تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 60 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ببین با توجه به اینکه گفتی تیم کوچیک با بازیکنای جوون داری، اتفاقی که برات افتاده کاملا طبیعیه. راه حل مشکلت فقط توی جستجوی بازیکنها با توجه به خواسته هاته که توی Transfer Market از قسمت Search Player میتونی با توجه به بودجه، پست و کیفیت لیستی از بازیکنا رو در اختیار داشته باشی. بالاخره از این لیست یه 2-3 تایی نصیبت میشه دیگه.
    مرسی دوست من!

در ضمن مثل اینکه قسمت نقل انتقالات تغییرات جدی کرده چون همین کاری که گفتی رو هم کردم..یه بازیکن فرانسوی پیدا کردم که توی دسته دوی فرانسه بازی میکنه!میشه یه کاری کرد اول بیاد یارو تست بده بعد باهاش قرارداد بست؟؟
    داشتم میگفتم این یارو با اینکه توی تیم در پیتی بازی میکرد بازم قبول نکرد که بیاد..
    در ضمن اینکه ایا این امتحانی که اخر فصلها میگیره مهمه ؟؟چه تاثیری داره؟؟

اهان یه چیز مهم .توی این همه بدبختی که تیم ما داره 10تا از بازیکنا قراردادشون داره تموم میشه و هرچی میگم بیاید تمدید کنید نمیان!اینو کجای دلم بزارم؟؟چکار کنم؟؟یه وقت نرن تیمم با 4 تا بازیکن بمونه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض من اگه داور بودن به این بازی 5 از 10 میدادم

البته شاید هنوز زود باشه برای نظر دادن
    درست فکر می کردم برای نظر دادن زود بود منهای بخش آنلاین بازی( که اصلا من نمیدونم چی داره و به درد ماهم نمیخوره بخش آنلاین چون بازی اورجینال نمیگرم ) باید بگم که این ننسخه منیجر هم یکی از ضعیف ترین های منیجر هست و تیم منیجر امسال خیلی کم کاری کرده و به شخصه از کار امسالشون نا امید شدم دلایل زیادی برای این دارم .

اوضاع برای اونایی که 3دی بازی نمیکنن یکم بهتره ولی برای کسایی که به 3دی اهمیت میدن بازی به اندازه کافی ضعیفه . هوش مصنوعی مربی تیم مقابل فوق العاده ضعیفه و اگه یکم درست و حسابی ترکیب بچینی دیگه هیچ کاری نمی تونه بکنه من با نیوکاسل شروع کردم بعد از 10 بازی صدرنشین با 30 امتیاز
    منچستر یونایتد رو 5 - 0 بردم منچستر سیتی رو 4-1 استون ویلا رو 3-0 استوک سیتی رو 6-1 و ...

-یادمه تو منیجر 2008 مربی کامپیوتر تیمش عقب می افتاد با یه تغیر تاکتیک و چند تاتعویض همه چی رو به نفع خودش می کرد و مجبورت میکرد تو هم تغییر تاکتیک بدی ولی تو این منیجر از اول تا آخر بازی هیچ احتیاجی به تغییر تاکتیک نیست

-داشتم با منچستر سیتی بازی می کردم دقیقه 55 بازی تعویض منچستر سیتی انجام شد عمرا" اگه حدس بزنید کی جای آدبایور به بازی اومد.......................... هارت (دروازبان سیتی )

- داوری ضعیف

- تکلای بی مورد و بد بازیکنا

-مهاجم من دروازه خالی توپ از وسط دروازه روی خط گل زد به تیرک عمودی دربازه

-سیمولیشنای عجیب غریب برای نتایج مسابقات بعد از 10 هفته من تیم اول جدولم و دوم هم وست بروم ویچ اونم آرسنال و لیورپول برده

-سیستم مسخره نمره دادن و انتخاب بازیکن برتر بازی هفته و ماه و ... مثلا" یه بازیکن تو بازی 3 تاگل میزنه اونوقت اون بازیکنی که هیچ کاری نکرده امتیازش بالاتره و بعد تو تیم هفتم نمیاد یکی میاد که 20 دقیقه بازی کرده و اونم هیچ کاری نکرده

-بودجه پایینی که فصل اول به تیم داده میشه و فقطم مال تیم خودت نیست حتی اگه بخوای بازیکنت بفروشی پول در بیاری هم نمیشه چون تیمای دیگه هم پول ندارن که بازیکنتو بخرن

-اسم واقعی برای مربیا و فیس اختصاصی بازیکنا و تلفظ اسم بازیکنا توسط گزارشگر همونن تعداد محدودیه که پارسال بود شاید انگشت شمار اضافه شده باشه من که ندیدم چیزی اضافه شده باشه

- جزیات بازی هم زیاد تغییری نداشته مثل ریال لایف و کلوب کانستراکشن و...

- مشکلات زیاد برای استخدام استاف

و ...

اینا فقط چیزایی که الان که دارم می نویسم یادم میاد
    Last edited by rose_cute720; 06-11-2010 at 22:15.

3. 3 کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوست من!

در ضمن مثل اینکه قسمت نقل انتقالات تغییرات جدی کرده چون همین کاری که گفتی رو هم کردم..یه بازیکن فرانسوی پیدا کردم که توی دسته دوی فرانسه بازی میکنه!میشه یه کاری کرد اول بیاد یارو تست بده بعد باهاش قرارداد بست؟؟
    داشتم میگفتم این یارو با اینکه توی تیم در پیتی بازی میکرد بازم قبول نکرد که بیاد..
    در ضمن اینکه ایا این امتحانی که اخر فصلها میگیره مهمه ؟؟چه تاثیری داره؟؟

اهان یه چیز مهم .توی این همه بدبختی که تیم ما داره 10تا از بازیکنا قراردادشون داره تموم میشه و هرچی میگم بیاید تمدید کنید نمیان!اینو کجای دلم بزارم؟؟چکار کنم؟؟یه وقت نرن تیمم با 4 تا بازیکن بمونه؟؟

درباره اون بازیکن اگه وارد قسمت پیشنهاد دادن شدی و در واقع توافق اولیه بدست اومد خب با رقم بالاتر نباید مشکلی برای این انتقال وجود داشته باشه.

برای تست نمیدونم منظورت تست پزشکیه یا کلا تست بازی. چون اولی که کلا به تو مربوط نیست و زمان قطعی شدن ترنسفر انجام میشه، دومی هم برای بعضی از بازیکنا وجود داره. ولی نمیدونم چرا برای یه سری نیست. فکر کنم میتونی بازیکنای زیر 20 سال رو یه چند هفته ای آزمایشی توی تمرینات داشته باشی. برای این کارم اگه این مورد براش فعال باشه میتونی توی منویی که با کلیک راست کردن روی بازیکن نمایش داده میشه ببینی.

برای تمدید قرارداد هم دو حالت وجود داره: یا به طرف بازی ندادیو کلا شاکیه و میخواد بره و یا با چرب کردن سبیلش کارت راه میوفته.

درباره پست rose_cute720 هم باید بگم که با این موضوع که بازی باید بیشتر پیشرفت میکرد کاملا موافقم. ولی بیشتر مشکلاتی که ایشون بهش اشاره کرد که همشم قبول دارم توی 3d اتفاق میوفته. من text mode رو اکیدا بهت توصیه میکنم اگه که علاقمند به جنگ تاکتیکی هستی. چون در این حالت حتی بی توجهی به یک تعویض تیم مقابل هم میتونه نتیجه 2-0 جلوی تو رو به باخت تبدیل بکنه. البته درجه سختی بازی هم فراموش نکن.
    ولی راجع به staffها من مشکلی نداشتم، شما مشکلتو بگو دور همی یه فکری میکنیم...

5. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

. ولی بیشتر مشکلاتی که ایشون بهش اشاره کرد که همشم قبول دارم توی 3d اتفاق میوفته. من text mode رو اکیدا بهت توصیه میکنم اگه که علاقمند به جنگ تاکتیکی هستی. چون در این حالت حتی بی توجهی به یک تعویض تیم مقابل هم میتونه نتیجه 2-0 جلوی تو رو به باخت تبدیل بکنه.
    خوب 3دی هم یکی از بخشای مهم این بازیه هیجان این بازی به 3دی بازیکردنشه اگه مشکلاش کم بود
    یادمه کارت گرافیکم به خاطر اینکه بتونم 2009 روی 3 دی بازی کنم عوض کردم این بازی وقتی موفق میشه که به واقعیت نزدیک بشه و 3دی مچ هم به خاطر این مهمه

. البته درجه سختی بازی هم فراموش نکن.
    فکر نمی کنم اینکه جو هارت به جای آدبایور می یاد تو زمین به درجه ی سختی ربط داشته باشه

. ولی بیشتر مشکلاتی که ایشون بهش اشاره کرد که همشم قبول دارم توی 3d اتفاق میوفته.
    ولی مشکلات فقط به 3دی هم محدود نمیشه بعضی چیزا مثل همون انتخاب بهترینای تیم و هفته و ماه یا اینکه وست برم ویچ تیم دوم لیگ انگلیس میشه بعد ده هفته اعصاب آدم به انداز کافی خورد میکنه و نشون میده که این بازی هیچ تست درست حسابی نمیشه و حداقل امسال خیلی کم روش کارشده و حتی نقصای سال قبل بر طرف نشده
    Last edited by rose_cute720; 07-11-2010 at 10:55.

7. این کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جون من یکی جواب بده اعصابم خورد شده
    تو حالت سه بعدی بازیکنام اصلا تکون نمیخورن شکلشون هم اینجوریه که تو عکس فرستادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جون من یکی جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

سلام
    rose-cute جان با اکثر حرفهات موافقم
    البته من تو این ورژن اینو زیاد ندیدم ولی پارسال تو منیجر 10 من با رئال تا آر فصل اول بودم ولی بارسا ته جدول داشت حذف میشد
    آخه عقل سلیم چی میگه ؟
    یا مثلا تو چمپیونز امسال منچستر و میلان از گروهاشون بالا نیومدن
    نمیدونم ولی شاید به درجه ی سختی برمیگرده این موضوع شایدا
    من همش تو حالت نرمال بازی میکنم
    ولی انگار خیلی تابلو هستش
    چون جام جهانی رو تو 1 ساعت با پرتغال تموم کردم به راحتی قهرمان شدم
    همه تیمهای بزرگ رو هم با اختلاف بیشتر از 3 تا بردم
    مثلا ایتالیا تو گروهی - آرژانتینو 5 تا زدم و جالب اینه تو فینال آلمانو 6 تا زدم
    البته من با تاکتیک خیلی کار میکنم ، تری دی هم بازی میکنم
    ولی هر چی باشه نرمال یعنی حالت طبیعی حتی اگه خوزه مورینیو هم مربی پرتغال باشه تو حالت نرمال تو واقعیت اینجوری نمیتونه همه رو راحت بزنه
    در مورد آقای گل هم جالب بود
    کریستین رونالدو از تیم من با 12 گل زده آقای گل شد
    فرناندو تورس با 10 گل دوم شد
    جالب اینه که رونالدو از 12 تا گل زدش ، 8 تاش رو تو جریان بازی ها پنالتی زد !
    پنالتی هم کاری نداره
    وقتی تک به تک میشه بازیکنتون تو 18 قدم یا بهش سانتر میرسه و استپ میکنه دروازبان حریف میاد تو پاش اونم توپ رو میندازه یه طرف دیگه و میخوره به دروازبان و راحت پنالتی میشه
    واسه من که تو هر بازی 1 بار اتفاق میفته البته بیشتر به سود من
    ولی این تو جام جهانی اینقدر واسه من اتفاق افتاد که رونالدوم آقای گل شد
    اما نکته ی جالب دیگه اینه که مثلا نانی از تیم من فوق العاده بود تو جام هم کلی پاس گل داد هم خیلی گلهای حساس زد
    منتها در کل بهترین بازیکن جام یع مدافع شد از تیم آرژانتیم ، بعله درست حدس زدید گابریل هانزه
    آخه خدایا این دیگه چه سیستم انتخابیه
    و دیگه اینکه تو تری دی چند بار شد که من گل زدم بعد یهو بازیکنهای حریف شروع به شادی کردن در حالی که زننده ی گل تیم و بازیکن من بوده ، این واسم خیلی پیش اومد ، که واقعا به نظر باگ و سوتی بدیه
    اما به نظر چهره ی بازیکنها رو تو حالت تری دی خوب درست کردن البته به غیر رنگ چشمهاشون !!! که آدم میترسه
    حرکات مربی ها هم کنار زمین جالبه
    فعلا همینا بود

alikamani جان شما فکر کنم کارت گرافیکت ضعیف باشه
    فکر کنما
    یه بار دایرکت ایکستو دوباره نصب کن (ترجیحا ورژن جدیدتر)
    البته مطمئن نیستم با این کار بهتر بشه

راستی بچه ها نمیخواد کسی به من بگه تو 3d چرا صدای گزارشگر نداره ؟
    یکی کمکم کنه دیگه
    مرسی

10. 2 کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گرافیکم 1 گیگ هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جون من یکی جواب بده اعصابم خورد شده
    تو حالت سه بعدی بازیکنام اصلا تکون نمیخورن شکلشون هم اینجوریه که تو عکس فرستادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جون من یکی جواب بده
    دوست عزیز درایور کارت گرافیکت رو آپدید کن درست میشه

13. این کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    rose-cute جان با اکثر حرفهات موافقم
    البته من تو این ورژن اینو زیاد ندیدم ولی پارسال تو منیجر 10 من با رئال تا آر فصل اول بودم ولی بارسا ته جدول داشت حذف میشد
    آخه عقل سلیم چی میگه ؟
    یا مثلا تو چمپیونز امسال منچستر و میلان از گروهاشون بالا نیومدن
    نمیدونم ولی شاید به درجه ی سختی برمیگرده این موضوع شایدا
    من همش تو حالت نرمال بازی میکنم
    ولی انگار خیلی تابلو هستش
    راستی من جایی رو پیدا نکردم که بشه قدرت حریف و زیاد کرد یه جاهایی هست برای اینکه نقل و انتقلات و اینو سخت تر بشه ولی چیزی ندیدم که بازی حریف رو بهتر بکنه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با این توضیحات football manager رو ترجیح میدم چون از این ایرادات ناره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •