تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 102 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیخیال بابا همون محمد خالی
    ok!جناب خالو محمد خالي :دي!!
    منشی تلفن به صورت یه ویجته.. بگرد پیداش میکنی
    ممنون.يافت شد!!
    شک نکن تاا چندوقت دیگه با گوشی های کوچیک تر اصلا نمیتونی کار کنی
    سایز گوشی واقعا عالیه.. واقعا خوش دسته و انگشت شصتمون به کل گوشی مشرفه
    (بر خلاف بعضی گوشی های پهن که انگشت شصت به همه جاش نمیرسه)
    آره!احساس ميكنم تو اين چند روز انگشت شستم درازتر شده :دي!!
    چندتا عکس هم با دوربین گوشی میذارم.. دوربینش واقعا عالیه.. با ویواز مقایسه کردم ویواز رو خوار کرد
    من مشخصات نمونه فيلم رو كه تو كامپيوتر چك مي كنم زده 29 فريم كه؟اين رند شده به پايينه يا واقعا 29 فريمه و نه 30 فريم يا قضيه چيز ديگست؟
    اگه یه زمانی هم به gps نیاز شدید داشتید، google maps هست که عالیه.. هم مسیریابی داره هم نقشه هاش بسیار
    با کیفیت و خوب هستن.. منتها یکمی پولیه (این مساله هم با تعرفه های روزانه و ... قابل حله)
    اين نرم افزار رو با نقشه هاي تهران كه سازگار با اين گوشي باشه از كجا مي تونم دانلود كنم؟
    دیکشنری همراه با تلفظ رو همین الان هم داره
    اسم ديكشنري رو لطف مي كني؟
    چقدر سوال كردم!!خوب حالا يكم هم اين گوشي رو نقد كنم.از اونجايي كه همتون از محاسنش شنيديد من ديگه در اين مورد چيزي نمي گم و فقط يه مورد بديش رو بگم.اونم اينكه تو اين مدت من دوبار با پيام كمبود حافظه روبرو شدم البته يكيش رو گوشي بيچاره حق داشت كم بياره اونم وقتي بود كه همزمان كه داشتم اكانت فيس بوك و ايميل رو آپديت ميكردم تا پستاي جديد بياد ، چنتا صفحه از موبايلستان رو هم داشتم باز ميكردم همراه با اجراي فايل هاي فلش تو اين صفحات ، الان كه فكر ميكنم انگار يه چنتا وبجت آنلاين هم در حال كار بود:دي!!!
    اما مورد دوم كه اصلا انتظارشو نداشتم وقتي بود كه مي خواستم فايلاي آفيس و pdf چند صد صفحه اي رو باهاش باز كنم.مثلا نتونست يه فايل pdf با حجم 11 مگ و حدودا 300 صفحه رو باز كنه در حالي كه همين فايل رو قبلا روي يك ويندوز فون قديمي با سي پي يو 600 و رم 128 راحت باز كرده بودم!!!!چرااااااااااااااااا ااااااااااااا؟

2. 2 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام دويد...منم مشكل اقا حميدو دارم از ويو2 خيلي خوشم مياد ولي بادا براي بازي خيلي خوبه ولي نرمافزارهاي كاربردي وجي پي اس نداره.....اومدم منتظر گلكسي 2 باشم بچه ها گفتن بالاي 800 تومن هست ومن 600 دارم .........حالا تصميم گرفتم مثل پيشنهاد تو وايسم تا عيد گلكسي 2بياد و بخوره تو سر گلكسيو بعد بگيرمش اگه نخورد همين ويو2 ميگيرم....به نظر منهم اقا حميد همين كارو كن....راستي دويد(اسمتو نميدونم) خودت گلكسي داري؟اگه جواب مثبته جي پي است فعاله؟(افلاين).......بازي چي تمام بازي هاي با كيفيت بادا رو گلكسي هم هست؟(مجاني)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چنتا مشتيشو نام ببر....ببخشيدا.

