مراجعه به یه روانشناس (نه روانپزشک) هم میتونه کمک کنه![]()
مراجعه به یه روانشناس (نه روانپزشک) هم میتونه کمک کنه![]()
دوست من بدترین کار ممکن این بود که تو این تاپیک رو زدی ،
خودت می دونی مشکلت چیه ، میدونی با رفتن به روانپزشک حل میشه ، حالا به چی رسیدی با تاپیک زدن ؟،
بهترین کار اینه که
1. روانشناس (پزشک) ، مشاوره و...
2. کتاب
با سلام به شما . مهمترین چیزی که باید بدونی اینه که در جامعه گرگهای زیادی در لباس انسان وجود دارد که سر بزنگاه ها از خجالتی بودنت کمال سوء استفاده را بنفع خود میکنند و بر زمین میزنندت . این گرگها ممکنست حتی ازر میان نزدیکترین دوستانت سربراورند و به محض آشنایی کامل با اخلاقیاتت تغییر چهره میدهند . از دادن کوچکترین نقطه ضعف به دیگران در تمام عمر پرهیز کنید
دوست عزیز مخالفم
من اومدم مشکلم رو باور کردم نیومدم که از مشکلم فرار کنم....به نظر من ، اینجانب بهترین کار رو کردم....توی این تاپیک خیلیا بودند که مشکل من رو داشتند و اومدند گفتند همه اومدیم نخواستیم از مشکلمون فرار کنیم....حالا هم واقعا تاثیرش رو دارم می بینم!
من هم یه بار گفتم یک انسان برای اینکه روان سالمی داشته باشه حتما باید یک مشاور یا یک روان پزشک در طول زندگیش داشته باشه...هم من هم شما....البته اگر بخوایم روان سالم داشته باشیم....
همه می دونیم که این مشکل نشئت گرفته از نداشتن اعتماد به نفس هست...من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم هم می دونستم...اما این تاپیک رو زدم تا یه چیزایی بهم تلقین بشه!!!
در کل ممنون!![]()
اتفاقا به نظر من بهترین کار زدن همین تایپیک بود
این نشون میده اگر ادم خجالتی در حد تیم ملی بودی اصلا نمی زدی![]()
ببین مهم اینه دلو به دریا بزنی !!!!
دقیقا اون لحظه که فکر می کنی سختته یا خجالت می کشی حرفتو بزن یا اون کاریی که می خوایی انجام بده !!
زیادم فکر نکن خجالتیی !!
حالا با این همه بحثی که شده رفیق اعتماد به نفست رفته بالا یا نه ؟
سلام به نظر م خجالت یعنی ترس!!!!!!!!
وقتی که شما خجالت میکشید یعنی اینکه چیزی باعث ترس شما شده و شما باید این ترس رو بشناسی تا بتونی باهاش مقابله کنی
به نظر من مشکل خجالتی بودن با تفکر به خود(خودشناسی)ایمان به خدا و پشتکار و تمرین و همچنین اراده قوی حل میشه
اگه یه سرچ کوچیک تو گوگل بزنی و واژه اعتماد به نفس رو سرچ کنی بیشتر میتونه کمکت کنه
بله واقعا تاثیرش رو دارم می بینم.....همون قضیه دل رو به دریا زدن هست...چند جا با خودم گفتم حرفم رو می زنم ببینم آخرش چی می شه....قبلا فکر می کردم آخرش اتفاق بدی می افته اما الان دیدم که هیچ اتفاقی نیفتاده!!![]()
باید نه زیاد خجاتی بود
نه زیاد پر رو
باید متین بود و رفتاری متعادل و منطقی داشت!!!
من از آدمای زیاد پر رو خوشم نمی یاد!!!
"کم گوی و گزیده گوی چون دُِرّ"
سعی کن در بیشتر مواقع سکوت کنی!!!این به معنای خجالتی بودن نیس!
ولی در مواقع پر رویی دیگران کوتاه نیا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)