هم آره هم نه
منم هستم تو بازی : shahab
نوبما
میگم سروش من 1 بار مرم چیکار کنم ؟
چیکار می خوای بکنی؟
مردن چیزه خاصی نیست.2 دقیقه باید وایسی تا زنده شی.وقتی زنده میشی جونت میشه Critical و تجربه ای که قرار بود از وقتی که رفته بودی بیرون از مقر نصف میشه.تمام پول هایی که تو دستت هم هست از دست میره.
ببخشید میشه بگین این بازی توسط چه موتوری تولید شده
بازی چه سبکیه . یعنی تنهایی خودمون بازی میکونیم یا با کسای دیگه که انلاین هستن بازی میکنیم؟
دیگران هم هستن.
multiplayer دیگه.![]()
با engin unity بازی رو ساختن
عکس های پست اول رو درست کردم.خراب شده بودن.
درضمن حتما این برنامه رو بگیرید و گرنه تقریبا هر بار که میرید تو بازی باید لود بشه با این برنامه لود چند روز یه بار میشه.
دانلود دومی رو بزنید نه برای فایرفاکس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Little Sparrow; 12-06-2011 at 08:33.
من با یه روشی یه زمان میخواستم پولم رو چند برابر کنم تو بازی که نصفه و نیمه هم موفق شدم![]()
توی قسمت کارت بازی با یه نرم افزار که سرعت فریم و غیره بالایی داشته باشه از صفحه مانیتور فیلم میگرفتم بعد شروع رو میزدم فیلم رو اهسته میکردم و کارت درست معلوم میشد![]()
اما یه مشکلی داشتم من یه نرم افزار احتیاج داشتم سرعت فیلم گرفتنش خیلی بابلا باشه که بشه سرعت رو خیلی کم کرد
یه نرم افزار هم پیدا کردم و لی با این که سرعتش بالا بود کافی نبود به خاطر همین بیشتر مواقع 2 تا کارت رو نمیشد تشخیص داد کدومه اما بعضی مواقع راحت میشد فهمید
خیلی ها مثل اینکه با اینونتوری بازی مشکل دارن با عکس توضیح میدم:
اول روی اینونتوری کلیک کنید: همون اولیه.
بعد میرید به اینونتوری:
برای استفاده از وسایل و ... مثل غذا و دارو،وسیله مورد نظر رو بگیرید و روی عکس کاراکترتون بزارید.یا اگه لباس روی جاش.اسلحه هم اون پایین 3تا جا دارین.با گلوله هم کاری نمی کنید.فقط می تونید جا به جاش کنید.اگه مثلا دکترید میتونید دارو رو ببرید به اون قسمت Adminester ولی من اینجا اشپزم.غذا رو می برم روی Cook که بپزه.
(صفحه اینونتوری با زدن دکمه I در بازی هم میاد.)
یه چیز دیگه که ممکنه بازی رو هیجان انگیز تر کنه اینان:
سمت راستی صفحه موزیک رو بالا میاره که یه اهنگ ترسناک هنگام بازی پخش میکنه لیست اهنگ هاشم زیاده.
سمت چپی رادیویی هست که بازمانده ها از طریقش باهم حرف می زنن.همون چت بازی.
Last edited by Little Sparrow; 13-06-2011 at 19:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)