تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 126

نام تاپيک: خرید کیس تا 3.5 میلیون تومان فوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

v8تا1800دور هست پس چرا تا1500زده؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه یکم دقت کنی می فهمی اونا همشون می تونن بیشتر هم دور بگیرن این تا این دور گفته فرقی نمی کنه که فوقش یکم میاد پایینتر همه میان پایینتر بعدشم من فن رو نمی خرم که طرفدار باشه شما هم ازمایش کردی فقط اینو ثابت می کنه که v8 هم خوبه ولی نه این که بقیه از اونبهتر نیستن در ضمن من پاور شما رو قبول دارم وهمون رو تهیه می کنم من فقط مین و کولر شما رو قبول ندارم.راستی شما که می گفتی این مین سرعتش فوق لعادس و....برو نگاه کن ریویو هاشو اصلا مین بااون سرعتی که شما می گید نداریم همه در یه سطحن ولی گیگا گنده ی الکی میاد مثلا همه می دونن که usb3 دار ها همشون از چیپ nec استفاده می کنن برا همین تو ازمایشا دقیقا مثل هم در میاد ولی شما می گی گیگا سریع تره !
    Last edited by dehghani1375; 07-09-2010 at 11:49. دليل: تایپی

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه یکم دقت کنی می فهمی اونا همشون می تونن بیشتر هم دور بگیرن این تا این دور گفته فرقی نمی کنه که فوقش یکم میاد پایینتر همه میان پایینتر بعدشم من فن رو نمی خرم که طرفدار باشه شما هم ازمایش کردی فقط اینو ثابت می کنه که v8 هم خوبه ولی نه این که بقیه از اونبهتر نیستن در ضمن من پاور شما رو قبول دارم وهمون رو تهیه می کنم من فقط مین و کولر شما رو قبول ندارم.راستی شما که می گفتی این مین سرعتش فوق لعادس و....برو نگاه کن ریویو هاشو اصلا مین بااون سرعتی که شما می گید نداریم همه در یه سطحن ولی گیگا گنده ی الکی میاد مثلا همه می دونن که usb3 دار ها همشون از چیپ nec استفاده می کنن برا همین تو ازمایشا دقیقا مثل هم در میاد ولی شما می گی گیگا سریع تره !
    این همه فن وبرند مین بورد این همه هستن مثل:
    termalteke-msi-asus-evga-greenو.........
    برو هرکدومو که انتخاب میکنی بگیر وردار بیار من یه کلام گفتم یکدوم ازاین دوتا روبگیر:
    M.B=GIGA-X58A-UD7=450
    M.B=GIGA-X58A-UD9=640
    POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-E=95%
    RAM=G.SKILL-TREDENT-DDR3-2200MHZUP TO2850MHZ+FAN=220-240
    CASE=COOLER MASTER-HAF932 OR HAFX
    'گرافیک که گرفتی رم هم فکر کنم گرفته بودی حالا سیستم من همونیه که گقفتم برای CPU فن هم فقط به کولرمستر فکر کن حالاV8 نشد مدل قحطی نیست که این همه کولر مستر زده.
    دیگه حرفی ندارم.

3. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

این همه فن وبرند مین بورد این همه هستن مثل:
    termalteke-msi-asus-evga-greenو.........
    برو هرکدومو که انتخاب میکنی بگیر وردار بیار من یه کلام گفتم یکدوم ازاین دوتا روبگیر:
    M.B=GIGA-X58A-UD7=450
    M.B=GIGA-X58A-UD9=640
    POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-E=95%
    RAM=G.SKILL-TREDENT-DDR3-2200MHZUP TO2850MHZ+FAN=220-240
    CASE=COOLER MASTER-HAF932 OR HAFX
    'گرافیک که گرفتی رم هم فکر کنم گرفته بودی حالا سیستم من همونیه که گقفتم برای CPU فن هم فقط به کولرمستر فکر کن حالاV8 نشد مدل قحطی نیست که این همه کولر مستر زده.
    دیگه حرفی ندارم.
    بله البته کولر مستر یه مدل زده hyper 212 عین همون 1216 هست حالا باید قیمتشو بپرسم کیس و پاور و رم هم با شما مفاوقم فقط یکم تو رم بعضی چیزاش رو عوض کردم جی اسکیل خوبه ولی مین من بمیرم سرم بره ud9 نمی خرم اگه بخوام اونقدر پول بدم می رم asus rampage lll extreme رو می خرم ولی من دنبال یه مینی هستم اولا حدود 400 یا 300 باشه دوما پورت usb 3 sata 3 و البته esata 3 داشته باشه و از همه مهم تر سلاتاش هست که می خوام اسلات های pci-e X16 هاش (به x16 دقت کنین ) به شکلی باشه که حداقل بین دوتاش دو تا اسلات باشه.
    یعنی مثلا pci-e هاش به این صورت باشه پورت 1 و 4 و 7 یا 1 و 5 یا 1 و4 خلاصه اگه دقت کنین می بینین بین سلاتا ی اس ال ای یه فاصلس و کارتا به هم نمی چسبن والبته یه نکته دیگه هم این که اسلات pci داشته باشه
    مثلا تو این مین همه ی مشخصات رعایت شده ولی گران هست

همین طور که می بینید من راحت می تونم کارتامو تو سلات های pci-e x16 این مین بذارم در حالی که بینشون فاصله هست و البته سلات pci رو هم داره همین طور ساتا 3 و.... تنها مشکلش گرانی هست یا در این مین که شاهکار هست 6 تا ساتا 3 و 6 تا یو اس بی تری داره ومهندسی عالی اسلاتارو می بینیم حیف که نیومده هنوز بیاد شک نمی کنم

حالا این مینو ببینید

دقت کنید می بینین که اسلات های 1 و3 pci-e x16 هستش واگه من گرافیکامو سوارش کنم به هم می چسبن و داغ می شن اگه هم برم تو اسلات pci-e x8 پایینیش بزنم که فریم هام قدرت گرافیکم از بین میره با این تفاسیر من دنبال یه مین عالی که همه ی اون چیزایی رو که گفتم داشته باشه هستم فقطم رو مین شک دارم بقیش رو کار تمومه اگه می شه سریع یه مین خوب جلو پام بذارین.ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

لطفا به هیچ عنوان گیگا پیشنهاد ندین اصلا مهندسی خوبی نداره همشونو نگاه کردم هیچ کدوم ادم وار نیستن نظر خود من رو ااینه

این مهندسیش بد نیست مایل به خوبه از همه مهم تر قیمتش هست 275 تومن خیلی مفته حالا بازم شما پیشنهاد بدین که من فردا پس فردا برم بخرمش چون فقط رو مین مونده بقیش همش 1000 در 100 تایید شده توسط مجربین و خود شمااساتید محترم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

تو رو خدا یکی نظر بده هر چی شرایط رو داشت جز قیمت بعد همه قیمتا رو بنویسن من برم ارزون ترینش رو بخرم یکی یه پیشنهادی بده من که گیج شدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو رو خدا یکی نظر بده هر چی شرایط رو داشت جز قیمت بعد همه قیمتا رو بنویسن من برم ارزون ترینش رو بخرم یکی یه پیشنهادی بده من که گیج شدم.
    مین ud9 درخال حاضر بهترین مین بورد دنیاست میدونستی دوتا پورت4پین فقط برای پردازنده احتیاج داره با16تا فاز برق برای محاسبه پردازنده این مادربرد رو به بهترین مادربرد دنیا تبدیل کرده تاحدی که تمام رقبا به زانو درومدن.
    فقط مدل ایسوسrampage3exterme تو یه درجه ازش بالاتره ولی کسی که سیستم حرفه ای میخواد باید بدونه کهusb3های طلایی کارگزاشته شده روی این مین بورد دارای سرعت بیشتر وقدرت3برابر نسبت به بقیه مین بوردها وبرندها هستش طوری که هرکدوم میتونن 9تا usb فلش رو همزمان تغضیه کنن یعنی چهار تا پورت طلایی که داره میشه4*9=36یعنی فکرشو بکنین36تا فلش همزمان به pc وصل باشن.
    قدرت دراین مادربرد شکسته شده این مادربرد اونقدر قدرت داره که میتونه پردازندهcore i7-980x رو به راحتی تا فرکانسهای نجومی اور کلاک کنه این مادربرد فقط چند تا کیس خاص رو میتونه داخلش بره ووصل شه اونقدر ابعادش بزرگه (35*26)که فقط چند نوع کیس خاص میتونن ساپورتش کنن اوقدر این مادربرد دارای برد کلفت3لایه هست که وزنش رو بالا برده این مادربرد بین فیبرچاپی واصل خود برد یه لایه2اونسی مسی کلفت داره که راندمان وقدرت دفاع دربرابرضربه رو4برابرمیکنه درضمن پشت بورد رو ببینید خودتون شاخ درمیارین.
    اگه مشخصاتش رو خونده باشین این کارت هرچی که بهش وصل بشه چه بهترین cpu ها و4تا5970باهم کراس شده یا4تاgtx480
    که باهمsli شده رو بابالاترین درجه فرکانس اورکلاک میکنه قدرت این مادبرد اونقدر زیاده که روی بر دش نوشتن:
    قدرت شکسته شد!
    شما هرچی میخوایی بخر وقتی چند وقت دیگه سرحال اومدی دیگه ماضامن نیستسما مافقط معرفیم معرفی میکنیم پس فردادیدی فلانه آی ایسوس خوب نبود کاش گیگا میگرفتم فلان شدم فلان شدم یقه مارو نمیتونی بگیری ما ضامن خرید شما نیستیم.ما فقط بهترین انتخاب رو با توجه به بودجتون معرفی میکنیم همین.

8. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ترو قرآن ببین اصلاًازروی قیافه با نگاه اول ببخشید شرمنده ولی یه آدم معمولی که هیچی نمیدونه هم میتونه تشخیص بده کدوم بهتره.....
    ببینud9رو درنظر بگیر خب ببین اون بالای صفحه شمت راست شمال شرقی تصویرud9خب ببین دوتا پورت8پین ازپاور فقط برای تغضیهcpu داره این یعنی دراین مادربرد cpu دستش بازه که هرچقدر میخواد فرکانس حافظه رو بالاترببرده ودراجرای برنامه ها وبازی های نقش بهتری داشته باشه.
    Last edited by Advanced Ali-001; 08-09-2010 at 20:12.

10. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این برد ازراک رو کی گذاشت?!؟
    مجانی هم دادن نگیری ها

12. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من کلا تو بحثی که با جیبم همخونی نداشته باشه شرکت نمیکنم ولی تو این یه موضوع سر مین گیگا غیرتی شدم.
    کلا ازراک کجا؟ گیگا و ایسوس کجا؟ سر مین هایی حرفه ای رو دست این دوتا نیومده.

عشق است گیگاسوس

14. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عشق است گیگاسوس
    عشق است گیگا
    عصر پیشتازی تمام مین بوردها تموم شده دیگه نوبت فرماندهی گیگاست.

16. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •