سلام
من نمیخواستم با فردی بحث و مناظره کنم ، حرف من صحه ای بود به حرف شما " سامسونگ و الجی از باکیفیت ترین تولید کنندگان هستند"
غرض از آن پست طولانی این بود که کیفیت رو فدای آینده نیومده نکنید ! اگه قطعه نباشه ! شما جنس خوب بگیر ، نگران آینده نباش
این حرف من بود ، گویا شما خودتونم حرف خودتونو متوجه نشدید
===================
برادر من نمیدونم آیا شما در بازار لوازم خانگی تجربه ای دارید یا خیر ولی بنده مدت 2 سال در این بازار کار کردم و تقریبا از برندهای بازار حداقل شناخت را دارم.
بلــــــــــــه ، بیش از شما ، الانم مرتبطم و محصولاتی رو که نام بردم باهاشون کار میکنم
ع
زیز من این برندهای کره ای اکثرا مونتاژ هستند و حتی بعضی قطعات اونا تولید داخلند مثل بدنه
اخوی العزیز حرف مستدل بزنید اولا
خودتونم که گفتین
سامسونگ و الجی از باکیفیت ترین تولید کنندگان هستند
خوشبختانه من در حال حاضر از محصولات مونتاژی هم اطلاع دارم ، هم بازدید داشتم از کارخانه های مرتبط
اکثرا قید نادرستیه
من بحثم سر ماشین لباسشویی بود که در حال حاضر با قاطعیت میگم که مونتاژ نمیشه ! ! ولی داره محصولات مونتاژ چین برند ها هم وارد بازار میشه ،
باید گفت بعضی محصولات مثل تلویزیون و بعضی محصولات دیگر که دارای گرید مصرفی بالا هستند مثلا بعضی مدل های کولر گازی ( من 36000 ال جیو میدونم تو قزوین و یکسری دیگه ) به دلیل ممنوعیت واردات محصولات با گرید تحت ضابطه ××
من خودم هم ال ای دی و هم ال سی دی صنام دارم. به جرات بگم از برندهای خارجی چیزی کم نداره. منم فکر نمیکردم چنین کیفیتی داشته باشه ولی افرادی که ال سی دی سونی و سامسونگ داشتند اعتراف کردن که کیفیت صنام واقعا بالا هستش. از نظر بدنه هم واقعا دارید کم لطفی می کنید.
اولا وضع حال ملاکه بحثه ! دارم و داشتم و .... که منطق نیست
الان من جایی هستم که مجبورا تولیدات صنام رو عرضه کنند ، از تی وی گرفته ، یخچال و ... هر روزم دارم ظاهر و باطنشونو میبینم
مرجوعیات بالا ، بسته بندی نامناسب ، قیمت بالا در برابر هیچ امکاناتی
شما که دم میزنید بگین که کدوم محصول صنام اصلا میفهمه هوشمند چیه!! اصلا قابلیت اتصال به نت و شبکه رو داره
حالا ظاهرش که هیچ !! قطر محصول ال ای دیش بالاتر از محصولات ال سی دیه معمولیه
گه اینطور مثال بخوای بزنی منم میتونم از خودم مثال بزنم مثلا سال 83 تلویزیون الجی 21 گرفتیم پشتشم زده بود Made In Republic of KOREA تا 4 سال اول خوب کار میکرد ولی از سال 87 تا 90 4 بار بردیم تعمیرگاه آخرسر لامپ تصویر به رحمت خدا رفت
بازم این حرفتون متناقضه
من عرض کردم یخچال نو ، نگفتم که کار کرده ! دارم خدمات رو میگم و کیفیت پایین در ابتدای عرضه
چه مقیاسی داره با تی وی شما!
سال پیش یه جاروبرقی الجی گرفتیم که واسه خودش خاموش میشد یکبارم تعمیرگاه رفته
من نگفتم که ال جی و یا هر تولید کننده خارجی محصولات بی عیبی عرضه میکنه ، همواره خطا وجود داره ، جارو برقی های ال جی از ابتدا زیاد مطرح نبوده ، لذا ایراد ابتدایی از انتخابتون بوده ، مورد بعدی چرا به گارانتی ارجاع ندادید که طبعا باید دلیل خاصی باشه !
================================================== ======================
همیشه سعی در خرید محصول با کیفیت و به قیمت داشته باشید !!
این رو باید قبول کنیم که اکثر لوازم خانگی تولیدی داخل توانایی رقابت با محصولات وارداتی رو نداشته که این پیشامد دلایل زیادی داره و داشته!
سالها پیش برندی مثل ارج از تولید کنندگان مطرح و صادر کننده در این عرصه بود اما در وضع حال این شرکت تقریبا در تعطیلی به سر میبره ....
من علاقه ای به برندی یا کشوری ندارم اما متاسفانه وضع حاضر گواه و صحه ایست بر این مدعا................................