ببخشید MSI چطوره ؟؟
MSI بهتره یا Giga یا Asus ؟؟؟
شما کدومش رو توصیه میکنید ؟؟؟
ببخشید MSI چطوره ؟؟
MSI بهتره یا Giga یا Asus ؟؟؟
شما کدومش رو توصیه میکنید ؟؟؟
کاش کسی از ترفداران ASUS دلیل علمی می داد مثل Bios یا حداقل کسی به من معادل تکنولوژی های Gigabyte رو در ASUS به من نشون می داد به خدا نه ASUS مال بابای من هستش نه Gigabyte دلیل علمی بیارید منه هم و خیلی ها که مثل من فکر میکنند asus بخرند خواهش میکنم دلایل بازاری و غیر علمی نیارید . مادربوردی های از گیگا دید که Made in china روی بردش باشه ولی من هرچی asus دیدم Made in china بوده.
کافی در داخل بایوس مادربرد های gigabyte دکمه های CTRL+F1 رو بزنید بایوس وارد Pro Mode میشه انوقت هست معنای امکانات و تکنولوژی رو می بنید. این رو حتمآ تست کنید .
![]()
این معماري تمام مادربرد های بر مبناي جیپست 865PE هستش آیا کمپانی می تونه خارج از آین معماری برد طراحی کنه؟
منظور من تکنولوژی ها بایوس در Gigabyte این هاست
CIA-MIB-SFC ,..
ایا می توانید معادل آن هار در asus نام ببرید.
![]()
Last edited by Apachi; 24-07-2006 at 01:30.
اخه سونی هم چینه جدیدا مگه دلیل بد بودنه؟
چون کارگر ارزونه تو چین اونجا تولید میشه ولی تحت نظرن
دوست عزيز فرمايش شما كاملاَ درسته معماري و مدار چيپست ها تعريف شده هست و شركت هاي سازنده مادربورد هم از اين استاندارد تعريف شده استفاده مي كنن.بنا براين نه شركت گيگابايت و نه ايسوز نمي توانند نوآوري در زمينه نقشه مدار چيپست داشته باشن.اما دليل برتري محصولات يك شركت نسبت به ديگري تفاوت ابزار و قطعات و حتي طراحي(مانند خازن ها و آي سي ها و مقاومت ها و حتي سيم كشي هاي الكترونيكي) استفاده شده در مادربورد است.نوشته شده توسط Apachi
الان بعضي از مادربرد گيگا با ايسوز از هر لحاظ مشابه اما قيمت ايسوز پايين تره.
خوب وقتي 2 جنس مشابه هم مگه آدم مغز خر خورده بره گروني رو بخره!
يكي از دوستان در صفحات اول نمودار فروش جهاني رو گذاشته بود و ايسوز اول بود. دليل نميشه چون در كشور ما گيگا فروش بيشتري داره بهتر باشه. البته فروش پايين مادربورد ايسوز در ايران به مسائل جانبي مربوط مي شه نه كيفيت.
دوست خوبم در این موارد هم باز به یک جا میرسیمنوشته شده توسط amin_metal1370
آیا 70 درصد کانکتور ها رو Foxconn نمی سازه .مواردی مثل خازن هم که خیل مهم نیستند حتی مهران کیت هم توانایی ساخت خازن را در بالاترین کیفیت داره .
بعدش من گیگا رو گفتم به خاطر تکنولوژی های که در داخل بایوس دار دوست دارم مثل MIB ,SMART FAN CONTROL آیا Asus با بایوس Phonix هم در سطح بایوس Award سفارشی گیگا هستش؟ چه امکانتی در بایوس Asus می بینید؟
نوشته شده توسط Mahsoon
![]()
من اگر بخوام تکنولوژی های به کار رفته در مین های ایسوز رو بگم تاپیک صفحه کم میاره
![]()
![]()
در مادر بورد های ایسوز QFan Contorol وجود داره Crash Free Bios وجود داره که خیلی بهتر از دو بایوس هست Asus C.P.R داره Asus Hyper Patch و Ai Nos و......
يك D.O.T و Core cell ام اس اي مي ارزه به همه تكنولوژيهاش مخصوصا اين جديده VIIV
دوست خوب tomshardware رو قبول داري؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Apachi; 25-07-2006 at 11:38.
عزیزم کو عکس؟؟ من که چیزی نمیبینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)