دوستان راسته ميگن قيمت با گارانتي ويو2 افت كرده؟؟؟؟؟؟
    دوستدار شما ياشار
    الان گلکسی ندارم ولی حدود 1 ماه دستم بود.(کلا گوشی زیاد عوض میکنم.البته با دوستام.سر به سر میدیم میره)
    موقعی که من داشتم چی پی اس روش نریختم
    تمام بازی های ویو رو گلکسی هم هست حتی بیشتر
    برای استفاده از بازی اول باید نصبشون کنی و دفعه اول وصل بشی به وایرلس و بقیه فایل های بازی رو دانلود کنی و دفعه های دیگه هیچ احتیاجی به اینترنت نداری
    در ضمن اگر تصمیم داری صبر کنی مواظب باش گلکسی super Amoled تموم نشه.
    یه پیگیری کن از خارج بیارن برات

4. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- تو برنامه کیز وقتی با بلوتوث بهش وصل میشم نمیشه برنامه نصب کرد ولی وقتی با usb وصل میشم مشکلی نیست .
    چرا اینجوریه ؟ میشه کاریش کرد ؟
    اینو نمیدونم چون چک نکردم..

آخه وقتی با کابل وصل میشم شروع میکنه به شارژ کردن که خوب نیست .
    اینو مطمئنم که باتری های نسل جدید هیچ مشکلی با شارژ هنگامی دیشارژ نشده، ندارن.. اون مال قبلا بود
    که میگفتن تا وقتی باتری کامل خالی نشده، نباید شارژش کرد..
    الان بزرگ ترین ضرر به باتری هنگامی وارد میشه که در حین شارژ باهاش کار کنید..

2- بازی asphalt که رو ویو نصبه رو میشه رو ویو 2 هم نصب کرد ؟ من تو سامسونگ اپز هر چی گشتم نیود .
    معلومه که نصب میشه
    پیداش نکردی، چون کشور ایران رو انتخاب کردی.. (رو سرور ایران فقط برنامه های مجانی رو میاره)
    بهترین سرور مال ایتالیاست (که البته باید با زبون زیبای ایتالیایی دست و پنجه نرم کنید ) بعد هم مال انگلستان

من مشخصات نمونه فيلم رو كه تو كامپيوتر چك مي كنم زده 29 فريم كه؟اين رند شده به پايينه يا واقعا 29 فريمه و نه 30 فريم يا قضيه چيز ديگست؟
    البته منظورم دوربین عکاسیش بود که ویواز رو خوار کرد
    درمورد فیلم برداری هم ویواز درمقابلش حرفی برای گفتن نداره (بجز فکوس)
    درمورد فریم ریت تو صفحه قبل هم گفتم.. حدود 29.7 فیلم میگیره.. هرچند 29 و 30 اصولا با چشم قابل
    تشخیص نیست

اين نرم افزار رو با نقشه هاي تهران كه سازگار با اين گوشي باشه از كجا مي تونم دانلود كنم؟
    این نرم افزار حتی نقشه های دهات ها رو هم داره ضمن این که اسم خیابونا و... فارسی نوشته توش..
    تو موبایلستان هست لینک مخصوص ویو

اسم ديكشنري رو لطف مي كني؟
    اینم تو موبایلستان دیدم..

