تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 46 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

black ops یک افتضاح تمام عیار بود.گرافیک به شدت افت کرده حتی کمتر از نسخه ی دو م و سوم بازی.البته من از بخش زامبی خوشم اومد گرچه گیم پلی در کل راضی کننده نیست.

یعنی چی بخش زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه رزیدنت اویل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی چی بخش زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه رزیدنت اویل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

نه دوست عزیز
    trayarch همون موقع که World at War رو ساخت یه بخش توش گذاشت به نام nazi zombies که خیلی طرفدار پیدا کرد بعد براش map های جدید به عنوان پچ دادن بیرون
    black ops هم که میخواست ساخته بشه همه میگفتن که باید دوباره zombie ها برگردن
    واسه همین دوباره یه بخش به عنوان zombie توی Black Ops داره که توش زامبی ها بهت حمله میکنن

چیز جالبی هستش مخصوصا برای co-op

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

به نظر من بازیش عالیه فقط ایرادی که میشه بش گرفت رو هارد انگار بازی رو ایزیه...یکم گاگول میزنن این دشمنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همه بازی یه طرف اون دختره تو پنتاگون یه طرف دگه چه اماری میداد باید حراست اونجا اخراجش میکرد
    اینی که میگی کجای بازی بود؟ منم بازی رو تموم کردم ولی دختری توش ندیدم

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من غلطی کردم آپدیت بتا رو نصب کرده بودم و بازی fable رو نتونستم بازی کنم . و حالا هم آپدیت کامل هم انجام دادم
    بعضی میگن call of رو نمیتونم بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راسته نمیتونم بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

این که میگن از تکنلوژی فیام اواتار استفاده شده یعنی جی؟؟ چیش عوض شده

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

از کدوم بخش وارد co-op کمپین میشین؟
    اصلا داره؟
    بعد تازه من شنیده بودم یه بخش باید داشته باشه که multiplayer رو بشه offline تمرین کرد. کسی اینو پیدا کرده؟
    كمپين co-op نداره.بخش Zombies حالت split-screen داره.
    بله منمخونده بودم ولي نميدونم چجوري فعال ميشه يا اصلا هست يا نه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام دوستان

من اونجایی هستم که با رذا نکویج؟؟( او رفیقمون که روسیه و با کمک هم از زندان فرار کردیم) رفتیم تو بیس روسیا و باید بدون سر و صدا بریم!! و اولش یه یارو رو با تبر میکشه !! یکمی بعدش وقتی که میریم پشت کانتینر ها ( همونجایی که 3 نفر رد میشن) رذانکویچ میره جلو و منم دنبالش میرم و میرسیم به یه جایی که 1 مرده تو نور تنهایی وایساده و اونجا هر کاری میکنم رذانکویچ میگه دیده شدی و همه بیس میریزن سرم !! و

باید چی کار کنم ؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره رو درجه vetern تموم شد،
    نقد این بنده حقیر: : د ی
    کل achievement هایی که باز شد: 500 تا،تا 2 هفته دیگه همشو باز میکنم!! یه نکته جالب اینه،این بیچاره خارجیا همش بهم مسیج میدن،میگن امیر چجوری این بازیو 1 هفته زود تر داری بازی میکنی؟ به 2 تا شون گفتم من عموم تو Activison هست،بقیشو میتونی حدس بزنی؟ ( : د ی) به یکیشون گفتم من تو ایرانم،اینجا بازی دزدی زود میاد: د ی (چون همش دزدی میشه تو کشور،بازی دزدی هم زود میاد) بعدش گفت شما تو اسلام گناه نیست این کار؟ (گفتم هست،ولی : 1-شرایط کشور اینه، 2-وقتی بالابالایی ها میدزدن از ملت،ما چرا بازی دزدی نکنیم؟ بحث عقده ای بازی نیست،ولی حقیقته،در ضمن مثل اینکه وزرای دفاع و جنگ تصمیم گرفتن از تاکتیک های این بازی به جای mw2 استفاده کنند برای کشور،جالبه.... COD: Mahmood in Vietnam یا مثلا COD: Mahmood Ops : دی!)
    COD : Blackops

--انتظاری تقریبا پوچ--
    بالاخره،امروز راس ساعت 10:30 صبح،این بازی هم به آرشیو 113 بازیمون(که به علاوه این میشه 114) اضافه شد...
    Single Player:
    آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
    بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
    من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.
    نمرات بخش تکنفره از نظر من:
    -گرافیک: 7.5/10
    -صداگذاری: 9.6/10
    -داستان: 9/10
    -گیم پلی: 8.8/10
    -هوش مصنوعی: 6/10
    میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)
    Multi Player:
    خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
    تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
    equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
    همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
    در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،
    در آخر،نمرات بخش Multi:
    Killsteaks: 9/10
    equipments: 10/10
    Maps: 10/10
    Guns: 10/10
    Perks: 8/10
    میانگین: 9.4

Last edited by gap; 05-11-2010 at 14:58.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مطمینا بعد از عرضه این بازی واسه pc(چون تعداد تجربه کننده بازی بیشتر خواهد شد) با عناوینی مثه بهترین بازی قرن.....کف کردیم...مردیم......ای وای این دیگه چیه بازی نیس هلو......و ....مواجه خواهیم شد
    مراد راستشو بخوای منم یک کوچولو با این دوستان موافقم !دی:
    همیشه از سری خوشم میومد بخاطر گیمپلی بی نظیرش ، الان یه داستان عالی هم چاشنی شده ،گرافیک پیشرفت کرده و در کل تنها هوش مصنوعی اذیت می کنه . من که در این نسل جز 10 یا 15 بازی خوبی بود که بازی کردم

11. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •