خب. کم کم داره جالب میشه!
الان داشتم پستای اولم تو این تاپیک رو میدیدم، به یه عکس جالب برخوردم!
مگه ایم کیوون کشته نشد؟
پس این عکس کجای سریاله؟![]()
اره عجیبه....
احتمالا برای اونجا بوده که درگیر میشدن ولی تغییرش دادن! همون کارده هست که همراش برده بود!
سریال خیلی داره جالب میشه ...
Last edited by ahriman323; 02-01-2011 at 23:26.
ولی بازرسه خودش گفت کشته شددددددد
این تیمور تیمور که میگن همون یارو نیست که با اون طرف (که صداشو نازک میکنه و خودشو زن جا زده) که رو پشت بوم بود، تلفنی حرف میزد؟ همونی که فخیم زاده هم اون قسمت های اول به رابط اون جناب مرد زن نما! میگفت با تیمور هنوز رابطه داری؟
.
.
در مجموع این قسمت هم مثل چند قسمت اخیر خوب بود! ولی من موندم! کارگردان و نویسنده پر سابقه و کار کشته ای مثل فخیم زاده چرا زیاد به رابطه عشقی بین جعفر و اکرم نپرداختش! کلو یوم یه بار جعفر رفت در خونشون و گفت میام خواستگاریو همه چی حله و از این حرفا! الان خیلی تو ذوق میزنه که دختره میگه من جعفر و دوست دارم و لوش نمیدم...
.
از اون تیکه آخرش که قربانی به اسکندر گفت برو با بچت خداحافظی کن و... خوشم نیومد! مثلا خواست احساستیش کنه!!![]()
فکر نمیکنم چون گفت 6 ماهه گرفتنش!
احتمال زیاد اینم مثل همین جریانه مرد زن نما که یه مدت پیداش نبود پررنگ میشه! دستک کم نمیشه گرفت این فخیم زاده را کارش درسته!
خیلی داره جالب میشه همه چیز...
چه حافظه ای داره جناب بازپرس
50 سال پیشو که بچه بودن و فخیم زاده و دار و دستش () کتکش زدن هنوز یادش بود
(البته این برداشت شخصی خودم از اون فلش بک بود)
زیاد به حافظه ربط نداره! به نظر میرسه بازپرسه یه نمونه کینه ای هم هست! هر چند اگه کینه ای نبود که بازپرس نمیشد!(شوخی)
این مدل حرف زدن غلام با لهجه، خیلی باحاله! کلا صدای ردیفی داره!![]()
در مجموع به نظر من خیلی داره جالب میشه. حداقل نسبت به قسمت های قبل.
من موندم نقش این پسره لاته(فکر کنم محسن افشاری) وسط فیلم به جز پیام بازرگانی چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)