اونم اينكه تو اين مدت من دوبار با پيام كمبود حافظه روبرو شدم
    این درواقع یه حسنه سامسونگ از عمد این محدودیت رو گذاشته..
    مثلا تو c7 میتونی اینقد برنامه همزمان باز کنی تا این که گوشی هنگ کنه اما این گوشی اینجور نیست
    اما مورد دوم كه اصلا انتظارشو نداشتم وقتي بود كه مي خواستم فايلاي آفيس و pdf چند صد صفحه اي رو باهاش باز كنم.مثلا نتونست يه فايل pdf با حجم 11 مگ و حدودا 300 صفحه رو باز كنه در حالي كه همين فايل رو قبلا روي يك ويندوز فون قديمي با سي پي يو 600 و رم 128 راحت باز كرده بودم!!!!چرااااااااااااااااا ااااااااااااا؟
    این که ناراحتی نداره خالو
    سیستم عامل به درد همین روزا میخوره دیگه
    با نرم افزار smart ofice میشه مثل هلو و با اینترفیسی زیبا و روان، فایلهای متنی رو مشاهده و ویرایش کرد
    (اینم تو موبایلستان هست.. صفحه ی اول برنامه های بادا)

======================

توجه توجه

دوربین گوشی ترکونده
    با سلطان 8 مگاپیکسلی ها ، رنوار (قابل توجه حسن ) مقایسش کردم و با کمال شگفتی، دیدم کاملا
    ویو سرتر بود!!
    الان حتما دارید میگید دارم با تعصب حرف میزنم.. حق هم دارین.. به همین دلیل تا چند روز دیگه حتما مقایسه
    عکسشون رو میذارم
    همون اول که گرفتمش، فهمیدم رنگ بندیش بهتر و طبیعی تره ولی فکرشو نمیکردم که جزئیات رو بهتر نشون
    بده کف بر شدم

ضمن این که رنوار یکی از بهترین (اگه نگیم بهترین) دوربین های 8مگاپیکسل رو داره!!
    از n86 و innov و همه سرتره!! و یکی از امتیازات ویژه ش هم شارپنس و وضوح بالا و جزئیات عالیه!!
    من تعجب میکنم چطور ممکنه ویو جزئیات رو حتی از رنوار هم بهتر نشون بده!!
    مقایسه عکس رو حتما میذارم
    Last edited by dark fear; 19-02-2011 at 12:20.

6. 6 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

معلومه که نصب میشه
    پیداش نکردی، چون کشور ایران رو انتخاب کردی.. (رو سرور ایران فقط برنامه های مجانی رو میاره)
    بهترین سرور مال ایتالیاست (که البته باید با زبون زیبای ایتالیایی دست و پنجه نرم کنید ) بعد هم مال انگلستان
    خوب چه جوری باید نصب کنیم یعنی به قول شما رو چه برنامه ای باید اسپوف کنیم ؟

8. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محمد جان من منتظر عکسای با کیفیت از قیافه این گوشی شما هستم

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

قبل از اينكه اين پستو بدم اول بگم كه من خودم يكي از طرفدارهاي خفن بادام
    واعتقاد دارم كه هيچ سيستم عاملي به اندازه ي اين كامل نيست حتي مك.......(الان ميگيد اين ديگه كيه؟؟؟)
    شما نبايد بادا 1 رو با اندرويد 2.3 مقايسه كنيد بايد با 1.6 مقايسش كنيم.....و اينده درخشاني روبروي باداست.اينو ميدونم
    میشه بگید منظورتون از نرم افزار کاربردی مثلا چجور نرم افزاریه؟
    من قبول دارم كه بادا نرم افزار كاربردي داره ولي قابل مقايسه با اندرويد نيست........ كه خوبهاش هم پوليه(البته همونم كار ادم رو راه ميندازه.)مثلا جي پي اس
    اگه فقط مشکلت نرم افزاره، به نظرم در خرید ویو شک نکن..
    مشكل من بيشتر با بازي هاشه تا نرم افزار..........اگر بفهمم كه ويو اسپوفر براي ويو2 اومده فرداش ويو 2 رو گرفتم(منظورم اينكه مثل ويوبشه راحت بازي كنم بدون اينترنت) اخه خوره ي بازي ام ديگه...
    .
    .
    .
    در كل تا عيد صبر ميكنم اگه ويو اسپوفر براي ويو2 اومد و بازيهاش راحت اجراشد (بدون اينترنت) كه ويو2 ميگيرم جنس بدنش هم بهتره.........ولي اگه نشد ديگه بعد عيد ان شاالله گلكسي ميگيرم(تا اون موقع هم دور بر500 ميشه)
    ولي واقعا ويو2 رو دوست دارم

