تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روییس: گواردیولا از دلایل نامزدی سه بازیکن بارسلونا برای توپ طلا است

او فرهنگ غنی بارسلونا را ستوده است.

سایت گل- لوریانو روییس، مربی سابق بارسلونا می‌گوید این که بارسلونا سنت خود در فوتبال را از دهه 1970 حفظ کرده از دلایلی است که آنها سه نامزد برای کسب توپ طلا دارند.

روییس همچنین پپ گواردیولا را ستوده که توانسته بهترین عملکرد را از تیم پرستاره‌اش بگیرد.

لیونل مسی، چابی و آندرس اینیستا سه نامزد کسب معتبرترین جایزه فردی فوتبال دنیا هستند. چابی و اینیستا در تیم اسپانیا قهرمان جام جهانی شدند و فرم درخشان مسی بارسلونا را به قهرمانی لالیگا و نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان فصل پیش رساند.

روییس که در سال 1976 مربی بارسلونا بود در گفتگویی با سایت رسمی این باشگاه می‌گوید:« این که هر سه نامزد توپ طلا از بارسلونا هستند دو دلیل دارد که البته هم‌سو هستند: اول، آنچه در زمان من روی داد که بعدا یوهان کرویف آن را بهتر کرد، و دوم هم عامل گواردیولا.
    به لطف این دو عامل بود که بارسا حالا سه بازیکن برتر دنیا را دارد.»

روییس درباره دربی کاتالان می‌گوید: «خیلی سخت بتوان سبک بازی بارسلونا را متوقف کرد، اما در خانه اسپانیول هر اتفاقی ممکن است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/17

ايكر كاسياس: توپ طلاي امسال بايد به يك اسپانيايي برسد

دروازه بان رئال ابراز اميدواري كرد كه يكي از هم تيمي هايش در تيم ملي بتواند اين جايزه را از آن خود كند.

سايت گل- ايكر كاسياس، دروازه بان رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا، ابراز اميدواري كرد كه يكي از هم تيمي هايش در تيم ملي اسپانيا برنده توپ طلاي امسال شوند.

سه نامزد نهايي كسب جايزه توپ طلاي امسال، مسي، ژاوي واينيستا، سه ستاره بارسلونا هستند و دروازه بان رئال در گفتگو با سايت فيفا ابراز اميدواري كرد كه يكي از هم تيمي هايش در تيم ملي بتواند اين جايزه را از آن خود كند.

" فكر مي كنم عادلانه اين است كه يك بازيكن اسپانيايي برنده اين جايزه شود. آنها از دو سال پيش تاكنون در اوج قرار دارند. نمايش بازيكنان در جام جهاني هميشه تاثير زيادي در كسب اين جايزه داشت و اگر امسال يك اسپانيايي به اين جايزه دست پيدا نكند، نمي دانم چه زماني اين اتفاق رخ خواهد داد."

كاسياس همچنين در مورد رقابت هاي جام جهاني در آفريقاي جنوبي صحبت كرد و گفت:" كاپيتان چنين تيمي بودن بسيار لذت بخش است زيرا بازيكنان بزرگي داريم و من بسيار خوش شانس هستم كه در اين برهه تاريخ درخشان بازي مي كنم. ما به خاطر شكست هايمان در جام هاي گذشته بسيار نااميد شده بوديم اما اوضاع تغيير مي كند و اكنون اين تغيير به سود ما بوده است.ما بايد اتحادمان را حفظ كنيم، روي كارمان تمركز داشته باشيم و با سبك و شيوه خودمان بازي كنيم. در دنياي فوتبال جام هاي زيادي براي بردن وجود دارد اما هيچ يك مانند قهرماني در جام جهاني نيست."

کد:
    2010/12/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالوتلی: تنها یک بازیکن بهتر از من وجود دارد: مسی!

ستاره ایتالیایی جایزه «گلدن بوی» را مال خود کرد. جک ویلشر در رده دوم قرار گرفت و داوید دخئا سوم شد.

سایت گل - ماریو بالوتلی، ستاره ایتالیایی باشگاه منچسترسیتی، جایزه «گلدن بوی» (پسر طلایی) که هر سال به بهترین بازیکن اروپایی زیر 21 سال تعلق می گیرد را مال خود کرد.

این ستاره ایتالیایی در رای گیری نهایی با پیشی گرفتن از جک ویلشر، ستاره انگلیسی آرسنال و داوید دخئا، دروازه بان اسپانیایی اتلتیکو مادرید در رده اول قرار گرفت.

بالوتلی در صحبتهایی به توتوسپورت گفت: «از اینکه این جایزه را به خود اختصاص دادم واقعا خوشحالم. اگر من برنده این جایزه نمی شدم، چه کسی می توانست آن را کسب کند؟ دو سال پیش من ششم شدم و در سال 2009، نفر چهارم شدم ولی الان نوبت من است.»

این ستاره ایتالیایی در مقایسه خود با بازیکنان بزرگی که در سالهای پیشین این جایزه را کسب کرده بودند، به این نکته اشاره کرد که فوتبال او برتر از وین رونی، سسک فابرگاس و رافائل فان در فارت است و گفت: «تنها یک بازیکن است که اندکی بهتر از من است: لیونل مسی»

او در بخش پایانی صحبتهایش از رویای بازی کردن برای میلان گفت: «من به ایبرا گفتم که همچنان به من زنگ بزند. یک روز رویایم را محقق می کنم و خواهم توانست تا با پیراهن روسونری به میدان بروم.»

کد:
    2010/12/22

گزارش روز: در آرژانتین، مسی ورزشکار سال نشد!

از سوی روزنامه نگاران آرژانتینی، مسی ورزشکار سال آرژانتین نیست و لوسیانا آیمار این جایزه را به خود اختصاص داد.

سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، آیمار که امسال با تیم ملی هاکی روی یخ زنان آرژانتین به قهرمانی دنیا رسید، در رتبه اول قرار گرفت و مسی «نقره المیپیا» را مال خود کرد و بهترین بازیکن آرژانتینی شاغل در خارج از این کشور شناخته شد.

خبرنگاران روزنامه های ورزشی، «المیپیای دو سده» را به دیگو آرماندو مارادونا، گیرمو ویلاس (تنیسور آرژآنتینی)، خوان مانوئل فانخیو (راننده اتومبیلرانی)، کارلوس مونسون(بوکسور)، اوگو پورتا (بازیکن راگبی) و مانو خینوبیلی (بسکتبالیست) اهدا کردند.

این در حالی است که آرژانتین بازیکنان موفقی مثل کارلوس تبس، دیگو میلیتو و لیونل مسی را در اختیار دارد که با توجه به درخشش آنها در رقابتهای مختلف لیگ های اروپایی، شانس زیادی برای حضور آنها در جمع بهترینهای ورزش سال 2010 وجود داشت.

کد:
    2010/12/23

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

مورینیو:من بهترین مربی دنیا هستم

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که می بایست به خاطر تمام موفقیتهایی که فصل گذشته با اینتر کسب کرد،برنده تمام جوایز فردی سال 2010 شود.

مورینیو در رقابتهای فصل گذشته با اینتر به قهرمانی سری آ، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رسید و در تابستان امسال به عنوان مربی جدید رئال مادرید روانه اسپانیا شد.

در حال حاضر بیسنته دل بوسکه، پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو نامزدهای نهایی کسب عنوان بهترین مربیان سال هستند و مورینیو حس می کند که در صورت انتخاب دل بوسکه یا گواردیولا به این عنوان، بی عدالتی صورت خواهد گرفت.

مورینیو در صحبتهایی که در گاتزتا دلوسپورت منتشر شد، گفت:« من تصمیمم را گرفته ام. یازده ماه کار، برگزاری 57 دیدار و کسب سه عنوان قهرمانی که مهمترین آن قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود؛ من همه عناوین ممکن را فتح کردم و کاری بیشتر از این نمی توانستم بکنم.بازیکنانم هم همین طور.»

