منظور این تصویر شماره سوم از Ghost Recon ولی اولین شماره از Advanced Warfighter نه Ghost Recon Advanced Warfighter 3.
منظور این تصویر شماره سوم از Ghost Recon ولی اولین شماره از Advanced Warfighter نه Ghost Recon Advanced Warfighter 3.
سلام
آقا من توی یکی از مراحل گیر کردم نسخه Ghost Recon Advanced Warfighter
یه قسمت هست که موقع لود عکس یه قطار رو نشون میده
یه جایش هست که ما رو از هلیکوپتر پیاده میکنند هیچ یاری هم ندارم فقط یه دونه از این نمیدونم چیچیا که بالا سرمون پرواز میکنه و محیط رو بررسی میکنه باهام هستش
وقتی از هلیکوپتر پیاده میشیم توی نقشه یه علامت سبز میاد که باید بریم طرفش ولی بعد از چند ثانیه نمیدونم چی میشه هم دیگه اون علامت سبزه میره هم صفحه کلا نمش دار میشه
اصلا معلوم نیست از کدوم طرف باید برم
هر ا رو که تونستم سر زدم ولی خبری نبود البته ادم بدا توش هستند که میکشیمشون ولی خوب یه سریشون رو پیدا نمیکنم
امیدوارم فهمیده باشید کجا گیر کردم
اگه نفهمیدید بگید تا عکس بذارم
با تشکر
شما باید خودتون رو به ایستگاه قطار برسونید و همه افراد دشمن رو بکشید .
بعد برید توی یه ساختون که بالاش یه دکل بزرگ رادیویی هستش از پله ها برید بالا و خودتون رو به پایه دکل رادیویی برسونید به محض اینکه به دکل رسیدید میتونید دکل رو منفجر کنید .(با همون دکمه X)
تایید میشود .
شرمنده حواس نمونده![]()
ممنون از لطف شما
برم ببینم پیداش میکنم یا نه
بازم ممنون
سلام آقا من همين اول بازيش گير كردم از بالا كه ميپره رو اتوبان همه رو ميكشم ميرم تا آخر يه ساختموني نشون ميده ولي نميشه رفت تو اگه ميشه راهنمايي لطفا
سلام دوستان این بازی واقعا محشره من نمیدونم دوستان بازی اول و دوم آنرا که در جمهوریهای سابق شوروی و در آفریقا میگذره بازی کرده اند یا خیر ولی این تنها بازی است که من محو آن شده ام دوستان به غیر از این سه بازی آیا گاست ریکون بازی دیگری هم داره ؟
دوستان اگه ممکنه مشکلات منو هم حل کنید
1-چطوری میشه سربازان را با فرمانده همراه کرد چون در بازیهای قبلی هرجا فرمانده میرفت بقیه سربازان هم میرفتند اول هر مرحله سربازان همراه هستند ولی وقتی یک دستور بهشون میدم از این حال خارج میشن و دیگه نمیتونم به این حالت برگردونم
2- در بازی قبلی اگه فرمانده به زانو یا دراز کش میشد بقیه هم همین کارو میکردند ولی در این نسخه انجام نمیدهند
3-در مرحله سوم قبلا توضیح دادین که هنگام رسید ن به خودرو نفر بر باید از نیروی هوایی کمک بگیرین ولی من فاصله میگیرم و با موس روی گزینه air strike میروم ولی هیچ خبری از هلیکوپتر نمیشه وقتی روی گزینه میروم باید کلید دیگری رو بزنم یا خیر واقعا بد جوری گیر کردم
دوست عزیز شما کدوم نسخه رو داری بازی می کنی؟
اینو بگو
داداش همین توضیحی که توی پستهای قبلی دادی را من اجرا میکنم ولی نمیشود یعنی با موس میروم روی گزینه air strike ولی هیچ اتفاقی نمیافته حتی هنگامی که روی این گزینه هستم تمام کلیدها رو میزنم ولی بازهم اتفاقی نمیافته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)