دوستدار شما ياشار

12. 3 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما نبايد بادا 1 رو با اندرويد 2.3 مقايسه كنيد بايد با 1.6 مقايسش كنيم.....و اينده درخشاني روبروي باداست.اينو ميدونم
    کاملا درسته
    مشكل من بيشتر با بازي هاشه تا نرم افزار..........اگر بفهمم كه ويو اسپوفر براي ويو2 اومده فرداش ويو 2 رو گرفتم(منظورم اينكه مثل ويوبشه راحت بازي كنم بدون اينترنت) اخه خوره ي بازي ام ديگه...
    .
    ویو اسپوفر 2.5برا ویو 2 کار میکنه ولی بازم باید یکم اینترنت استفاده بشه
    شما مشکلتون فقط هـک کردن ویو2 هست؟؟!
    ینی شما به اینترنت دسترسی ندارید؟ آخه چیزی مصرف نمیکنه .. اصلا به چشم نمیاد.. خیلی راحته هـک کردنش
    فکر نکن هـک کردن آندروید خیلی آسونه..
    هـک کردن ویو 2 خیلی سادس.. من الان خودم چندتا برنامه هـک شده دارم
    فقط درحد به روز رسانی یه ویجت اینترنت مصرف میشه! (شایدم کمتر)

محمد جان من منتظر عکسای با کیفیت از قیافه این گوشی شما هستم
    جوابو تو پروفایلت میدم

خوب چه جوری باید نصب کنیم یعنی به قول شما رو چه برنامه ای باید اسپوف کنیم ؟
    رفیق شما مشکلت اینه که نمیدونی آسفالت باید رو چی اسپوف بشه یا اینکه میخوای بدونی کلا اسپوف کردن
    رو توضیح بدم؟
    Last edited by dark fear; 19-02-2011 at 22:24.

14. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفیق شما مشکلت اینه که نمیدونی آسفالت باید رو چی اسپوف بشه یا اینکه میخوای بدونی کلا اسپوف کردن
    رو توضیح بدم؟
    راستش تو موبایلستان و همینجا که شما توضیح دادین یه چیزایی در مورد اسپوف کردن فهمیدم ولی باز هنوز کاملا متوجه نشدم .
    این ویو اسپوفر رو دیگه نشنیده بودم که الان گفتید بیشتر گیج شدم
    حالا شما یه زحمتی بکش یکمم توضیح بده خودمم ور میرم یاد میگیرم .
    ممنون میشم واقعا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اسپوف کردن یه اصطلاحه.. اسم روشه..
    درواقع هـک کردن ویو فقط یه کپی پیست ساده س
    شما باید برنامه پولی مورد نظر رو از وب دانلود کنی، بعد گوشی رو درحالت "حافظه ی انبوه" به کاپیوتر
    وصل میکنیم، بعدش میریم این پوشه ی دانلود شده رو به جای برنامه ی رایگان مورد نظر کپی پیست میکنیم
    این ویو اسپوفر هم کارش همون کپی پیسته
    شما پوشه برنامه ی رایگان رو بهش میدید، پوشه ی برنامه پولی رو هم میدید، خوش جاشون رو عوض میکنه

سوال دیگه باشه در خدمتم

17. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    real football 2010 و Smart Office رو اسپوف کردم و عالی جواب داد .
    خیلی حال میده فقط بدیش اینه که باید هر دفعه بریم از سامسونگ اپز اجرا کنیم . امیدوارم یه راهی بزودی پیدا بشه که دیگه به نت نیاز نباشه برای اجرا

این آسفالت رو از کجا میشه گیر آورد و رو چی اسپوف کرد ؟ تو موبایلستان پیدا نکردم . شما امتحان کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •