركشته ميتونه به ما بگه كه بالاخره رو اين مدل ميتونم ديجيتال بگيرم يا نه؟ كچل شدم
(البته مدل تلويزيون رو به 7000 تغيير دادم كه ويدئو پخش كنه اما فكر نميكنم تاثير بذاره،چون يه مدل بردم بالاتر)
تیونر در مدل 40B7000 بطور پیش فرض باید روی چه گزینه ای باشه؟
کسی میتونه 1 عکس از صفحه Option در مدل 40B7000 بذاره؟
یه گندی زدم که ...
ممنون میشم اگر اینکارو بکنید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)