دمت گرم که نارنجک به کمر بستی و با این اینترنت داغون 3گیگ دانلود کردی. اجرت با بیل گیتس
دمت گرم که نارنجک به کمر بستی و با این اینترنت داغون 3گیگ دانلود کردی. اجرت با بیل گیتس
دوستان یه نفر نحوه ی تمرین دادن تیم رو اگه بلده توضیح بده دقیقا
ممنون
خيلي راحت ميري ميگي اين كار و بكنن اگرم نكردن دور زمين بگردونشون![]()
قدر خودتو بدون خیلی حیفی![]()
بشين فوتبال بزن تمرين مي خواي چيكار![]()
این بازیکن های تیم ملی ما رو کسی نتونست راهنمایی کنه.
حداقل بگید که این تیم مالاگا پولدار هست؟ مالکش عرب هست مثل منچسترسیتی..خوب بودجه میده ازشون بدزدیم؟
اين همه تيم حالا بايد بچسبي به اين تيم![]()
خوب الحمدالله وضع این تاپیک داره خیلی خوب پیش میره، وین رونی هم که حسابی با تجربه شده و داره کم کم یه پا کارشناس میشه
تقریبا بچه ها به همه سوالات پاسخ دادن غیر از این یکی:
متاسفانه این مورد شما باگ محسوب میشه، یعنی اگر در football manager 2011 پچ 3 فقط برای یک بار بازیکنی از رفتن به تیم ملی کشورش ممانعت بشه، این بازیکن تا آخر عمر! به تیم ملی نمی تونه دعوت بشه، حتی اگه مربی تیم ملی عوض بشه.
بگذار مورد شما رو بررسی کنم هرجا اشتباه بود بگو اشتباهه:
شما ابتدا مربی منچستر شدی، در این مدتی که مربی منچستر بودی، مربی وقت انگلیس مهاجم شما یعنی وین رونی رو برای یک مصاف دوستانه به تیم ملی دعوت می کنه. ( این وین رونی کجا وین رونی خودمون کجا )
برای بازی های دوستانه، اجازه مربی شرط اصلی محسوب میشه، از این رو از شما در مورد حضور وین رونی در تیم ملی سوال میشه، شما به دلیل شرایط خاص خودتون( جلوگیری از مصدومیت، خستگی و ... ) اجازه حضور به این بازیکن در تیم ملی رو نمی دید، از این تاریخ به بعد، حتی زمانیکه خودتون مربیگری انگلیس رو به عهده می گیرید، نمی تونید این بازیکن رو دعوت کنید. تا اینجا درسته؟!
متاسفانه همین باگ این بازی محسوب میشه، یعنی اگه بازیکنی حتی فقط یکبار از حضور در تیم ملی منع بشه، دیگه حتی برای بازی های رسمی به تیم ملی دعوت نمیشه. لذا زین پس به بازیکن های دعوت شده فقط اجازه بازی در 45 دقیقه رو بدید.
در ضمن شما قبلا همی نمشکل رو در مورد هارگریوز هم داشتید که همونجا جوابتون رو داده بودم، اینم دقیقا مثل همون می مونه، اگه می خواید یه همچین مشکلی نداشته باشید، متاسفانه باید بازی رو از اول شروع کنید یا اینکه منتظر پچ جدید بمونید که بعیده دیگه پچی بیاد.
موفق باشید
Last edited by bipoop; 09-09-2011 at 14:54.
من بهت گفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)