ok!جناب خالو محمد خالي :دي!!بیخیال بابا همون محمد خالی![]()
ممنون.يافت شد!!منشی تلفن به صورت یه ویجته.. بگرد پیداش میکنی![]()
آره!احساس ميكنم تو اين چند روز انگشت شستم درازتر شده :دي!!شک نکن تاا چندوقت دیگه با گوشی های کوچیک تر اصلا نمیتونی کار کنی
سایز گوشی واقعا عالیه.. واقعا خوش دسته و انگشت شصتمون به کل گوشی مشرفه
(بر خلاف بعضی گوشی های پهن که انگشت شصت به همه جاش نمیرسه)
من مشخصات نمونه فيلم رو كه تو كامپيوتر چك مي كنم زده 29 فريم كه؟اين رند شده به پايينه يا واقعا 29 فريمه و نه 30 فريم يا قضيه چيز ديگست؟چندتا عکس هم با دوربین گوشی میذارم.. دوربینش واقعا عالیه.. با ویواز مقایسه کردم ویواز رو خوار کرد![]()
اين نرم افزار رو با نقشه هاي تهران كه سازگار با اين گوشي باشه از كجا مي تونم دانلود كنم؟اگه یه زمانی هم به gps نیاز شدید داشتید، google maps هست که عالیه.. هم مسیریابی داره هم نقشه هاش بسیار
با کیفیت و خوب هستن.. منتها یکمی پولیه(این مساله هم با تعرفه های روزانه و ... قابل حله)
اسم ديكشنري رو لطف مي كني؟دیکشنری همراه با تلفظ رو همین الان هم داره![]()
چقدر سوال كردم!!خوب حالا يكم هم اين گوشي رو نقد كنم.از اونجايي كه همتون از محاسنش شنيديد من ديگه در اين مورد چيزي نمي گم و فقط يه مورد بديش رو بگم.اونم اينكه تو اين مدت من دوبار با پيام كمبود حافظه روبرو شدم البته يكيش رو گوشي بيچاره حق داشت كم بياره اونم وقتي بود كه همزمان كه داشتم اكانت فيس بوك و ايميل رو آپديت ميكردم تا پستاي جديد بياد ، چنتا صفحه از موبايلستان رو هم داشتم باز ميكردم همراه با اجراي فايل هاي فلش تو اين صفحات ، الان كه فكر ميكنم انگار يه چنتا وبجت آنلاين هم در حال كار بود:دي!!!
اما مورد دوم كه اصلا انتظارشو نداشتم وقتي بود كه مي خواستم فايلاي آفيس و pdf چند صد صفحه اي رو باهاش باز كنم.مثلا نتونست يه فايل pdf با حجم 11 مگ و حدودا 300 صفحه رو باز كنه در حالي كه همين فايل رو قبلا روي يك ويندوز فون قديمي با سي پي يو 600 و رم 128 راحت باز كرده بودم!!!!چرااااااااااااااااا ااااااااااااا؟