یه سوال آیا نگاه کردن به مانیتور کامپیوتر باعث ضعیف شده چشم می شه؟
یه سوال آیا نگاه کردن به مانیتور کامپیوتر باعث ضعیف شده چشم می شه؟
سلام
یله که میشه ولی به مانیتورشم مریوط میشه من اوایل یه crt داشتم بد جوری چشمام میسوخت ولی الان یه دونه LCD واید گرفتم خوب خیلی بهتره
اینو هم بگم که هر 20 دقیقه که با کامپیوتر کار کردی چند ثانیه به یه نقد دور خیره شو پلک بزن تا خستگی چشمات برطرف بشه چون زمانی که به مانیتور نگاه میکنی پلک نمیزنی و باعث خشکی چشمات میشه
اگه مانیتور CRT معمولی 100% درصد به چشم آسیب برسونه، فلترون 50 درصد، LCD و پلاسما یک درصد و LED یک دهم درصد به چشم آسیب میرسونن. در واقع LED تقریباً اصلاً هیچ تشعتشعاتی نداره و مثل اینه که به یه جسم خیر شی.یه سوال آیا نگاه کردن به مانیتور کامپیوتر باعث ضعیف شده چشم می شه؟
باور کنید اُنقدرا هم پرت نیستم
پشت کارت فقط یه عدد 4 رقمی هستش که CVV2 اِ
فقط برای خرید از این دو بانک مشکل دارم ( سامان ، پاسارگاد ) .
![]()
نگاه کردن به صورت خیره و مداوم به یک دیوار تاریک هم به چشم آسیب میزنه چون در صورت خیرگی پلک کمتر زده میشه و سطح چشم خشک میشه و چشم دچار سوزش میشه و ....
دیگه مانیتور که جای خود داره
من یه سوال داشتم چجوری میشه به یه مقام بلند پایه کشور مثل رهبر یا رییس جمهور ایمیل زد و ایا اونا اصلا ایمیل دارن؟ و ایمل هاشنو میخونن؟
آره بابا دارن البته نه همشون ولی خب بعضیا دارن...![]()
سلام .من یه سوال داشتم چجوری میشه به یه مقام بلند پایه کشور مثل رهبر یا رییس جمهور ایمیل زد و ایا اونا اصلا ایمیل دارن؟ و ایمل هاشنو میخونن؟
از طریق سایت رسمی ای که دارند میتونید در ارتباط باشید ، البته لازم به ذکره که قاعدتا زمان کافی برای رسیدگی شخصی و خواندن تک به تک ندارند ، از طریق دفترشون یا مسئولین سایتشون ایمیل ها چک میشه و گلچین و چکیده ی اونها به دستشون می رسه .
موفق باشید .
سلام دوستان
یه چیزی خیلی وقته ذهن منو مشغول کرده گفتم اینجا بپرسم شاید جواب بگیریم.
این ژاپنیا یا چینیا چطورین که میتونن انقدر خلاقیت تو کاراشون داشته باشن.انقدرمنظم و دقیق باشن.
اونا چی دارن که ما نداریم یا ما چی داریم که اونا ندارن.
حالا اگه کسی جواب درستشو میدونه بگه.
با تشکر.
سلام
همه ما رو خدا آفریده
درسته یک شکل نیستیم و IQ های متفاوتی داریم اما چیزی که مهمتره اینه که EQ خدادادی نیست و فقط با تلاش بالا میره که متاسفتنه ایرانیها از خودشون تلاشی نشون نمیدن
اونایی هم که تلاش میکنن وقتی با سیاست ها غلط کشور مواجه میشن ترک دیار میکنن و میرن جایی که به تلاششون ارزش داده بشه و معیار سنجش آدمها براشون تلاش باشه نه جاه و مقام و ...
اینه که فرار مغزها شکل میگیره و کمتر کسی حاضره به صرف ایرانی بودن و برای ایرانی بودن کار کنه و صداش هم در نیاد از این همه ناملایمتی ها
بازم بگم؟
یه جمع بندی میکنم:
1-تلاش ایرانی ها به هر دلیل کم شده
2-ایرانی هایی هم که تلاش میکنن از بینمون رفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)