این مربی پرتغالی در ادامه صحبتهایش به حذف وسلی اسنایدر از لیست نامزدهای نهایی کسب توپ طلا اشاره کرد و گفت:« اگر برنده این جایزه آندرس اینیستا شود ،باید به این نکته اشاره کرد که او در 5 ماه اول سال جاری، به خاطر مصدومیت بازی نمی کرد ولی پس از آن در 6 بازی به میدان رفت و یک گل در آفریقای جنوبی به ثمر رساند(گل قهرمانی اسپانیا در جام جهانی) .پس هر اتفاقی ممکن است در سال برگزاری رقابتهای جام جهانی رخ دهد و بقیه چیزها مهم نیست.»

مورینیو در ادامه به تمجید از زلاتان ایبراهیموویچ و پیوستنش به رختکن میلان پرداخت:« من فقط متاسفم که در بارسا ایبرای واقعی را ندیدیم. ایبرای بارسا، آن ایبرای واقعی نبود و نمی دانم چرا. ایبراهیموویچ یک پدیده است.نمی دانم آیا این را درک می کنید یا نه.او 9 عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ را به طور متوالی در 9 فصل در 5 تیم مختلف در کارنامه اش می بیند.»

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی با وجود اعلام سه کاندیدای اصلی کاپیتانا و مربیا هنوز میتونن به کسای دیگه رای بدن بابت بهترین بازیکن دنیا بودن دیگه فلسفه اعلام مسی و ژاوی و اینیستا به عنوان 3 کاندیدای اصلی توپ طلا چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقتی با وجود اعلام سه کاندیدای اصلی کاپیتانا و مربیا هنوز میتونن به کسای دیگه رای بدن بابت بهترین بازیکن دنیا بودن دیگه فلسفه اعلام مسی و ژاوی و اینیستا به عنوان 3 کاندیدای اصلی توپ طلا چیه؟
    یک بار رای میدن! همون موقع رتبه بازیکن‌ها مشخص میشه. فقط مرحله به مرحله اعلام می‌کنند. ابتدا اینکه کیا بالاتر از بقیه قرار گرفتن و بعد لیست کامل امتیازها که جایگاه هر بازیکن رو مشخص می‌کنه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک بار رای میدن! همون موقع رتبه بازیکن‌ها مشخص میشه. فقط مرحله به مرحله اعلام می‌کنند. ابتدا اینکه کیا بالاتر از بقیه قرار گرفتن و بعد لیست کامل امتیازها که جایگاه هر بازیکن رو مشخص می‌کنه.
    نمیدونستم این قضیه رو.
    خب اگه اینجوریه و قبلا همه رایا داده شده پس چرا این همه اعتراض شد به خاطر نبودن اسنایدر تو لیست 3نفر اول در حالی که طبق گفته های شما خود همین مربیا و کاپیتانا هستن که با رایشون باعث شدن اسنایدر توی لیست نباشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

خب چه کاری هست یه دفعه اعلام کنه !
    اینطوری که شما میگید یعنی الان مشخصه و کسایی که رای رو شمردن میدونن کی اول شده !!

یعنی لیست کامل که بیاد مشخص هست نفر چهارم کی بوده ؟
    بقیه 23 نفر چجوری بودن میزان رایشون ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیدونستم این قضیه رو.
    خب اگه اینجوریه و قبلا همه رایا داده شده پس چرا این همه اعتراض شد به خاطر نبودن اسنایدر تو لیست 3نفر اول در حالی که طبق گفته های شما خود همین مربیا و کاپیتانا هستن که با رایشون باعث شدن اسنایدر توی لیست نباشه.
    کیارو میگی؟ اگه منظورت از "خود همین" مورینیو هست رای نداره. کاسیاس یکیشونه. اتفاقا اظهارنظرها نشون میده سه نفر اول خیلی خوب رای آوردن. تا حالا چند نفر از چند صد نفر گفتن به اسنایدر امتیاز اول رو دادیم؟!

اسمشو اعتراض نمیشه گذاشت. در واقع افراد نظر خودشونو میگن. دل بوسکه به مسی، رونالدو و شواین اشتایگر رای داده. حالا اگه اسنایدر بالاتر از رونالدو و شواین قرار گرفت یعنی اعتراض دل بوسکه؟ نظرش برای چهارمی رونالدو بوده اما انتظار نداره کاپلو و سایر مربیان هم مثل خودش رای بدن که! انتقاد میتونه به نحوه انتخاب (رای‌گیری میان فوتبالی‌ها) باشه نه رای. که البته برای بازنده تازگی نداره.

بحث همیشه بوده و هست. شاید اولین توپ طلاییه که پیگیری می‌کنید.

خب چه کاری هست یه دفعه اعلام کنه !
    اینطوری که شما میگید یعنی الان مشخصه و کسایی که رای رو شمردن میدونن کی اول شده !!

یعنی لیست کامل که بیاد مشخص هست نفر چهارم کی بوده ؟
    بقیه 23 نفر چجوری بودن میزان رایشون ؟
    بله امتیاز و ترتیب همه کاندیدها مشخص میشه.

2009 FIFA World Player of the Year

Rank Player Points Team
    1 Lionel Messi 1073 Barcelona
    2 Cristiano Ronaldo 352 Manchester United Real Madrid
    3 Xavi 196 Barcelona
    4 Kaká 190 Milan Real Madrid
    5 Andrés Iniesta 134 Barcelona
    6 Didier Drogba 128 Chelsea
    7 Fernando Torres 113 Liverpool
    8 Steven Gerrard 64 Liverpool
    9 Samuel Eto'o 54 Barcelona Internazionale
    10 Wayne Rooney 45 Manchester United
    11 Frank Lampard 31 Chelsea
    12= Michael Ballack 27 Chelsea
    12= John Terry 27 Chelsea
    14 Zlatan Ibrahimović 22 Internazionale Barcelona
    15= Gianluigi Buffon 19 Juventus
    15= Michael Essien 19 Chelsea
    17 Iker Casillas 17 Real Madrid
    18 Carles Puyol 14 Barcelona
    19= Diego 8 Werder Bremen Juventus
    19= David Villa 8 Valencia
    21 Franck Ribéry 7 Bayern Munich
    22 Thierry Henry 6 Barcelona
    23 Luís Fabiano 2 Sevilla

Ballon d'Or 2009

Rank Player Nationality Club Points
    1 Lionel Messi Argentina Barcelona 473
    2 Cristiano Ronaldo Portugal Manchester United Real Madrid 233
    3 Xavi Spain Barcelona 170
    4 Andrés Iniesta Spain Barcelona 149
    5 Samuel Eto'o Cameroon Barcelona Internazionale 75
    6 Kaká Brazil Milan Real Madrid 58
    7 Zlatan Ibrahimović Sweden Internazionale Barcelona 50
    8 Wayne Rooney England Manchester United 35
    9 Steven Gerrard England Liverpool 33
    10 Didier Drogba Côte d'Ivoire Chelsea 32
    11 Fernando Torres Spain Liverpool 22
    12 Cesc Fàbregas Spain Arsenal 13
    13 Edin Džeko Bosnia and Herzegovina Wolfsburg 12
    14 Ryan Giggs Wales Manchester United 11
    15 Thierry Henry France Barcelona 9
    16 = Luís Fabiano Brazil Sevilla 8
    16 = Nemanja Vidić Serbia Manchester United 8
    16 = Iker Casillas Spain Real Madrid 8
    19 Diego Forlán Uruguay Atlético Madrid 7
    20 Yoann Gourcuff France Bordeaux 6
    21 = Andrei Arshavin Russia Arsenal 5
    21 = Júlio César Brazil Internazionale 5
    21 = Frank Lampard England Chelsea 5
    24 Maicon Brazil Internazionale 4
    25 Diego Brazil Werder Bremen Juventus 3
    26 = David Villa Spain Valencia 2
    26 = John Terry England Chelsea 2
    28 = Franck Ribéry France Bayern Munich 1
    28 = Yaya Touré Côte d'Ivoire Barcelona 1
    Additionally, another player was nominated but received no votes: Karim Benzema France Lyon Real Madrid

کد:
    کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ليونل مسي: گرفتن توپ طلا براي دومين بار دشوار است

n
    ليونل مسي كسب توپ طلاي فوتبال را در دو سال پياپي بسيار دشوار مي داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهترين بازيكن جهان در سال 2009 كه امسال هم در ميان سه نامزد نهايي بهترين بازيكن جهان قرار دارد، گفت: جام جهاني آن طوري كه انتظار مي رفت براي آرژانتين پيش نرفت، اما در مجموع سال خوبي را پشت سر گذاشتم و وضعيت خوبي در بارسلونا داشتم.

مسي كه براي گذراندن تعطيلات به آرژانتين رفته پس از ورود در فرودگاه بوينوس آيرس اظهار كرد: تكرار عنوان بهترين بازيكن جهان كار بسيار دشواري است چرا كه امسال ژاوي و اينيستا هم در بارسلونا و هم در جام جهاني درخشيده اند و شانس زيادي براي كسب اين عنوان دارند.

نابغه‌ي آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا كه فصل گذشته با كنار زدن كريستيانو رونالدو با اختلاف زيادي توپ طلا را به دست آورد ادامه داد: صرف دريافت اين عنوان براي من اهميتي ندارد، بلكه هدف من اين است كه بتوانم به همراه بارسلونا به روند خود ادامه دهم. همچنين جام ملت‌هاي آمريكاي جنوبي كه سال آينده در آرژانتين برگزار مي شود يكي از هدف‌هاي بزرگ من است.

مسي تعطيلات كريسمس را در روزاريو پشت سر خواهد گذاشت و با اجازه از گوارديولا مي تواند تا دوم ژانويه در آرژانتين بماند.
    لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پنج بازیکن بارسا در تیم منتخب سال «اکیپ»

روزنامه اکیپ فرانسه لیست یازده بازیکن برتر سال را اعلام کرده است.

سایت گل - پنج بازیکن اسپانیایی که 4 نفر از آنها عضو بارسلونا هستند در لیست یازده بازیکن برتر منتخب روزنامه اکیپ فرانسه در سال 2010 قرار گرفته اند. در این میان باید نام ستاره دیگری از بارسا، لیونل مسی را نیز در نظر داشت.

ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، تنها بازیکن حاضر در لیست 5 بازیکن اسپانیایی است که عضو بارسا نیست. 4 بازیکن دیگر عبارتند از جرارد پیکه، چابی، سرخیو بوسکتس و آندرس اینیستا.

در لیست منتشره از سوی روزنامه اکیپ فرانسه، نام ستاره های برزیلی اینتر: مایکون و لوسیو، وسلی اسنایدر هلندی، شواین اشتایگر آلمانی و فابیو کونترائو، ستاره پرتغالی بنفیکا نیز دیده می شود.

به دلیل قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی، 5 بازیکن از این تیم در لیست تیم منتخب سال روزنامه اکیپ قرار گرفتند و قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا سبب شد تا نام 3 نفر از بازیکنان نرآتزوری در لیست نهایی قرار بگیرد.

این برای سومین سال پیاپی است که اکیپ، کاسیاس را بعنوان برترین دروازه بان سال انتخاب می کند ؛ امسال نیز کاسیاس پس از رقابت پایاپایی که با ژولیو سسار داشت، باز هم برترین دروازه بان دنیا لقب گرفت.

کد:
    2010/12/25

استانکوویچ بازیکن سال صربستان شد

هافبک اینتر این عنوان را در سال 2010 به دست آورد.

سایت گل - دژان استانکوویچ، هافبک اینتر به عنوان بهترین بازیکن صربستان در سال 2010 شناخته شد. این دومین باری است که این بازیکن 32 ساله به این عنوان می‌رسد. او یک بار هم در سال 2006 به عنوان بهترین بازیکن کشورش انتخاب شده بود.

استانکوویچ دوره‌ای فوق‌العاده موفق را در اینتر گذرانده و به قهرمانی سری آ، جام حذفی و لیگ قهرمانان رسیده است. او این فصل هم سوپرجام ایتالیا و جام باشگاه‌های جهان را به افتخارات خود افزود.

او این جایزه ار در مراسمی در بلگراد در 28 دسامبر دریافت خواهد کرد.

عنوان بهترین مربی سال هم به میلووان رایواچ، مربی غنا در جام جهانی رسید که آنها را به یک‌چهارم نهایی برد.

کد:
    2010/12/24

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •