کسینبود جوابمنو بده ؟
دوستان کمی تعجیل کنید .
کسینبود جوابمنو بده ؟
دوستان کمی تعجیل کنید .
به نظر من بهترين كار براي شما كه عجله داريد مراجعه به دفاتر مشاوره مهاجرتي و تحصيلي هست يا اينكه تو اينترنت سرچ كنيد كه جواب كامل دستتون بياد چون تو 2 تا خط نميشه گفت كه دقيقا چي كار كنيد مگر اينكه جزييات خاصي مد نظرتون باشه
من دراین رابطه اطلاعات زیادی ندارم .
اگه میشه راهنماییم کنید و اطلاعاتی که می خواهید رو بپرسید تا پاسخ بدم
متاهل و فرزندم هم 8 ماهشه .
تحصیلات : فوق دیپلم نرم افزار رایانه .
سابقه کار : 4 سال
تسلط به زبان انگلیسی : متوسط.
حد اکثر سرمایه 30 تومن .
البته چند تا آشنا اون طرف دارم آیا می تونن کاری واسم بکنن که بهشون رو بندازم .
قسط کار کردن در اونطرف هستش . حالا هر کاری که باشه . حتی کارگری رستوران
به نظر من وضعيتتون يه كم سخت هست چون الان ويزاي كار خيلي كم ميدن(به كساني كه مدرك تحصيلي يا تخصص بالايي ندارند) شما يكي از بهترين كشورها براتون المان هست
ببينيد براي رفتن چند روش هست : 1 : همين جا از طريق موسسات كاريابي اقدام كنيد بعد بريد (كه هزينه اي از شما مي گيرند و اگه كار پيدا كنند براتون رفتنتون خيلي راحت تر ميشه)
2: ويزاي توريستي بگيريد بعد كه رفتيد اونو تو اون مدتي كه داريد دنبال كار باشيد و سريع درخواست ويزاي كار بديد
3: ويزاي توريستي بگيريد بريد و درخواست پناهندگي بديد
اما الان به دليل وضع بد اقتصادي كارهاي غير تخصصي بازارشون بسيار بد شده و فكر نكنيد به راحتي ميشه كار پيدا كرد
در اروپاي شرقي حقوق ماهيانه يك مهندس حدود 400يورو هست الان
باز هم ميگم يك جلسه يش اين موسسات مهاجرتي (كه مشاوره رايگان ميدن) بريد بهتر ميتونيد متوجه بشيد اوضاع جه طور هست
سلام
من می خواستم همراه خانواده اقامت یک کشور معتبر غربی رو بگیریم نکته مثبتمون هم مالی هست یعنی وضعیت مالی خوبی داریم تعداد اعضای خانواده هم 5 نفر هست کشور مورد علاقه ام هم کانادا هست چه قدر احتمال گرفتن اقامت رو داریم و چه کاری باید بکنیم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه خواستید میتونم راهنماییتون کنم پ خ بدید
سلام
من از مدارک لازم برای ویزای شنگن اطلاع دارم
گذرنامه و گواهی اشتغال به کار رو دارم غیر از دو تا اصل کاری رو !!
سند مالیکت ملک به نام فرد مسافر و حساب بانکی و باقیمانده حساب کافی
ولی نمی دونم چقدر باید باشه ؟
من تمام سعیم هست که یک کشور اروپایی برم ، قبلاً فقط تایلند و ازبکستان رفتم و نمیدونم ویزا شنگن بهم میدن ؟
دو سئوال
1- آیا یک ملک مثلاً 10 میلیون تومانی در یه جای دور افتاده بخرم هم کافیه ؟ ( ارزش اون ملک که سندش رو به سفارت ارائه می دی بررسی میشه ؟)
2- باقیمانده حساب مثلاً برای سفر اسپانیا باید چقدر باشه ؟ ( 5 میلیون تومن ماه آخری که می خوام مدارک رو تحویل سفارت بدم بریزم داخل حسابم کافیه ؟ )
در کل ترفندی میشه زد ؟
مرسی
سلام
راهی هست که یه نفر در زمینه موسیقی بتونه بره خارج از کشور ؟ من مهندسی مکانیک خوندم مشکل زبان هم ندارم ولی علاقم موسیقیه . پیانو رو در سطح متوسط میزنم و هدفم اینه که برم اونور هم در زمینه ی موسیقی تحصیل کنم هم کلا کار و زندگی .
تحقیق که کردم مثل اینکه روسیه در زمینه موسیقی خیلی غنیه به خاطر همین هدف اصلیم روسیه س . ولی اگه نشد آلمان و بقیه کشورهای غربی در اولویتای بعدی هستن .
با درود
دوستان برای شهروند شدن در کشورهای اروپایی یا کانادا و یا استرالیا نیاز به چه اندازه پول هست؟ برای زندگی توی این کشورها (اگر بخوایم پول رو توی بانک بزاریم یا سهام شرکت ها رو بخریم) چه اندازه پول نیاز هست برای یک زندگی آرام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)