به نظر من دنبال ابن مبدل نباش شما بايد MIDP emulator نصب كني كه مي تونه اين پسوندها رو كه با جاوا ايجاد شده روي اندرويد اجرا كنه البته بسته به نسخه اندرويد گوشيت بايد دانلود كني
به نظر من دنبال ابن مبدل نباش شما بايد MIDP emulator نصب كني كه مي تونه اين پسوندها رو كه با جاوا ايجاد شده روي اندرويد اجرا كنه البته بسته به نسخه اندرويد گوشيت بايد دانلود كني
اخه آندروید که بازی هاش جاوا رو میخوره
چرا تبدیل جاوا به apk ?
شما مارکت بازار رو دانلود کنید یا بلک مارکت پر بازی هست
سلام،
دوستان من بازی Need for Speed : Shift v1.04 رو نصب کردم حدود اما فقط صفحه ی EA Games رو میاره و بلافاصله از بازی خارج می شه. چی کارش کنم؟
گوشیم Xperia X10 هستش.
ممنونم که جواب می دید.
سلام ، من چند تا بازی HD دارم .
اومدم نصبشون کنم .
این بازی ها موقع نصب وقتی که میخوام INSTALL رو بزنم
اجازه ورود بازی به Phone calls رو میخوان !
آخه بازی چه ربطی به تماس ها داره ؟
ممکنه بازی ها بدافزار باشن ؟
سلام.
راهی هست که بازی ها و برنامه ها رو روی حافضه ی گوشی نصب نکنیم و روی مموری نصب کنیم؟
گوشی xperia 10 mini
Last edited by vampyre; 07-01-2012 at 18:34.
سلام
میشه یکی بگه چه جوری میتونم روی گوشی بازی یا برنامه نصب کنم؟ گوشیم neo هستش، فایل apk بازی Angry Birds رو توی فولدر games کپی میکنم و روش دابل کلیک میکنم، اما چیزی توی منوی گوشی اضافه نمیشه! میشه راهنماییم کنید
امکانش هست که دیتای گیم لافتو به مموری کارت منتقل کنیم؟
2-امکان هست که رام گوشی رو افزای بدیم؟ الان 350 تا هست که 260 تا پر هست این باعث میشه یه تعداد از بازیا رو نیاره!خالی کردن هم زیاد تاثیر نداره
اول مسیر زیر رو برو : settings/applocations
بعد تیک Unknown sources بزن ، حالا برو رو apk بازی تَپ کن تا درخواست نصبو بده بعد install رو میزنی و ... ضمنا لازم نیست حتما بازی رو تو پوشه games کپی کنی![]()
سلام دوست عزیز شما میتونی بازیهایی که سبک هستن و نیاز به کابل ندارند رو با بلوتوث بند انگشتی که باید برای کامپیوترت بخری به گوشیت ارسال کنی و همونجا که برات ارسال شد اقدام به نصب بازی کنی.
برای بازیهاییم که دیتا دارن دیتا رو در مسیرشون کپی کن.به همین سادگی به همین خوشمزگی.موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)