تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 11 از 157 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من کاملا با این موضوع 2012 مخالف هستم و یک چیز مسخره میدونمش.
    ولی وقتی یک بحث علمی داره میشه.
    چرا بعضی ها امام زمان و بحث های مذهبی میکشوند وسط.
    همه که به این چیز ها اعتقاد ندارند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من کاملا با این موضوع 2012 مخالف هستم و یک چیز مسخره میدونمش.
    ولی وقتی یک بحث علمی داره میشه.
    چرا بعضی ها امام زمان و بحث های مذهبی میکشوند وسط.
    همه که به این چیز ها اعتقاد ندارند
    نه دوست عزیز در این تاپیک نه بحث علمی است نه دینی
    همونطور که گفته شد کدوم مرکز علمی دنیا از قبیل ناسا و ... که تا 100 سال بعد هر تکه سنک کوچکی رو محاسبه میکنن کجاست از فهمیدن اتفاق مهمی مثل آخر دنیا عاجزن؟
    حالا تموم شدن تقویم یک قوم از کی تا حالا شده علمی؟

در قسمت دینیش هم هیچ ربط مستقیمی کسی نمی تونه بده به سال 2012 . البته بعضی بچه ها هم درست میگن.برای کسی که ادعا میکنه مسلمون و شیعه هست این روایت که تا امام زمان نیاد دنیا پایان نمی پذیره باید حجت باشه(بقیه هم نیازی نیست بهش فکر کنن.اعتقاد نداشتن به چیزی که بحث الکی نداره)

3. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Adel1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ! به عقیده من تا امروز طبیعت از قوانین ثابتی پیروی کرده ومی کند که انسا با روشهای علمی به بخشی از آن دست یافته و مشاهده شده که هرگز بی دلیل از آن قوانین بر نمیگردد. پس جای نگرانی نیست وچون دنیای علم هر روز به دنبال بررسی دانسته های خود و تصحیح آنها است (البته این دنیا در ایران قرار ندارد!) و برای مشلات راه حل می یابد. هرچند اشکالی ندارد اما شاید بهتر باشد بجای تخیل و بحث در مورد احتمالات خرد به اندیشه و بحث در مورد خودشناسی یا هزاران مورد و مشکل ملموس در زندگی روزمره بپردازیم که با اندک تغییر در نگاه ذهن براحتی حل شده یا برطرف میشوند. مواردی که به غلط از فرهنگ پیشینیان نا آشنا با علم (قوانین طبیعت) در تقابل با طبیعت در ذهن ما نشسته و حتی به آنها ایمان داریم.

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اونا دارن يه سناريو رو برنامه ريزي ميكنن كه تو اون زمان يه طرح حمله يا مسلمان كشي راه بندازن بگن همين دوران شكوفايي و اميد به اينده با نابودي تروريست ها شروع شد !

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان
    بحث رو از حیطه مذهب خارج کنید لطفا.
    فقط بررسی مدارک علمی واقعه سال 2012 .

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اونا دارن يه سناريو رو برنامه ريزي ميكنن كه تو اون زمان يه طرح حمله يا مسلمان كشي راه بندازن بگن همين دوران شكوفايي و اميد به اينده با نابودي تروريست ها شروع شد !
    این توهم توطئه است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از پاک کردن پست من خیلی ممنون.....در حقیقت این عادت معمولیه افراد مذهبیه که وقتی جوابی ندارن،سوال رو پاک میگن و میگن به ما توهین شده!!!

هیچ مبحث علمیی وجود نداره!!!
    گفتین یه سیاره میاد میخوره به زمین که ناسا تکذیب کرد!!! درضمن همینجوری بوق نیست که خوب باید دیده بشه! از قبلش تا بخواد برسه به ما....

گفتین تقویم مایا ها و چینی ها و تسبیه حضرت.... و نوستراداموس گفته،منم گفتم طبق تقویم نجومی دکتر دالکی که فقط تا 1390 ادامه داره،دنیا سال 1390 تموم میشه و با توجه به اینکه تمامی موقعیت های معرفی شده توی این تقویم کاملا درسته،من بهش ایمان دارم!!!!

گفتین دجال میاد و تو سی ان ان از مردم طلب ثروت میکنه،پاسخ دادم که بجاش پاکش کردین!!!(اگه حرف های من مشکل داشت،باید اون قسمت ویرایش مید نه اینکه همش پاک بشه!)

یه حرفی بدون هیچ مبنای علمی داره بین مردم پخش میشه که تو سال 2000 هم بودش....
    نکته ی جالب هم اینه که این موضوع داره به امریکا و احتمال حمله اش ربط داده میشه و بعضی ها از کشتن 1000000000 مسلمون توسط امریکا حرف میزنن!!!( اخه توهم توطئه تا کجا؟)
    جایی که چنین حرف هایی زده میشه،علم هم هست مگه جناب بابک؟

10. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان البته نمیشه از کنار این موضوع به راحتی گذشت
    خوب من جایی میخوندم که برای سال 2012 آمریکایی ها یخوام به یه کشور حمله کنن و این موضوع رو مطرح میکنن تا به دنیا ثابت کنن که دارن کار درست رو انجام میدن.خوب برای حمله باید بهانه داشته باشن
    همون طور که به عراق حمله کردن و تسلیحات کشتار جمعی رو بهاه قرار دادن

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از پاک کردن پست من خیلی ممنون.....در حقیقت این عادت معمولیه افراد مذهبیه که وقتی جوابی ندارن،سوال رو پاک میگن و میگن به ما توهین شده!!!

هیچ مبحث علمیی وجود نداره!!!
    گفتین یه سیاره میاد میخوره به زمین که ناسا تکذیب کرد!!! درضمن همینجوری بوق نیست که خوب باید دیده بشه! از قبلش تا بخواد برسه به ما....

گفتین تقویم مایا ها و چینی ها و تسبیه حضرت.... و نوستراداموس گفته،منم گفتم طبق تقویم نجومی دکتر دالکی که فقط تا 1390 ادامه داره،دنیا سال 1390 تموم میشه و با توجه به اینکه تمامی موقعیت های معرفی شده توی این تقویم کاملا درسته،من بهش ایمان دارم!!!!

گفتین دجال میاد و تو سی ان ان از مردم طلب ثروت میکنه،پاسخ دادم که بجاش پاکش کردین!!!(اگه حرف های من مشکل داشت،باید اون قسمت ویرایش مید نه اینکه همش پاک بشه!)

یه حرفی بدون هیچ مبنای علمی داره بین مردم پخش میشه که تو سال 2000 هم بودش....
    نکته ی جالب هم اینه که این موضوع داره به امریکا و احتمال حمله اش ربط داده میشه و بعضی ها از کشتن 1000000000 مسلمون توسط امریکا حرف میزنن!!!( اخه توهم توطئه تا کجا؟)
    جایی که چنین حرف هایی زده میشه،علم هم هست مگه جناب بابک؟
    من الان مرور کردم تا این لحظه هیچ پستی از شما در این تاپیک حذف یا منتقل نشده.

راستش منم با اینکه بحث علمی اینجا نیست موافقم. اما همه رو با یک چشم نباید دید. حساب کسی که همه مسائل رو با تئوری توطئه برای خودش حل میکنه و مراکز علمی معتبر ئنیا به نظرش دروغ میگن کاری ندارم. اما عده زیادی هستن که تحت تاثیر گفته های این دسته قرار میگیرن. میشه با گفتمان علمی بعضی ها رو با اصل موضوع آشنا کرد.
    در هر صورت هم من و هم شما میدونیم که سال 2012 هم میگذره و بعدش یه سال دیگه به عنوان آخر الزمان معرفی میشه. درست مثل ماجراهای قبلی این سریال.

خواست برای حذف بحث مذهبی برای هر دو طرف باورمند و بدون باور یک سانه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

من یه سوال دارم. اگه سال 2012 دتیا تموم نشد چی میشه؟ چون توی سالهای گذشته چند بار این موضوع مطرح شده . مثل سال برگشت دنباله دار هالی ( که خودکشی دست جمعی در زمانش اتفاق افتاد و سال 2000 .
    اضافه میکنم در سالهای 2002 و 2005 هم این پروسه تکرار شده
    این داستانها رو گروهی که حالا در واقع در زمین حکومت میکنن و خدایی میکنن میسازن
    برای سود
    همنطور که انفلوانزای خوکی اومد
    همونطور که هواپیماهایی با دستکاری در نقاط مختلف جهان سقوط کردن
    همونطور که بحران جهانی رو ایجاد کردن
    و...

14. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •