کار خوبی میکنی!
ولی باید عرض کنم که با هدفون آی فون و آی پاد که روی اون میکروفون داره و میکروفون های پرتابل با کیفیت فوق العاده صدا روضبط می کنه. خودم امتحان کردم.وقتی میک وصل میشه یه آیکون ضبط صوت به لیست برنامه ها اضافه میشه
سلام این قیمت 16GB درسته؟
شارژر IPHONE 3G بهش میخوره؟ یعنی از نظر ولتاژ اینا مشکلی نداره؟ خرابش نمی کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت که هنوز بالا هست !!! ...
بله میخوره بهش نه خراب نمیکنه !
سلام..من يه سوالی داشتم من میخوام يه ای پاد نانو بگيرم..ولی موندم نسل 6 بگيرم يا 5... میدونم
نسل 6 ويديو پخش نمیکنه..ولی میخواستم بپرسم که میشه توی اپديتاش این گزينه بهش اضافه بشه
يا نه??
يه سوال ديگه نانو نسل 5 هنوز اپديت میشه???
خیر امکانش نیست که بهش اضافه بشه حداقل تا امروز ! ...
منظورتون از اپدیت نسل 5 چیه ؟ از نظر نرم افزاری ؟
در ضمن فکر نکنم دیگه نانو 5 تولید بشه ... ولی من هم نسل 5 دارم هم 6 و به نظرم نسل 5 بسیار بهتر و به صرفه
تر هست ...
حدود 6 ماه دیگر هم ایپاد های جدید معرفی میشوند !...
اره از طريق نرم افزاری...چون ديگه توليد نمیشه فکر نمیکنم واسش اپديتی بياد درسته??
يه سوال ديگه اگه نانو نسل 5 توليد نمیشه چجوری بايد نو و اک بندشو گير اورد??
يعنی 6 ماه ديگه واسه نانو نسل 5 هم ایپديت میاد??
اگه نسل 5 بگيرم بد ببينم نسل 6 ایپديتی زده که چند تا منو اضافه کرده حسابی میسوزم//شما
الان از کدوم راضی تر هستی?
نه عزیز 6 ماه دیگه اگه ایپاد بیاد میره برا نسل 7 دیگه نسل 5 اپدیت نمیشه ..
در ضمن اپدیت نرم افزاری چیز خیلی مهمی تو نانو ها نیست و دیگه فکر نکنم اپ نرم افزاری بشه چون نیازی نیست
که اصلا بشه ! ...
بازم گفتم از نظر امکانات و گزینه ها نسل 5 چیزی از نسل 6 کم نداره خیلی موارد مثل بازی ها و پخش فیلم و شماره تلفن هم اضافه داره که تو نسل 6 نیست ! ...
بله بگردید اکش گیر میاد !
دوستان توی این مدل یا ipod4 میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟
![]()
منظورتون از ipod4 آیپاد تاچ 4 هست؟دوستان توی این مدل یا ipod4
در نانو6 که من دارم با خود دستگاه که نه اما با برنامه itunes میشه.میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)