تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 138

نام تاپيک: نرم افزار یا فناوری اطلاعات

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

برنامه نویسی php و sql و ... که مربوط به طراحی وب هستند تو نرم افزار بیشتر هستند یا تو IT ؟

( 2 روز دیگه برای انتخاب رشته بیشتر وقت ندارم. لطفا پاسخ سوالم را بدهید ) ممنون

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه نویسی php و sql و ... که مربوط به طراحی وب هستند تو نرم افزار بیشتر هستند یا تو IT ؟

تو هر دو هستن اما مسلما توی نرم افزار بیشتر هست.

3. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

نرم افزار sql داره ولی دیگر زبان های برنامه نویسی طراحی وب رو نداره و sql رو هم برای طراحی پایگاه داده میخونیم نه وب نویسی.
    این گونه زبان ها رو بیشتر در شبکه میبینید تا نرم افزار.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

نرم افزار sql داره ولی دیگر زبان های برنامه نویسی طراحی وب رو نداره و sql رو هم برای طراحی پایگاه داده میخونیم نه وب نویسی.
    یعنی بیشتر در رشته IT دیدیه میشه؟؟برنامه نویسی که در IT هستش فقط برای ساخت وب هست درسته؟؟

بعد شبکه بیشتر در کجا استفاده میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

این حرف شما من را که تا حدودی نسبت به نرم افزار مطمئن شده بودم انداخت وسط شک !

یعنی IT تا قبل از کارشناسی ارشد این زبانها را می خواند ؟ من دوست دارم این زبان ها را بخوانم . شما بگید نرم افزار یا IT

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

این حرف شما من را که تا حدودی نسبت به نرم افزار مطمئن شده بودم انداخت وسط شک !

یعنی IT تا قبل از کارشناسی ارشد این زبانها را می خواند ؟ من دوست دارم این زبان ها را بخوانم . شما بگید نرم افزار یا IT
    ببینید این که it این زبان ها رو میخونه یه نه رو دقیق نمیدونم ولی مطمئناً در نرم افزار وجود ندارند.ولی اگه نظر منو بخواهید شما باید ملاکت برای انتخاب بین این دو رشته خیلی وسیع تر باشه. برای یاد گرفتن این زبان ها فوقش یه ترم میری فنی حرفه ای یکیش رو یاد میگیری. ولی نرم افزار با it تفاوت های زیادی داره.که من اون اندازه ای که بلدم میگم:
    تا 4 ترم اول این دو رشته تقریباً مثل همند و بیشتر واحداشون به هم شباهت هایی دارند ولی در ترم های بالاتر کلاً از همدیگه جدا میشوند.نرم افزار فنی تره و و حدود 10 واحد الکترونیک میخونیم. یعالمه هم آزمایشگاه داریم که it نداره.(آزمایشگاه مدار منطقی / معماری و ...) در عوض it در ترم های بالاتر درس هایی داره که به مدیریت شبیهند. (مقل مدیریت منابع/ مدیریت استراتزیک/مدیریت و کنترل پروزه و ...)
    اگه یه نگاهی به انواع گرایش ها در (سطح ارشد)it کنید متوجه میشید که اکثر گرایش هاش به مدیریت و ... وابستست و فقط گرایش شبکه برای علاقه مندان کامپیوتر و شبکست.که چون اکثر دانشجویان برای این رشته تلاش میکنند قبول شدن درش(در مقطح ارشد) واقعاً سخته.
    خلاصه اگه شما بیشتر ریاضیات و فنی رو دوست دارید(البتهit هم ریاضیات داه) نرم افزار رو انتخاب کنید ولی اگه درس های تشریحی و مدریت دوست دارید(اونم نه زیاد من فقط برای تفاوت هاش این جوری مثال زدم)it رو انتخاب کنید.
    نکته: اطلاعاتی که من دادم در حد دانش خودمه.ولی اگه من جاش شما بودم حتماً به یه مشاوره خبره(حتی تو دانشگاه ها) یه سری میزدم.

یعنی بیشتر در رشته IT دیدیه میشه؟؟برنامه نویسی که در IT هستش فقط برای ساخت وب هست درسته؟؟

بعد شبکه بیشتر در کجا استفاده میشه؟؟
    بله تا حدودی. نه اونها حداقل باید ++c رو بگذرونند.البته به استادش هم مربوطه.
    شبکه خیلی وسیعه و در جاهای مختلفی استفاده میشه که مشهور ترینش همین شبکه های سنتی(اینترنت)هست.

8. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اول این را بگم که من انتخاب اولم را نرم افزار زدم و از انتخابم نسبتا راضی هستم.

من بعد از حرف شما بازم تحقیق کردم. چند تا چیز نظرم را جلب کرد که امیدوارم درست بوده باشه.

اول اینکه توی آگهی های استخدامی که دیدم اکثرا یک برنامه نویس نیاز دارند که مورد علاقه من هم هست.

دوم اینکه ظاهرا نرم افزار یک واحد داره به اسم "مهندسی اینترنت" که بسیار به شبکه و اینترنت نزدیک هست و این واحد را من در it ندیدم.

می توانم بعد نرم افزار شبکه بخوانم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

می توانم بعد نرم افزار شبکه بخوانم ؟
    بله کسانی که مدرک کارشناسی نرم افزار داشته باشند می تونند در کنکور ارشد IT شرکت کنند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

یخورده تاپیکو خوندم ، دیدم گفتید یکسری زبونارو رشته ی نرم افزار نداره ، به رگ غیرتم برخورد

تمامی زبونا مثل PHP,Mysql,Aspx.net ,C++,C ,Asm رو حتما رشته ی نرم افزار میخونه ولی رشته ی IT برنامه نویسی قوی نداره. (کارگاه دانشگاه ما Mysql , Aspx.net یا PHP رو حتما میگن ). پروژه هایی مثل پروژه ی سایت خرید و فروش ، داروخانه و... استادا به بچه های نرم میدن تا IT.

IT بیشتر کارش مدیریتیه...............

اگه بخوای بیشتر متوجه بشی قضیه اینه : یک تیم مهندس نرم افزار چند ماه وقت میزاره و یک پروژه ای رو به نحو احسنت انجام میده ، وقتی تحویل پیمانکار میده که پولو بگیرن ، پیمانکار هم کارو رد میکنه (مدیر بوده) ، بعدا صداش در میاد پیمانکاره IT مخونده

12. 2 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zinor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

8 IT تهران جنوب هرگز

دوستان عزیز :
    بین IT و نرم افزار تفاوت خاصی نیست فقط IT یکسری درس های مدیریتی اش مثل اصول و مبانی مدیریت - مهندسی فناوری اطلاعات 1 و 2 - مدیریت رفتار سازمانی (که از اختیاری ها است) و غیره .... بیشتری داره و مهندسی نرم بیشتر درس های تخصصی اش مثل برنامه ریزی میکرو پروسسور و ... ولی مطمین باش تو شغل آینده ات که در رابطه با کامپیوتر خواهد بود هیچ تفاوتی نداره !
    چون تو ایران اینجوریه و کارها اصلا اصلا تخصصی نیست . مثلا یکی از دوستان که طراح وب هست مهندسی عمران داره که به شدت کارش از من بهتره یا یکی از فامیل های نزدیکمون که کار شبکه یکی از شعبه های ایرانسل رو انجام میده مهندسی کشاورزی داره .
    ولی من به شدت یه چیزی رو بهت پیشنهاد می کنم اونهم اینه که IT تهران جنوب رو نری . چون خیلی مزخرفه و ....
    ولی مهتدسی نرمش هم اساتیدش و هم سیستمش بد نیست . IT پرند هم خوبه . البته اینها که واسه دانشگاه مزخرف آزاد هست رو می دونم از سراسری اطلاعات کاملی در اختیار ندارم .

14. این کاربر از zinor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •