تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر قصد خرید مادربورد داشته باشید کدام مارک را انتخاب م

راي دهنده
328. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ABIT

13 3.96%
  • ASUS

141 42.99%
  • ALBATRON

2 0.61%
  • ASRock

3 0.91%
  • ELITE GROUP

3 0.91%
  • EPoX

20 6.10%
  • Foxconn

2 0.61%
  • Gigabyte

86 26.22%
  • Intel

15 4.57%
  • SOYO

3 0.91%
  • MSI

34 10.37%
  • سایر مادربورد ها

6 1.83%
صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 169

نام تاپيک: بهترین مادربورد

داره خودمونی میشه mamali_1382's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Iran - Shiraz

پيش فرض

ببخشید MSI چطوره ؟؟
    MSI بهتره یا Giga یا Asus ؟؟؟
    شما کدومش رو توصیه میکنید ؟؟؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

کاش کسی از ترفداران ASUS دلیل علمی می داد مثل Bios یا حداقل کسی به من معادل تکنولوژی های Gigabyte رو در ASUS به من نشون می داد به خدا نه ASUS مال بابای من هستش نه Gigabyte دلیل علمی بیارید منه هم و خیلی ها که مثل من فکر میکنند asus بخرند خواهش میکنم دلایل بازاری و غیر علمی نیارید . مادربوردی های از گیگا دید که Made in china روی بردش باشه ولی من هرچی asus دیدم Made in china بوده.
    کافی در داخل بایوس مادربرد های gigabyte دکمه های CTRL+F1 رو بزنید بایوس وارد Pro Mode میشه انوقت هست معنای امکانات و تکنولوژی رو می بنید. این رو حتمآ تست کنید .

این معماري تمام مادربرد های بر مبناي جیپست 865PE هستش آیا کمپانی می تونه خارج از آین معماری برد طراحی کنه؟
    منظور من تکنولوژی ها بایوس در Gigabyte این هاست
    CIA-MIB-SFC ,..
    ایا می توانید معادل آن هار در asus نام ببرید.
    Last edited by Apachi; 24-07-2006 at 01:30.

Banned EMPERATOUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شهر سخت افزار.كام

پيش فرض

اخه سونی هم چینه جدیدا مگه دلیل بد بودنه؟
    چون کارگر ارزونه تو چین اونجا تولید میشه ولی تحت نظرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Apachi
    کاش کسی از ترفداران ASUS دلیل علمی می داد مثل Bios یا حداقل کسی به من معادل تکنولوژی های Gigabyte رو در ASUS به من نشون می داد به خدا نه ASUS مال بابای من هستش نه Gigabyte دلیل علمی بیارید منه هم و خیلی ها که مثل من فکر میکنند asus بخرند خواهش میکنم دلایل بازاری و غیر علمی نیارید . مادربوردی های از گیگا دید که Made in china روی بردش باشه ولی من هرچی asus دیدم Made in china بوده.
    کافی در داخل بایوس مادربرد های gigabyte دکمه های CTRL+F1 رو بزنید بایوس وارد Pro Mode میشه انوقت هست معنای امکانات و تکنولوژی رو می بنید. این رو حتمآ تست کنید .
    این معماري تمام مادربرد های بر مبناي جیپست 865PE هستش آیا کمپانی می تونه خارج از آین معماری برد طراحی کنه؟
    منظور من تکنولوژی ها بایوس در Gigabyte این هاست
    CIA-MIB-SFC ,..
    ایا می توانید معادل آن هار در asus نام ببرید.
    دوست عزيز فرمايش شما كاملاَ درسته معماري و مدار چيپست ها تعريف شده هست و شركت هاي سازنده مادربورد هم از اين استاندارد تعريف شده استفاده مي كنن.بنا براين نه شركت گيگابايت و نه ايسوز نمي توانند نوآوري در زمينه نقشه مدار چيپست داشته باشن.اما دليل برتري محصولات يك شركت نسبت به ديگري تفاوت ابزار و قطعات و حتي طراحي(مانند خازن ها و آي سي ها و مقاومت ها و حتي سيم كشي هاي الكترونيكي) استفاده شده در مادربورد است.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

الان بعضي از مادربرد گيگا با ايسوز از هر لحاظ مشابه اما قيمت ايسوز پايين تره.

خوب وقتي 2 جنس مشابه هم مگه آدم مغز خر خورده بره گروني رو بخره!

يكي از دوستان در صفحات اول نمودار فروش جهاني رو گذاشته بود و ايسوز اول بود. دليل نمي‌شه چون در كشور ما گيگا فروش بيشتري داره بهتر باشه. البته فروش پايين مادربورد ايسوز در ايران به مسائل جانبي مربوط مي شه نه كيفيت.

در آغاز فعالیت Mahsoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    دوست عزيز فرمايش شما كاملاَ درسته معماري و مدار چيپست ها تعريف شده هست و شركت هاي سازنده مادربورد هم از اين استاندارد تعريف شده استفاده مي كنن.بنا براين نه شركت گيگابايت و نه ايسوز نمي توانند نوآوري در زمينه نقشه مدار چيپست داشته باشن.اما دليل برتري محصولات يك شركت نسبت به ديگري تفاوت ابزار و قطعات و حتي طراحي(مانند خازن ها و آي سي ها و مقاومت ها و حتي سيم كشي هاي الكترونيكي) استفاده شده در مادربورد است.
    دوست خوبم در این موارد هم باز به یک جا میرسیم
    آیا 70 درصد کانکتور ها رو Foxconn نمی سازه .مواردی مثل خازن هم که خیل مهم نیستند حتی مهران کیت هم توانایی ساخت خازن را در بالاترین کیفیت داره .
    بعدش من گیگا رو گفتم به خاطر تکنولوژی های که در داخل بایوس دار دوست دارم مثل MIB ,SMART FAN CONTROL آیا Asus با بایوس Phonix هم در سطح بایوس Award سفارشی گیگا هستش؟ چه امکانتی در بایوس Asus می بینید؟

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mahsoon
    دوست خوبم در این موارد هم باز به یک جا میرسیم
    آیا 70 درصد کانکتور ها رو Foxconn نمی سازه .مواردی مثل خازن هم که خیل مهم نیستند حتی مهران کیت هم توانایی ساخت خازن را در بالاترین کیفیت داره .
    بعدش من گیگا رو گفتم به خاطر تکنولوژی های که در داخل بایوس دار دوست دارم مثل MIB ,SMART FAN CONTROL آیا Asus با بایوس Phonix هم در سطح بایوس Award سفارشی گیگا هستش؟ چه امکانتی در بایوس Asus می بینید؟
    من اگر بخوام تکنولوژی های به کار رفته در مین های ایسوز رو بگم تاپیک صفحه کم میاره
    در مادر بورد های ایسوز QFan Contorol وجود داره Crash Free Bios وجود داره که خیلی بهتر از دو بایوس هست Asus C.P.R داره Asus Hyper Patch و Ai Nos و......

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

يك D.O.T و Core cell ام اس اي مي ارزه به همه تكنولوژيهاش مخصوصا اين جديده VIIV

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland
    Last edited by Apachi; 25-07-2006 at 11:38.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

عزیزم کو عکس؟؟ من که چیزی نمیبینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •