من که خیلی منتظر بودم نسخه ی 5 این بازی رو ببینم.خیلی بیش تر از بازی هایه دیگه.
اما با تریلر که از بازی دیدیم....واقعا دل سرد کنندس.
به نظر هم نمیاد اصلا داستان جالبی داشته باشه....
حیف دویل 3 و 4 .....
من که خیلی منتظر بودم نسخه ی 5 این بازی رو ببینم.خیلی بیش تر از بازی هایه دیگه.
اما با تریلر که از بازی دیدیم....واقعا دل سرد کنندس.
به نظر هم نمیاد اصلا داستان جالبی داشته باشه....
حیف دویل 3 و 4 .....
به به !!! تو این نسخه دوباره Vergil میاد و باز با دانته میجنگه !!! اینقدر حال میدی ;دی اما این تصویر خود دانته بود که من دیدم ؟!! خیلی زشت هستش![]()
اصولا CapCom درباره ی خراب کردن یک IP مهارت خاصی داره... از ساله 2008 کارشو شروع کرده!( بعد DMC4 )
من بعضی وقت ها به بازیساز بودن اینا شک میکنم... ( آخه کدوم مغزه پوکی میاد این همه تاپاله میکنه تویه IP هاش ؟)
به نظر من بد تر از هر چیزی اینه که نینجا تئوری مسول ساخت این بازی شده و بد تر از این نمیشه دیگه....
همون مغز پوکی که اینایی که نقل قول کردم رو نوشه : دیاصولا CapCom درباره ی خراب کردن یک IP مهارت خاصی داره... از ساله 2008 کارشو شروع کرده!( بعد DMC4 )
من بعضی وقت ها به بازیساز بودن اینا شک میکنم... ( آخه کدوم مغزه پوکی میاد این همه تاپاله میکنه تویه IP هاش ؟)
برا منکه هیچ وقت فن این بازی نبودم این دانته ی جدید جذاب تره... کاراکتر های مرد با استیل غربی بهترن.. سیگار بر لب جالب تره
کاراکتر های زن رو هم شرقی ها خوب میسازن
کلا این بازی شرقی غربیه... یاد شعار نه شرقی نه غربی جمهوریه اسلامی افتادم : دی
نه خوبه این استودیو بازیهای خوبی رو ساختهبه نظر من بد تر از هر چیزی اینه که نینجا تئوری مسول ساخت این بازی شده و بد تر از این نمیشه دیگه.
شاید بازیایه خوبی رو ساخته باشه اما ادمه دادن این بازی بعد ساختن 4 سری توسط کپکام به وسیله ی نینجا کار جالبی نیست...
ینی چی که یه دفه مسول ساخت بازی عوض میشه ؟؟
اینجوری میشه که تو dmc هم گند میخوره.
آخه نینجارو چه به DMC .
یکی از بدی هاشم اینه که نینجا اصلا واسه pc ارزش قائل نیست و این واقعا افتضاحه...
فرقی نمی کنه دانته سیگار به لب باشه و موی مشکی یا موی سفید و شوخ . مهم گیم پلی بازی DMC هستش که من باهاش حال می کنم مخصوصا Boss fighting هاش که دیگه خوراکه .
خود کاراکتر تو جذب مخاطی خیلی مهمهفرقی نمی کنه دانته سیگار به لب باشه و موی مشکی یا موی سفید و شوخ . مهم گیم پلی بازی DMC هستش که من باهاش حال می کنم مخصوصا Boss fighting هاش که دیگه خوراکه .
مثلا اگه بایونتا مرد بود این همه محبوب می شد؟
این عکس رو نگاه:
یه حس خوبی رو منتقل میکنه : دی
+
کلا تو این بازی می خوان منشا دانته رو نشون بدن که از کجا اومده و چی هست .
یکی از نائب رئیس های Capcom گفته:
"This is meant to be an origin story, so this is Dante before you knew who Dante was"
توضیح:
In comic book terminology, an origin story is an account or back-story revealing how a character or team gained their superpowers and/or the circumstances under which they became superheroes or supervillains
خلاصه به کمک Unreal Engine و نینجا تئوری مطمئنا بازی باید بازیه خوبی باشه...
یادش بخیر DMC 3 اینقدر با حال بود ، کیف کرده بودم از اون بازی ، یادش بخیر ...
اقا من میگم این نینجا هر چی هم بارش باشه از سازنده قبلی بهتر نیست به نظر من DMC با نسخه 4 ترکوند.یعنی من نمیدونم چه ایرادی میشه از این بازی گرفت Full Fram بودن و این که واقعا داستان زیبای داشت من خیلی ویرجیل رو دوست دارم حالا اگر باز برگرده من هم این بازی رو بازی میکنم.فقط به عشق ویرجیل گلم
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)